Şimdi Ara

kk nın itirafı (bu kadarıda hainlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.facebook.com/photo.php?v=1392298057650577&set=vb.161723033856743&type=2&theater

koyunlarıda hemen alkışa tutşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıameetci -- 9 Temmuz 2014; 20:49:44 >

• Delikanlı, kimin ikinci hesabısın bilmiyorum ama biraz motorun soğusun. Sanırım burada açtığın her konu için Sümeyye'den para alıyorsun. Bölümü daha fazla kirletme. Zaten yazdığın yorumlardan entelektüel kapasiten belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Delikanlı, kimin ikinci hesabısın bilmiyorum ama biraz motorun soğusun. Sanırım burada açtığın her konu için Sümeyye'den para alıyorsun. Bölümü daha fazla kirletme. Zaten yazdığın yorumlardan entelektüel kapasiten belli oluyor.

siz ne kadar kendini beğenmiş insanlarsınız
  • beyler ben iptal beni alın burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir. Hannibal Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

Delikanlı, kimin ikinci hesabısın bilmiyorum ama biraz motorun soğusun. Sanırım burada açtığın her konu için Sümeyye'den para alıyorsun. Bölümü daha fazla kirletme. Zaten yazdığın yorumlardan entelektüel kapasiten belli oluyor.

siz ne kadar kendini beğenmiş insanlarsınız

Hiç öyle değildirler öyle görünmeye çalışırlar bunlarda bu hastalıktır babadan oğula geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tersini ispat et terörist KK olsun

Tır tır giden silahlar, beslenen ÖSO lar neler neler var İŞID teki çoğu Türk militan bu ülkenin topraklarında eğitim aldı

Çok önceden Suriye olayı patlak verdikten sonra haberler, görüntüler, çadır kentlerin hali. Az hatırlasan

Adam bir bildiğim var diyor, sana sen ne biliyorsun demezler mi ?

Hadi arkadaşım başka kapıya fake üyelik açıpta tantana etme. Fake misin gerçek misin anlayamıyorum

Kendini az çok tanıt ben mesela nickte görüldüğü gibi adım Alper, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Sen nesin yalan söylemeden söyle

• ve yine amaçsız insan amaçsız bir konu açmış bi bitmediniz hııaaa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.