Şimdi Ara

Klavye Budur! Ama bulamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda istedigim klavyeyi buldum hemen adresini veriyorum

http://www.benchmark.pl/artykuly/rzut_okiem/logitech_UltraX_Flat/strona-1.html

boyle bi güzellik şıklık zerafet başka hangi klavyede var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjv16 -- 30 Ekim 2005, 15:31:27 >

• bilgisayarcılara git orda laptop klavye iste usb olandan onlar bayağa ince ve şık...
  • gorunume her zaman onem ver
    quote:

Orjinalden alıntı: musti_515

bilgisayarcılara git orda laptop klavye iste usb olandan onlar bayağa ince ve şık...
  • onlar çok dandik oluyor elastik gibi sigara içerken oyun oynayanlara olmaz o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_6872 -- 31 Ekim 2005, 1:42:30 >
  • jaguar da var tam istediğin model tuşlar bitişik ve yarım tuş
  • Benq'nun klavyesi var, gigatek'den bir bak derim
  • ewt tam anlatmak istedigim benq nun klavyesi gibi bişeydi teşekkur ederim ama o da gigatekin stoklarında yokmuş malesesf :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjv16

ewt tam anlatmak istedigim benq nun klavyesi gibi bişeydi teşekkur ederim ama o da gigatekin stoklarında yokmuş malesesf :(

İlla gigatek'de yok ki bu. Sen diğer satış sitelerine bak, bulursun, ben sadece gör fikir edin diye gigatek'i referans gösterdim.
  • dostum istediğin klavye buysa eğer burda var aynısından

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2229&productid=bd16084
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

dostum istediğin klavye buysa eğer burda var aynısından

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2229&productid=bd16084

Arkadaş bulmuş işte, sağolasın.
  • spooky ,spica , thedevourer arkadaşlar cok teşekkur ederim yardımlarınız için. bu klavyelerden ankarada aramadığım yer kalmadı ama bulamadım heralde netten alcam. marcodemiri o klavyeyide gormuştum onceden ankaradaki bi dükkanda fiyatı şaşaırtmıştı tabi , e bluetoothluymuş olsun o kadar da demi :) 50 metreden monitore yazı yazman gerekiyo mesela o zaman kesin cozum bu klavye başka alternatifin yok çünkü :)
  • peki dostum şimdiden sana güle güle kullanmalar hayırlı olsun
  • yaw aslına bakarsanız nette de bulamadım. hepsiburda daki beyaz ben siyahlısını istiyorum. bidolu.coma baktım yok. başka da güvenilir bi adresbilmiyorum. sizin varmı arkadaşlar bi tavsiyeniz
  • www.gold.com.tr
    www.eksenbilgisayar.com
  • marka olarak benim kullandığım genius slimstar diye bişey var bunun tuşları laptop gibi ama dizilimi normal klavye gibi ve incecik bişey
    ama tam laptop klavyesi istersen labtech'in ultraflat diye bi modeli var o herşeyiyle tam laptop klavyesi gibi
    yani tuşların arasında hiç boşluk yok dizilimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santacruz -- 30 Ekim 2005, 11:46:54 >
  • yok abi yok internetin altını üstüne getirdim benq klayvye hiçbiyerde yok

genius slimstar a da bakıyorum dostum cok saol o da güzel bi klavyeyye benziyor. nereden ve hangi fiyata aldın onuda söyleyebilirmisin
  • dostum bende ondan kullanıyorum ek olarak oyunlarda falan bence şu ana kadar ki en ii slim klavye ve fiyatıda uygun benim verdiğim adreslerde bulabilirsin
  • klavyenin kenarları metalik gri dimi arkadaşlar.. benq klavye daha hoş duruyo ama mecbur slimstarı alacaz o da baya bi güzel tabii
  • ewt normalde siyah kenarları gri ama baştan söleyeyim slimlerin hepsinde aynısı var dandik.yani ben yanında bide microsoft wireless kullanıyorum ama yazması çok rahat tabi bide korumalık olmadığı için bir süre sonra bileğin ağrımaya başlıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.