Şimdi Ara

Klasik Gitarla Çalınan Parçalar Elektro Gitarla , Elektro Gitarla Çalınan Parçalar Klasik Gitarla...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik Gitarla Çalınan Parçalar Elektro Gitarla , Elektro Gitarla Çalınan Parçalar Klasik Gitarla Çalınabiliyor mu ?

• evet çalınabilir...
  • hmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: CraCKerS_Tr

Klasik Gitarla Çalınan Parçalar Elektro Gitarla , Elektro Gitarla Çalınan Parçalar Klasik Gitarla Çalınabiliyor mu ?

çalınabilir tabi ama bazı şarkılarda elektro gitar klasik gitardan daha çok zevk verir
  • çalcağın parçaya bağlı klasik in perde sayısı azdır yani bazı parçalar çalınamayabilir
  • hocam hepsini çalarsın ... perde yetmezse üst yada alt tele geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: AkınCet

hocam hepsini çalarsın ... perde yetmezse üst yada alt tele geç

her elektro parçasını klasikte çalamazsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-1 -- 25 Şubat 2008; 23:41:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a
    17 yıl önce açıldı
    Akustik gitar önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • puahahaha klasik gitarla elektroda caldıgın hic bişi calamassın arkadaşım. akustikle calarsın ama hepsini degill
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRP

puahahaha klasik gitarla elektroda caldıgın hic bişi calamassın arkadaşım. akustikle calarsın ama hepsini degill

o da güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRP

puahahaha klasik gitarla elektroda caldıgın hic bişi calamassın arkadaşım. akustikle calarsın ama hepsini degill

yeme beni elektrodaki gibi klasikte de power çalabilion hoş tellerin üzerine koyarak çalınanları çalamazsın o ayrı
  • Perdelerin yettiği kadar çalabilirsin.Bende elektro gitar yoktu klasikle çalışıyodum biçok şarkıya daha sonra stüdyoda elektro ile çalıyodum sorun olmuyodu ama eğer lead gitarist isen zor olur o soloları atamazsın klasikle
  • bencede... elektro'da çaldığın şarkılar klasikle aynı tadı vermez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aLp:::

Perdelerin yettiği kadar çalabilirsin.Bende elektro gitar yoktu klasikle çalışıyodum biçok şarkıya daha sonra stüdyoda elektro ile çalıyodum sorun olmuyodu ama eğer lead gitarist isen zor olur o soloları atamazsın klasikle

buna katılıyorum klasikle heç solo atamayan ben stüdyoda stratla biraz attım ama arkadaşın manyak bi tapping yaptı bana kapak oldu o ayrı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.