Şimdi Ara

KLAVYE NASIL TEMİZLENİR ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar klavyenin tuşları arasındaki boşluk çok kirlenmişte orayı temizlemek istiyorum ama tuşlar çıkar mı çıkmaz mı tavsiyesi olan var mı

• tuşları çıkarman gerek.

http://nkepoglu.blogcu.com/3770098
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

tuşları çıkarman gerek.

http://nkepoglu.blogcu.com/3770098

yani kırılmaz dimi biraz zorlayim dedim ama baktımgelmiyor ... sağolasın kardeş
  • bu işiçin özel üretilen temizleme spreyleri var onları kullanabilirsin
  • ewt. tuşları ince bir çubukLa çıkarman gerekiyor. bence "ctrl" tuşundan başLa. koLay çıkar.
    ben direk hepsini çıkardım, sabunLa yıkadım. kurumasını bekLedim. sabah taktım.
  • bence hiç ugrasma o kadar
    önce bir tane ufak boya fırcasıyla tusların aralarını fırcala tozu gitsin sonrada ters cevir ve hafif ten vur kalavyeye gitmeyen tozlar düssün
    bir beze cif ve bulasık sabunu sür bezi biraz ıslat ve bastıra bastıra silmeye basla (tus araklarınıda bezi tornavida ile tus aralarına sok) sonrada nemli bir bezle silmeye basşa
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfx2600

bence hiç ugrasma o kadar
    önce bir tane ufak boya fırcasıyla tusların aralarını fırcala tozu gitsin sonrada ters cevir ve hafif ten vur kalavyeye gitmeyen tozlar düssün
    bir beze cif ve bulasık sabunu sür bezi biraz ıslat ve bastıra bastıra silmeye basla (tus araklarınıda bezi tornavida ile tus aralarına sok) sonrada nemli bir bezle silmeye basşa
    kolay gelsin

ohh miss gibi bembeyaz ama o tuşların yuvasında birikenleride temizlemek gereklidir sıkışma oluyor bazen en iyisi klavyetuşlarını sökmektir bu arada tuşların yerlerini unutma çıkartınca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye mi bozuk Yoksa Virüs mü?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tuşları çıkartıp yıka süper temizleniyor,yalnız çıkarmadan önce klavyenin ya fotoğrafını çek ya da bir kağıda tuş takımının yerlerini yaz çünkü sonra takmak biraz zaman alıyor
  • bu arada klavye notebook klavyesi değil dimiiiiii
  • Ben kendi yaptığımı söyleyeyim ama önermiyorum Microsoft beyaz klavye MM

Klavyenin bütün tuşlarını söküp daha sonra deterjanlı suda 2 kere yıkar bir kere durularım. Tuşların bulunduğu kısımı eski bir diş fırçası ile musluk altında deterjanla fırçalarım. Hepsini kurutup yerine takarım. Sonuç mu? Sıfıra çok yakın cillop gibi bir klavye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xorangex

bu arada klavye notebook klavyesi değil dimiiiiii

hayır normal masaüstü klavyesi bu arada diğer arkadaşlar yanlış anladılar herhalde ben zaten daha çok tuşların arasındakileri diyorum..tuşlar daha temiz çok şükür.. yani tek çare tuşları çıkarmak olacak ... tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • tuşları cıkartırken ve takarken space tuşunda ve (klavye eskiyse) enter tuşunda sorun yaşarsın diğerlerini gönül rahatlığıyla hiç acımadan çat çat sök çamaşır suyunda beklet sonra durula çamaşır suyu kokmasın die parfümle tak cillop gibi oluo
  • Technics haklı arkadaşlar bir sprey var beyz köpük gibi sıkıyosun siliyosun süper oluyo laptopa yapmıştık biz denem maksatlı olmuştu tabii ondan önce kompresörden geçti klavye içindekiler çıktı yani
  • Annem elektrik süpürgesiyle temizlemiş aralarını.. Gayet temiz olmuş valla
  • benimki siyah gerek kalmıyo.içinde var biraz ama görmezden gelin pislik klavyenin tuzu biberidir
  • Tabii canım fazlada görmeyelim her pisliği Hem zaten benim klavyem Anti-Microbial mikrop neyin barınamıyor savulun pislikler
    Biraz toz oluyo o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: köpük..

Annem elektrik süpürgesiyle temizlemiş aralarını.. Gayet temiz olmuş valla

aslında bende öyle yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum o kadar da iyi almaz bence ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyayus

quote:

Orjinalden alıntı: köpük..

Annem elektrik süpürgesiyle temizlemiş aralarını.. Gayet temiz olmuş valla

aslında bende öyle yapmayı düşünüyorum ama bilmiyorum o kadar da iyi almaz bence ya

gerçekten çok iyi olmuş artık ben de öyle temizliyorum.. süpürgenn küçük bi aparatı var.. 2 dkda halloluyo

• ben bi keresinde tusları ve diger parçaları söküp çamasırsuyu dolu bir kovaya
    koydun tıpkı ayşe teyzenin çart diye yırtamadıgı çamasırlar gibi bembeyaz oldu
    tusların yerinide yapboz misali taktım valla
    En iyisi seffat kılavye almak hani su katlanabilir olanlardan 5-6 ytl bişey hem sessiz hemde at makinaya ,

HERKESE BEMBEYAZ FORUMLAR ARKADAŞLAR
  • Ayşe Teyzenin hikayelerine döndük valla.. ama o silikon klavyeler rahat degil yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.