Şimdi Ara

Klasik Ama Çözümsüz Bir Sorun 'Mavi Ekran'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birçok belge okudum.Birçok yazı okudum.Birçok parçayı garantiye gönderdim.Birçok kez format attım.Ancak çözemedim ve artık yoruldum. Bilgisayarda oyun oynuyorum mavi ekran yok. Oyunu kaydederken mavi ekran... Dosya indirirken sorun yok.Rar parçalarını birleştirirken mavi ekran... Format atıp sistem kurarken bişiy yok.Birkaç gün sonra mavi ekran... Anakart garantiye gitti sağlam.Güç kaynağı garantiye gitti sağlam.İşlemci sıfır alındı ve sağlam.Ram ler memtest den geçiyor.Hdd yeni değişti.Her parça test edildi onaylandı.Bir tek ekran kartını test edemedim.Yani nedir bu illet ne yapmalıyım?

Maximus formula 1207 bios/Q9550/2x1 Crucial ddr2 800/1TB Maxtor 32mb/Asus EN7800GTX/Silverpower 600w/vista x64 ultimate sp1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IYI_Osmancik -- 24 Eylül 2008; 19:49:30 >

• Hata kodu
  • bluescreen
    bccode 1a
    bcp1 00000008884

diye gidiyor... Ayrıca bişiy farkettim.Pc açılırken biostan bip sesi gelmiyor birkaç gündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IYI_Osmancik -- 24 Eylül 2008; 20:23:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.