Bildirim
Klavye & Mouse olarak ne kullanıyorsunuz ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Microsoft wireless desktop 800
Memnun muyum? HAYIR
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seneler önce 40-50 lira civarına Microsoft Wireless Desktop 2000 almıştım fiyatina gire iyi iş çıkardı. Şimdi fiyatı 150 liraya yaklaşmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Frisby FM-315K
Everest KB-3500
@Deve Tuncay neden memnun değilsin hocam.
56 kağıda microsoft iyidir diye aldım klavye çok küçük geldi.Mouse da bir süre sonra eli yoruyor.
Klavye:Logitech g103
Mouse:Pars oyuncu mouse (dandik birşey en azindan dpi ayari var ama)
Razer blacwidow 2014
Bloody a9 mouse
Klavye:Logitech g103
Mouse:Pars oyuncu mouse (dandik birşey en azindan dpi ayari var ama)
avechttp://www.bitenekadar.com/avec-24ghz-kablosuz-klavye-ve-mouse-seti-24432-firsat-urun son derece yoğun kulanmaktayım sıkıntısız çalışmakta -
SS Rival - Bloody B120
1-Mouse yan taraf kir tutuyo+sert kullanırsanız soyulmalar var lakin kalite ve performans bakımından süper.Ben hayvan olduğum için biraz böyle sanırsam
2-Klavye tam istediğim gibi.Süt ve su döktüm 1er bardak boşaldı yani içine ama şuan gram sıkıntı yok tuşlarda.Tek sıkıntım kir oldumu yapışıyo temizliği zor ve mekanik klavye seviyesinde ses çıkartıyor.Bazen hoş aslında o ses olayı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X