Şimdi Ara

Klasikler yarrdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Sizlerden görüş almak için bu konuyu açtım.Dünya klasiklerini okumaya başlayacağım ancak hangi klasikle yada hangi yazarla başlamalıyım.Yardımcı olmanızı bekliyorum.Sıralama yaparken şöyle yaparsanız sevinirim:

Örneğin;

1-Sefiller /Victor Hugo

2-Vadideki Zambak / Honore De Balzac

bunu istememin nedeni malum dünya klasikleri ağır kitaplar özelliklede rus edebiyatı buradada kitap okuyan ve yazarları yakından tanıyan kişi fazladır o yüzden cevaplarınızı bekliyorum

• Koca forumda yardımcı olabilecek biri yokmu kitap okumaya cok hevesliyim hatta sefilleri aldım onu okumaya baslıyacagım bugun ama bu listeyi elimde bulundurmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpredictablex

Merhaba arkadaşlar.Sizlerden görüş almak için bu konuyu açtım.Dünya klasiklerini okumaya başlayacağım ancak hangi klasikle yada hangi yazarla başlamalıyım.Yardımcı olmanızı bekliyorum.Sıralama yaparken şöyle yaparsanız sevinirim:

Örneğin;

1-Sefiller /Victor Hugo

bunu istememin nedeni malum dünya klasikleri ağır kitaplar özelliklede rus edebiyatı buradada kitap okuyan ve yazarları yakından tanıyan kişi fazladır o yüzden cevaplarınızı bekliyorum

Suç ve Ceza
    1984
  • cevabınız ıcın teşekkürler ama demek istediğimi anlamamışsınız sanırım üst tarafı bir da okumanızı tavsiye ederim.
  • Charles Dickens ve Jack London başlamak için idealdir
  • Arkadaşlar söylemek istediğimi benmi anlatamıyorum sizmi anlamak istemiyorsunuz verdiğiniz cevaplar için teşekkürler sefilleri aldım okumaya başlıyacağım demek istediğim şu sefillerden sonra dünya klasiklerini okuma sıram ne olmalı

Örneğin;

1-Sefiller /Victor Hugo

3-.....

şeklinde bi liste istiyorum umarım bu sefer doğru anlatmışımdır ve yardım eden cıkar
  • Demek istediğini anladım ama bizim verdiğimiz sıralama ile okursan belli süre sonra sıkılırsın Sonuçta tercihlerimiz beğenilerimiz aynı değil Sana tavsiye ettiklerimizi kendi istediğin zaman istediğin sırayla okursan sıkılma ihtimalin daha düşük olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce roman alınık
    10 yıl önce açıldı
    Fantastik Kitap Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tolstoy - Insan Ne Ile Yasar

Harika kitaptir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.