< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finnbhennach -- 12 Mart 2023; 13:9:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finnbhennach -- 12 Mart 2023; 13:9:3 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finnbhennach -- 12 Mart 2023; 13:46:0 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 13 Mart 2023; 11:59:11 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Güncelleme yapayım. UTE-200BT giriş seviyesi ve tek rca çıkışı olduğu için, eski nesil olsada orta seviye çift rca çıkışlı CDE-171 almaya karar verdim. Ayrıca kabin alıp A/B amfi ile sub beslemektense, kendinden amfili SWE-815'te karar kıldım böylece kompanent ve koaksiyelleri amfi ile besleyeceğim. Son durum böyle: CDE-171R ana ünite BBX-F1200 4 kanal Class A/B SPG-17CS ve SPG-17C2 SWE-815 sub Tek merak ettiğim acaba benim 55 amper akü bu sistemi kaldırır mı? kapasitör bağlamam gerekir mi? |