Bildirim
Klavye kafayı yedi resmen
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bendede olmusdu sonradan anladimki klavye'ye kola dökülmüs Sende'de hic su falan döküldümü kontrol et islakmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:41:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşıma sordum topraklama almıyordur dedi ekran kartından bende önceden olmuyordu zaten ywni psu ve ekran kartı aldım bu sorun çıktı ama su falan söktügümü hatırlamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheneizel -- 21 Şubat 2016; 19:42:25 >
Ekran kartından değildir'de acaba sorun ne bu arada forum türkçe karakter desteklemiyormu? -
Bende onu merak ediyorum ya eski psu nun kablosunu taksam düzelirmi yoksa virus falan mı var win10 var bende kendine ait anti virus var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheneizel -- 21 Şubat 2016; 19:49:16 >
Hmmm.... Baska klavye tak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:52:49 > -
Maleset elimde yok
Baska çözümde bulamadimki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkynetGenisys61 -- 21 Şubat 2016; 19:56:29 > -
sorun cozuldumu
Bir sefere mahsus oldu yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- casper nirvana nb 15.6 driver
- dosya com surrogate üzerinde açık olduğundan
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- silinen dosyaları geri getirme
- klavye kısayolları
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- udf indir
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X