Şimdi Ara

Klasörler Exe Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorun Tanımı: Bilgisayarımdaki tüm klasörler exe'li dosya oluyorlar.Mesela; Gezi Fotoğraflarım adlı 1 GB boyutundaki klasörüm, 152 kb boyutunda bir "exe" dosyası oldu.Bu durum tüm klasörlere bulaşmaya başladı.Hatta hangi klasöre girersem o klasör öyle oluyor.

Kaspersky 2009 ile taradım bir kaç kez ama tam çözüm sağlayamadı.Yardımcı olabilir misin? :/

• Kaspersky 2009 bir sürü virüs buldu ve temizledi ama resimlerim ortada yok :/ Silinmiş olamaz çünkü "D" kısmı hala 2 gb ve girdiğimde bomboş
  • Virüsleri temizlerken dosyaları karantinaya almış olabilir. Dosyalar görünmezler çünkü karantinadalardır. Sisteme restart atınca bazen dosyaları tam anlamıyla temizleyebiliyor. Programın karantina listesinden hangi dosyaların etkilendiğini görmeniz mümkün.
  • Dosyalar silinmedi sadece virüs tarafından gizlendi. Antivirüsün sildiği ise sahte olan exe dosyaları. Araçlar> Klasör Seçenekleri> Görünüm> 'Korunan işletim dosyalarını gizle' seçeneğini kaldır. Dosyalarını görürsün.

Çözümü ise burada.http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 3 Eylül 2008; 16:50:03 >
  • slm,
    çözüyorum.
    nasıl anlatacam?
    örnek:usb içinde video klasöründe dosyalar var. G:\video.exe görünüyor.
    G:\video klasörü siliyor.ama video klasöründe içinde dosyları silmiyor.gizli var.
    bilgisayarim simgesi açıp.adres: "G:\video" yazıp enter basın.video klasörü ve içinde dosyaları görünüyor.dosyaları başka yere kopyalanıp.ama klasörünün içinde klasör sakın kopyalamayın.G:\video içinde klasör varsa klasör başka yere koymayın.çünkü klasör virüs var.dosya virüs yok.
    kolay gelsin
  • AVAST dediğiniz o exe klasörlerini kökünden hallediyor, bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.