Şimdi Ara

Klan savaşları oyununu bilenler anılarımızı paylaşalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece alarm kurup orduları yollayıp operasyon yapmak, sahte saldırılarla operasyona destek olmak, mis kesmek için milisaniyeler içinde araya savunma ordusu sokmaya çalışmak vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısı travian hatta babamla oynardım travianı. O günden sonra doğru düzgün birlikte bir şeyler yaptığımızı hatırlamıyorum.

• ağır atlı ve şahmerdan
  • Paso kılıç ve ağır basardık güzel ya köy oyunları ama çok zaman gerekiyor ve bağımlılık yaptığı vakit çok zaman çalıyor.

Bide +100 köye zor bakılıyor hepsine gir ordu bas hadi onu yaparsında günlük biriken hammadde ziyan oluyordu.

En zevklisi terk e düşen hesapların köyünü almak hop konuyorsun hemen en son Kingsage oynadım onda 99 köy yapmıştım 100 ü göremedim o da boş yere aynı IP üzerinden oynamayla ban yemişti b.k yere gitmişti hesap.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Paso kılıç ve ağır basardık güzel ya köy oyunları ama çok zaman gerekiyor ve bağımlılık yaptığı vakit çok zaman çalıyor.

Bide +100 köye zor bakılıyor hepsine gir ordu bas hadi onu yaparsında günlük biriken hammadde ziyan oluyordu.

En zevklisi terk e düşen hesapların köyünü almak hop konuyorsun hemen en son Kingsage oynadım onda 99 köy yapmıştım 100 ü göremedim o da boş yere aynı IP üzerinden oynamayla ban yemişti b.k yere gitmişti hesap.

Bırakan klan üyesini toplamak daha zevkli :D
  • 2011-2012 olması lazım haritada köylere bakarken 250 bin puanlık hesap görmüstüm adam hakkında bölümüne sey yazmıs " hesabı devrediyorum, oynamak isteyen mesaj atsın" gibi bir seydi

Attım ve adam ücretsiz bi sekilde hesabını vermisti cok sevinmistim tabi. sonra puan 450 bin oldu, bir süre sonra sıkıldım ve tüm köyleri savunmaya cevirdim sanırım max 12 bin askerimiz oluyordu yanlıs bilmiyorsam sonra da oyunu bıraktım Eyvallah tanımadıgım bi adam sayesinde eglenceli sekilde oynamıstım oyunu.
  • Aynen aynen az toplamadık klan üyelerini +12.000 puanlı köyler ne güzeldi fethetmek tabi içinde kş orduyu boşaltmakta zor oluyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAN SAVAŞLARI BAŞLIYOR...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.