Şimdi Ara

Klasik mouseden oyuncu mouse si modlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evet beyler üni açılmadan önce boş durmayalım dedik ve dolapta modlayacağım bişey arıyordum ve bu mouseyi buldum. İlk önce mousenin teknik özelliklerini söyleyim. Mouse resimdeki gibi gri değil bem beyaz. Ancak resimdekiyle birebir aynı model. Mouse 3 parça kasaya sahip alt kısım, orta full şeffaf kısım ve üst kısım. Alt kısmı full kırmızı boyuyacam. Orta kısıma bişey yapmıcam üst kısım ise ilk önce full siyaha boyanacak. Daha sonra desenli şerit kağıdı mouse üzerine koyup kırmızı boyuyacağım. Bu desenle birlikte mousenin ortasındaki şeffaf 360 dereceli plastik kısımdan çıkan mousenin kırmızı led ışığı sanki alevin kaynağı gibi düşündüm buradan hareketle eteklere alev deseni veriyim dedim. Böylece alev deseni kırmızı ışıkla birleşcek. Daha sonra boya atmasın diye mousenin alt kısmına ve üst kısmına şeffaf sticker kaplıcam.

İlk önce mousenin kopmuş kablosunu çıkardım zaten bu kablonun ucu usb değil eski pc lerde olan yuvarlak delikli uç vardı. Kablo, mouse un devre kartına pinle bağlanıyordu pini kablodan ayırdım. Daha sonra telefonun usb kablosunun telefon için olan küçük usb ucunu kestim ve burayı pin yuvasına montaladım şimdi elimde laptop için kısa boyda usb ye çevrilmiş bir kordon var. Evet çalıştı mouse. Ayrıca mousenin paslanmış vidalarını clit beng ile temizledim. Diğer tüm parçaları deterjanlı suyla temizledim gıcırdamaya başladı.

Yarın mousenin altını halledicem. Alt kısımdaki 4 adet kaydırıcı yerinde olmamasından dolayı zamanla alt taraf epey hasara uğramış hatta kaydırıcı yuvaları neredeyse aşınmış tabanla aynı hizaya gelmiş hehe. Burada sizden çözüm bekliyorum acaba zımparayla tamamen mi düzlesem. Yoksa tekrardan kaydırıcımı taksam. Tutmaz gibi geliyor bana yuva olmadan.

İlk modu mouse ile açıyorum ilerde sistem modu yaparız. Yardım ve görüşleri bekliyorum sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 24 Ağustos 2012; 1:40:27 >

• Sadece kafama takılan husus ben bu deseni nasıl yapıcam çizim becerim sıfırda. Ayrıca sprey boya kağıdın altına sızarmıki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 24 Ağustos 2012; 1:48:48 >
  • Matbacıda etiket tarzı birşey yaptırabilirsin fareyi götür giderken yanında onlar boşlukları vs ayarlarlar
  • 1. Sprey Boya Çok Kulanılacak Şeylere Yapamazsınız Öğrneğin : Mause Sürekli Eliniz İle Temasta Terleme Sonucu Boya Giderek Azalacaktır.
    2. Google Görsellerden "Fire" Yazarak Hazır Olarak Bulabileceğiniz Çok Çeşitte Alev Resmi Mevcuttur :).
    3. Benim Çok Sık Kullandığım Bir Site Olanhttp://pixlr.com/editor/ (Türkçe Ve Kolay Kullanım) Buradada Mesela Maus'un TRUST Marka. Bu Site Sayesinde İstediğini Yazıp Tasarlayabilirsin
    4. Buraya Tıkla! Yandaki Link Benim 1sn. Lik Çalışmam Sana Kolay Gelsin...
    5. Bir Matbaa Yada Reklamcıda Maus'una Göre Sticker Olarak Yazdır...

(Yukarıdaki Marka Veya Siteler Reklam Amaçlı Değil Bilgilendirme İçin Eklenmiştir.)

• quote:

Orijinalden alıntı: eraykarataş

Matbacıda etiket tarzı birşey yaptırabilirsin fareyi götür giderken yanında onlar boşlukları vs ayarlarlar

+1
  • ONU YAP BENİM ÇEKİÇLE TAKAS EDEK ? KÜFLÜ BİRAZ AMA OLSUN KARBON KAPLAMA YAPARIZ

• quote:

Orijinalden alıntı: tredrey

ONU YAP BENİM ÇEKİÇLE TAKAS EDEK ? KÜFLÜ BİRAZ AMA OLSUN KARBON KAPLAMA YAPARIZ

Şuan Gülmekten Bilincimi Kaybettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Bir daha Razer mouse almam
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.