Ürünü kendim de kullandığım için gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Rakibi olan Xrades'ten hem renk, hem baskı hem de kayganlık olarak daha iyi kalınlık olarakta hem Xrades'ten hem de Porge'den daha iyi. Daha kaygan isterseniz Porge daha iyi o konuda ama 2mm inceliğe sahip... Normal Satış Fiyatı: 220 TL Amazon Mart ayı indirimleri kapsamında Prime ile birlikte: 170 TL Rakipleri de benzer fiyatlarda ancak bu ürün daha kaliteli... KLASSE PRO - Siyah Dahil 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40-70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Purple Sun, 90x40 cm) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09TG62KD5![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KlasseGear Mouse Pad 90x40cm-3mm 170 TL Amazon'da Prime ile 1 ay boyunca indirimde

-
-
Mousepadlerde baskı yerine genelde baskısız modeller daha iyi oluyor deniyordu yeni modellerde mevcut mu aynı durum acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskiden dediğin gibiydi halen daha da öyle olabilir. Ancak şuan piyasadaki en iyi mousepad diye tabir edilen Tiger Longteng Mousepad bile baskılı.
Bende Baskılı ve baskısız HyperX Fury S Speed ve Pro modeli var ikisi de 1 yılı geçince kayganlığı gitti. Bu tarz ucuz şeyler daha iyi oluyor bana göre...
-
Paylaştığım firma bu ürünü de satıyor. Bu ürün Tiger Longteng'in üretildiği fabrikadan çıkıyormuş birebir aynı ürün.
Normal mousepad'lerden biraz farklı hem speed hem control. Espor oyuncuları için daha çok.
-
90x40 Pro Black Edition da 130TL imiş.
amazon
KLASSE PRO BLACK EDİTİON - Dikişli Kenar 90x40-70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (90x40 cm - XXL, Siyah)https://www.amazon.com.tr/KLASSE-PRO-BLACK-ED%C4%B0T%C4%B0ON-90x40-70x30/dp/B0BPR551ZB/ref=mp_s_a_1_3?adgrpid=118760720334&hvadid=599837118145&hvdev=m&hvlocphy=9056882&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=10024288924844922527&hvtargid=kwd-1766282465683&hydadcr=26244_2668072&keywords=klasse+90x40&qid=1679939182&sr=8-3
Ben Klasse 14 model almıştım 90x40 145TL ye 2 kasımda baskısız siyah versiyonu. Hastalık dolayısıyla paketinden dahi açma şansım olmadı henüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Geçmiş olsun hocam inşallah güzel günlerde kullanırsınız siyahi gözümden kaçmış çok çok iyi fiyat. Artık bu fiyatlara bir şey almak çok zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam inşallah.
80x40 ta değerlendirilebilir tabi o da 109TL.
Kendi aldığımın sayfasına ulaşamadım, stoğu bitti sanırım.
bu ürüne bi kaç gündür bakıyordum trendyoldada 389du,qck prism medium kullanıyorum Large mouse olarak buna geçsem işimi görürmü ? qckden daha iyimidir ?
-
Hocam ürün speed+control olduğundan kaygan ama mouse yüzeyi kendine has kumaş deseni var bu da eline rahat gelmeyebilir. Espor vs için kullanıyorlar genelde.
-
Selamlar ben mousepadlerden aldım ama pek bir esprisi yok gibi. Razerın orijinal mousepadleri ciddi anlamda çok çok daha kaliteli. Tabiki de fiyat farkı var ama gelen ürünleri ben beğenmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90x40 lıklardan içime sinen bir tasarım arıyordum, sakura olanı aldım. Şuan bu tür ürün getiren firmalar genelde oyun temalı ürünler getirdiği için almıyordum. Daha önce xrades den almıştım, benzer kalitede ise fazlasıyla işimi görür.
bu üründen aldım hocam deneyelim bakalım,Large mousepad aradığım ve medium küçük geldiği için hayırlısı bakalım :)
-
Kayganlığı gidince banyoda yere serip bulaşık deterjanı ile güzelce yıkayıp kurutuyorum. Gayet güzel oluyor. Bir arkadaşım çamaşır makinesine atmıştı. Kenarlarından söküldü. Elde yıkayınca bir olumsuzluk olmuyor.
hocam mousepad bugün geldi ve hissiyatı-kontrolu gayet iyi,cs-rocket oynadığım için csde denedim fark var ama tam çözemedim şuanlık kullandıkca izlenimlerim değişir ama masaya yakıştı cidden ve yüzeyi filan qck prism veya razer firefly gibi değil.. bu arada kendine has kutusunda gelmiyor,amazon kutusuna koyulup direk poşete koyulmuş ve yollanmış garipsedim :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X