Şimdi Ara

KLASİK MÜZİKLE BERABER DERS ÇALIŞAN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faydalı oluyor mu deneyen varmı tecrübelerinizi paylaşır mısınız teşekkürler

• Beethoven 9uncu senfoniyi aç bak yapabiliyorsan zaten bırakamazsın ode to joyu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fortuna(en cok sevdigimdir) ve bi kac muzik daha. ben calisirdim sorun olmuyor ama sana bagli tamamen. yani benim yanimdan mehter takimi gecse yine calisabilirim yani

• Mesela şuan yarınki finalime çalışıyorum

Chopin eşliğinde güzel oluyor.
  • yapmayin iste bunu

• HER ZAMAN TUPAC DİNLERİM
  • Yüzüklerin efendisinin 2 ve 4 saatlik senfonisini dinlerim.Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbimSal

Beethoven 9uncu senfoniyi aç bak yapabiliyorsan zaten bırakamazsın ode to joyu

Kardeşim senfoniyle ders çalışılır mı, hele ki Beethoven'ınsa? Romantik dönem senfonileri çok inişli çıkışlı, çok aksiyonlu senfoniler genel olarak. Derse eşlik etmek için hiç sağlıklı eserler değil. Belki hani klasik senfoniler olabilir ama onlar bile kötü derse eşlik için. Fazla aksiyonlu. Üstte biri de o fortuna demiş, sizin çalıştığınız dersler çok zarar görüyor o halde ya, O fortunayla ders çalışılır mı yapmayın arkadaşlar? Barok kantatlarıyla bile çalışılmamalı bence, sözlü olması iyi değil çünkü.
    Chopin tavsiye edilmiş, güzel. Ben de tavsiye ederim, Chopin iyi eşlik edebilir. Bunun dışında Purcell'in sonatları veya klavsen için süitleri, Handel'ın klavsen için süitleri olabilir. Mozart'ın piyano sonatları olabilir, Jordi Savall'in "The Celtic Viol I&II" albümlerini tavsiye ederim, hoş Kelt müzikleridir, dersle iyi gidebilir. Mozart'ın obua, klarnet, flüt kuintetleri de iyi eşlik edebilir. Handel'ın "Water Music" süitleri hoştur. Bunlar dışında ek tavsiye isteyen olursa yardımcı olurum. Konçertolara ve senfonilere girmeyin derim, Romantik dönemin neredeyse hiçbir şeyine girmeyin(sadece ders çalışırken girmeyin, yoksa girin tabii ), dikkatiniz dağılmasın ve Bach'a bulaşmayın, çalıştığınızı unutursunuz . Dediğim gibi, yardım isteyen olursa pmden ulaşabilir.
    Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 14 Ocak 2015; 0:02:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.