Netten video indirdim. Zipli dosyaları çıkardım ve bi klasörde topladım. Şimdi ise her klasörü açmaya çalıştığımda kendi kendine sürekli kapanıyor ve ekran kendini refresh yapmış gibi tüm simgeler kaybolup tekrar geri geliyor. Bir türlü klasörü açamıyorum.Daha sorunun ne olduğunu bile anlayamadım ama bu konuda yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için,
Umarım en kısa sürede cevap alabilirim,tekrar indirmek zor gözüküyor gözüme :D
ya o gerçekten bir klasör değil ise? klasör ikonuna sahip bir uygulama ise? sağtuş ÖZELLİKLER deyin klasöre ne çıkıyor özellikler penceresinde?
bilgisayarıma girin oradan c sürücüsüne
araçlar menüsünden klasör seçeneklerine girin görünüm menüsünden bilinen dosya türleri için uzantıları gizle nin tikini kaldırın
eskiden winamp gözüken program artık winamp.exe olarak görünecektir klasör fake ise bu şekilde anlaşılabilir.
bide gizli dosyaları göster diyin aynı yerden birde altta sistem doyalarını gizle seçeneği aşağıda, onun tikini kaldırın. c içine girdiğinizde gizli olan pagefile.sys boot.ini ntldr gibi gizli dosyalar görmüyorsanız kesin virüslerle ilgili bir probleminiz var diyebiliriz.
İşin şöyle bir ilginçliği var. Aynı klasörü aldım Dye kopyladım,orada açıldı.Sonra sadece zipli klasörleri bıraktım ve diğerlerini sildim bi sorun yok ama tüm zipleri açıp da klasörde bırakınca neden oluyor anlamadım. Başka bi klasörümde de aynı sorun var. O biraz daha geç kapandığı için özelliklerine bakma imkanım oldu. Klasörün özelliklerinde bi sorun yok ama içindeki dosyalar her klasör açılışında "File hashing" yapmaya başlıyor ve bitince klasör ile birlikte kapanıyor nedense. Buna da bi çözüm bulamadım baktığım yerlerde ne yazıkki