Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.Bugün eve geldiğimde şarkı açmak için klasöre girdim ve altta paylaşım yazısını gördüm üstüne geldiğimde paylaşılanlar:Everyone yazısı vardı.Bugüne kadar ilk defa bunu gördüm ve bu durumdan sıkıldım.İzinler vs. yerleri karıştırdım en sonunda C:Kullanıcılar:Abcd:Masaüstü klasörüne sağ tıklayıp izinleri yönet dedim ve Everyone'nin bütün izinlerini kaldırdım.Tam rahatlamışken masaüstüne bir döndüm Geri dönüşüm kutusu hariç herşey kaybolmuş.Başlat'tan arama yaptığımda klasörü görebiliyorum şarkıları falan açabiliyorum fakat klasör masaüstünde yok.Bir de bilgisayara sağ tıklıyorum yenile derken bu klasöre erişim engellendi yazıyor.İyice kafam karıştı yardım edebilecek birileri varsa çok makbule geçer.Herkese iyi akşamlar.
Yardim lazim arkadaslar yok mu yapabilecek biri ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Masaüstüne sağ tıkla görünüme gel en altta masaüstü ögelerini göstere tik koy.
Cevabınız için teşekkürler ama onunla ilgili bir problem değil klasörü paylaşıma kapatayım derken ben bile göremez oldum sistem geri yükleme yaptım başarısız dedi.PC de tek admin olmama rağmen sağ tıklayıp yenile derken bile klasöre erişiminiz engellendi diyor.Düzgün bir sistem geri yükleme nasıl yapılır anlatabilir misiniz ?
güncel
En basit yolla şöyle anlatayım bilgisayarım sağ tık-yönet-yerel kullanıcılar ve gruplarda kaç kullanıcı var? Sen administrator hesabında değilsen kendi hesabında sağ tıklayıp özelliklerden üyeliğine bakarmısın? Administrator hesabına üyemisin? Tabi win7 için konuşuyorum.
Bellekten masaüstüne herhangi birşey attığımda : Bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var diyor ve Masaüstü yazıyor yanında da boş bir masaüstü resmi var
Arkadaşlar biliyorum çok flood yaptım ama SORUNU ÇÖZDÜM desktop klasörüne sağ tıklayıp güvenlikten Everyone'ye tam denetim işaretleyince masaüstündeki simgeler geldi ama içim rahat değil halâ dosyalarım paylaşılıyor diye endişeliyim.Mesela masaüstü klasörüne tıkladığımda paylaşılanlar : Everyone ve Ev Grubu yazıyor.Bu durumda diğer bilgisayarlar dosyalarımı alabilirler mi ? Öyleyse de bunu bozmadan nasıl kapatabilirim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme