< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sut dokmus kedi -- 27 Haziran 2022; 20:29:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sut dokmus kedi -- 27 Haziran 2022; 20:29:56 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sut dokmus kedi -- 27 Haziran 2022; 21:2:33 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Haziran 2022; 20:49:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
taş gibi Ev Kedisi, sokak kedisi ile karşılaşırsa bakın ne olur. Kedi Savaşı https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=cSsKu_JCmWc |
bir kız gelip benden hoşlandığı söylese bile kem küm ederim karşılık veremem ki bunu yaşamıştım birkaç kez. neden bu kadar ezik, utangaç biriyim ki ben. sorunum kızsızlıktan öte bir şey. demek ki sevgiliniz olması için önce normal anlamda da kızlarla konuşabilen biri olmanız lazım. bu arada normal/ortalama biriyseniz her anlamda, ünide bulursunuz açılırsınız hocam muhtemelen benim gibi birkaç kişi dışında herkesin sevgilisi oldu gördüğüm kadarıyla. |
23 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok hocam hiç sevgilim olmadı hiçbir kızla konuşmadım bile. boy 1.88 kilo 80 ama başka sorunlarım var işte. |