Şimdi Ara

Klasik kablolu modem mevzusu... ZYXEL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan da alttaki modeme sahibim,16 mbps hattım var fakat son zamanlarda özellikle artan bir problemim var online oyunları oynuyamıyorum sırf bu yüzden.

http://www.vatanbilgisayar.com/Modemler/zyxel-p-660r-t1-v3-prestige-660r-1-port-adsl2+-modem/productdetails.aspx?I_ID=50928

Sorunu anlatabilirsem ; herşey normal giderken bir anda bağlantı ölümüne yavaşlıyor,mesela teamspeakta konuşurken hepsinin sesi aşırı kesik kesik gelmeye başlıyor,bundan bi 10-15 saniye sonrada modemin tüm ışıkları kendi kendine resetleniyor ve bir 2-3 dakika duruyor geri geliyor,eğer şanslıysam yaklaşık 3-4 saat boyunca gitmiyor ama az önce loldeyken daha oyuna girer girmez oldu bu olay ve oyun mahvoldu tamamen,oyuna girmeye korkuyorum.Elimde bir tane speedtouch 330 modem var fazladan onu denedim ama o da malesef win7 x64 uyumlu değilmiş.Arıza kaydı da verdim ttnete sonuç bekliyorum ama bu sırada güzel bir kablolu modem tavsiyeniz varsa alabilirim,ya da sorunla alakalı bir bilgisi olan varsa beklerim mesajını,teşekkürler.

Aynı zaman da bu modemi aldığımdan beri süregelen bir sorun daha var,bazı zamanlarda yaklaşık 1-2 dakikalıgına bağlantı kuramıyor,yani internet sitelerine girmiyor ama mesela oyunlardan kopmuyorum,ts sunucularında konuşmaya devam edebiliyorum.Modem de sanırsam problem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 26 Ocak 2013; 15:16:24 >

• sorununuz nedir bilemem ama...

zyxel den nefret ediyorummmmmmm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.