Şimdi Ara

Klasik bir soru : plazma mı lcd mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ffforumda belki milyonlarca kez tartışıldığını biliyorum fakat içime yine bir kurt düştü. Şimdi ben normalde plazma almaya karar vermiştim fakat piyasaya baktğmda lcdler plazmalara göre çok daha fazla satılıyo ... Sizce plazma mı lcd mi ve neden ?

Orjinalden alıntı: hbleda
    bu arada forumda araştır bulursun gibi cevaplar vermeyin binlerce kez baktım

Binlerce kez bakmış olsaydınız bu konuyu açmazdınız.

Çok net bir şekilde sayısız konuda hangi durumlarda Plazma tercih edilmeli, hangi durumlarda Lcd tercih edilmeli diye görüşler belirtildi.
    Her şeyden önce, "genel bir ifade ile birinin diğerinden üstün olduğunun söylenemeyeceği" de dile getirildi ve kabul gördü.

Zaten eski konuları kapsamlıca okumuş olsaydınız, böyle bir durumda ilk sorulan sorunun; "Bu Tv'ye hangi cihazları bağlayacaksınız, hangi yayınları izleyeceksiniz" olduğunu bilir ve kendi durumunuzu özetledikten sonra bizden öneri isterdiniz.

Bundan mütevellit, maalesef siz forumu araştırmaya devam ediyorsunuz

• _____________________________
  • plazma

bende senin gibi düşünüp ikinciyi lcd aldım . gördüm,plazma daha iyi .
    ama dikkat dvd,uydu vs için
    ilerde HD yayında dengeler değişebilir
  • al lcd kurtul. ne plazması. isterse 10.000 kat daha üstün olsun lcd den gene de lcd alırdım. çünkü tüm plazmalarda oluşan kanal logolarının izleri sorunu yüzünden kafayı yerdim.

Orjinalden alıntı: asrincatar
    al lcd kurtul. ne plazması. isterse 10.000 kat daha üstün olsun lcd den gene de lcd alırdım. çünkü tüm plazmalarda oluşan kanal logolarının izleri sorunu yüzünden kafayı yerdim.

O zaman Lcd Tv ile futbol maçları izlerken kaleci degaj yapınca top havada süzülürken, yani yatay olarak akan görüntü netliğini kaybederken, kafanız ile birlikte bilimum diğer uzuvlarınızı da yersiniz herhalde.

Lcd veya Plazma'dan birinin diğerine karşı genel üstünlüğünü savunanlar genelde konuya tam hakim olmayanlardır. Çünkü işi bilen, her ikisinin de daha avantajlı olduğu durumlar olduğunu bilir.
    Daha Fazla Göster
  • ben daha çok futbol maçı izleyeceğim ne bilym dvd hatta bluray film kısmetse izleyeceğim için vede ps3 oynayacağım için vede akıcı bir görüntü istedğim için plazma alacağım alacağım model PANASONIC VIERA TH-42PZ700E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbleda -- 24 Ağustos 2007; 1:15:30 >

Orjinalden alıntı: hbleda

ben daha çok futbol maçı izleyeceğim ne bilym dvd hatta bluray film kısmetse izleyeceğim için vede ps3 oynayacağım için vede akıcı bir görüntü istedğim için plazma alacağım alacağım model PANASONIC VIERA TH-42PZ700E

biraz para biriktirmek istersen panasonic pz70e yi al

pz70lerde hdmi girisler 2, scart 2. teknik ayni

bende alacaktim pz70 veya canim q91leri.. fakat evdekiler devamli türk kanallrini izliyor ve biliyorsun her türk kanali logo ve abuk supuk köse reklamlari kayniyor. plazmada ekran yanigi/izinden cekini yorum ama belli olmaz belki alirim yine.
    "Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!”
    M.Kemal ATATÜRK

• artık Allah yardımcımız olsun ne diyim yani onun içinnde görüntü zevkimi bozamam hem bu plazma g10 yani yeni bi panel bi umut o yanma olayı biraz azalmıştır diye şartlandırdım kendimi

Orjinalden alıntı: hbleda plazma g10 yani yeni bi panel bi umut o yanma olayı biraz azalmıştır diye şartlandırdım kendimi

dogru haklisin belki yanma seyi azda olsa azalmistirhem azalmasa bile o kadar para verip, eger yanik olusursa, bizde yanik yanik izleriz unutma sakin..... biz cilgin türküz
    "Son günlerde mutlaka Avrupa’dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa’nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi: Halbuki hangi istiklal var ki ecnebilerin nasihatleri ve planlarıyla yükselsin!”
    M.Kemal ATATÜRK

• ps3 te sroun yaşayabilirsin plazma ilebi 5 saat başından kalkmazsan iz kalır
  • plazma ve lcd üreten bir fabrikada çalışan arkadaşım bana üreticilerin buldukları ilk fırsatta ellerindeki plazma fabrikalarını satmak veya kapatmak istediklerini söyledi. Gelecek tamamen lcd'de...

söylemedi demeyin
  • işte bende bu konuyu o yüzden açtım ve niye açtığımı yazdım açma nedenim plazmaların daha az üretilmesi ve satılması yine bana hangisini almam gerektiği sorusunu sordurttuğunu belirtmekti. ama o kadar fazla ukala varmışki forumda daha yazdığımı okumadan saçma saçma eleştirilerde bulundular
    Bu gidişle plazmacı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 25 Ağustos 2007; 16:57:00 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.