Şimdi Ara

Klavye Nasıl Temizlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klavyenin içinde bir sürü kıl tüy yün var bunları nasıl temizleriz ?

• tuşlarını sökerek
  • klavyayi ters çevir .arkasına vur.
    kalanlar içinde tek çözüm : elektirkli süpürge
  • tuşları sökmeyin bence. ben bir kere space'i çıkardım. 1 hafta tuş askıda kaldı ya. o kadar vurdum üstten yine oturmadı nedense kenarları boşta kaldı işlemez oldu. daha sonradan oturdu nasıl oldu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn55

klavyayi ters çevir .arkasına vur.

aynısını yapıyorum
  • süpürge iyi fikir de zararı olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scolerr®

quote:

aynısını yapıyorum

Aynen :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 gözü nasıl temizlenir..?
    18 yıl önce açıldı
    Klavye mi bozuk Yoksa Virüs mü?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klavyeyi yan yatır.
  • Temizlenmez atılır yenisi alınır.

Her temizlemeye çalıştıgımda tuşları sıkışıyor =)
  • en iyisi tuşları sökmek ama kırmadan sonra hafif nemli bezle üzerinden silmek ve klavye ter temiz
  • Klavyedeki tuşların hepsini çıkar,elektrik süpürgesiyle klavyeyi iyice temizle,çıkardığın tuşları bir tasın içine at yarısına kadar su koy tasın,üzerine yeteri kadarda çamaşır suyu koy beklet 10-15 dk,sonra tuşları durula bir havlunun üzerine ser kurusunlar,sonra tuşları yerine tak yeni gibi oluyor,ben hep böyle yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

süpürge iyi fikir de zararı olur mu

süpürge iyi fikir ancak tuşları yutmaz insallah
    geçen sene '' P '' tuşunu aramıştım makine poşetinin içinde
  • Dostum tuşları çıkar. Eline toz bezi al. O tuş dağlarının arasında gezdir. Kalan pislikleri kulak çubuğu ile ucunu hafif ıslatıp oralardan geç sonra kurula.

Tuşları da temizlemek istiyorsan çıkarınca bir kovanın içine ılık veya sıcak su koy daha sonra üzerine. Pril dök. Tuşları at içine biraz karıştır tuşları çiğköfte yorar gibi. Sonra tuşları 10-15 dakika suda beklet ki iyice temizlensin.

Fakat tuşları temizleme olayını klavyenin temizliğinden önce yap. Zamandan kazanç

Geçen bende temizledim yaklaşık 2 saat sürdü fakat yenisi bu kadar temiz değildir.
  • Tuşları çıkarıyorum.Tuşları sıcak suda yıkıyorum.Klavyenin içinide ıslak mendille siliyorum iğneyle köşelerini kazıttırıyorum.Sonra kurumaya bırakıyorum.Gece bırakıyorum sabah kuruyor.Saç kurutma makinesini denedim ama biraz genleştirdi sıcaktan bi tuşu bozulmuştu eski klavyenin ondan kurutmaya bırakmak daha sağlıklı.
  • peki sıcak suya koyup üzerine pril vs döktüğünüzde tuşların üzerindeki yazılar silinmiyor değil mi?
  • kompresör en etkili çözüm

Klavye Nasıl Temizlenir
  • Klavyenin lambalarının altında bi kart oluyo ona dokunma da gerisine naparsan yap
  • quote:

laptopta olmaz bu
  • bnm bi arkadaşımın annesi klavyeyi ozonlu suya yatırmış sonra kuruyunca bağladık pc ye her 5 saniyede bir tuş çalışmamaya başladı yeni klavye aldık
  • Up.

Lycosa'mı temizlemek gerek de nasıl temizlerim acaba?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.