Şimdi Ara

kızma kazan yalanı :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: canberky

SÜPER YAV GERÇEKTEN FAKAT SON ZAMANLARDA RASTLAMIYORUM PZT GÜNÜ YAYINLANMIYOR MU BİTTİ FALAN MI YOKSA

Iki haftadir yayinlanmiyor sanirim reytinglere kurban gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • al birini vur ötekine şanslı masa da aynıydı bu da bu arada bu foto yu yeni görüyorum güzel tespit
  • Zaten bir insan adı sanı duyulmamış bir yarışmaya neden katılır hadi katıldın diyelim biri beni öyle kızdıracak vay haline Güzel tespit hocam eline sağlık
  • Ben bilmem eşim bilir'in de öyle olduğunu düşünüyorum
  • Zaten yarışmacıları cast ajansından çağırdıklarını söylüyorlar. Ama çağırdıklarını "Gel şaka programı yaptık, kızmış gibi yapacaksın" şeklinde çağırmıyorlar. Atıyorum, "Üçüncü Düdük diye bir futbol programı yapıyoruz, futbolla ilgilendiğiniz için sizi programa bekliyoruz." vs. Zaten bu Kızma Kazan'a özel bir şey de değil. Mesela TV8'de yeni bir bilgi yarışması yapıyorlar diyelim. Gidip de TV8'in camına "yarışmacı aranıyor" diye ilan asmayacaklar. Cast ajansları ile irtibata geçip uygun birini bulacaklar.
  • bu tarz programların çoğu böyledir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VI.Mitridat

Ben bilmem eşim bilir'in de öyle olduğunu düşünüyorum

Ordaki seyircilerin hepsi cast ajanslarından günlük 30 liraya geliyor.

Ama yarışamacıları bilmiyorum yalan yok.
  • Saçma sapan bir program işte..
  • çoğu program ajanlardan felan getiriyor onun için bilgi yarışmaları hariç programları izlemiyorum
  • Ne cok program var bole. Yarismacinin ismini googleye yazinca ajansta kaydi cıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne olmuş anlamadım biri özet geçsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.