Şimdi Ara

kızma kazan yalanı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
8.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağıdaki kendi tespitim ile yakalamış olduğum görüntü insanları bu şekilde kendi oyunlarına alet ediyorlar. sizden ricam daha çok paylaşıp bizi enayi yerine koymalarını sonlandırmak.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201168064817057&set=a.2960326200544.147275.1033211730&type=1&theater

• Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
    İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

Bu içeriğe şu anda erişilemiyor
    İstediğin sayfa şu anda görüntülenemiyor. Sayfaya geçici olarak erişilemiyor, tıkladığın bağlantı artık çalışmıyor olabilir ya da bu sayfayı görüntülemeye iznin olmayabilir.

:) resim gözüktmü acaba şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: yalanci_27

:) resim gözüktmü acaba şimdi

Alıntıları Göster
    Bu tarz programlarda çok oluyor cast ajanslarından oyuncu getirme olayları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invius

Bu tarz programlarda çok oluyor cast ajanslarından oyuncu getirme olayları.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satoshi.

Alıntıları Göster
    Ne olmuş anlamadım ss var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

O fotoğraftaki vatandaş ilk bölümde mağdurlardan birisiydi.

http://www.kanald.com.tr/kizmakazan/Video/05082013-Kizma-Kazan/19699

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

"Bu içeriğe şu anda erişilemiyor" diyor linkte kaldırılmış sanırım. Ne oldu cast işi mi varmış?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

quote:

"Bu içeriğe şu anda erişilemiyor" diyor linkte kaldırılmış sanırım. Ne oldu cast işi mi varmış?

• Zaten inana şaşırdım çok belli cast olduğu kanald nin çoğu programı böyle yalan dolan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

Zaten inana şaşırdım çok belli cast olduğu kanald nin çoğu programı böyle yalan dolan.
    Şanslı Masa'da böyleydi bu da böyle bu tip programların hepsi düzmece.
  • Ben gerçek sanıyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D0D00F1A

Ben gerçek sanıyordum
    Sen yarışmayı yanlış anlamışşın zaten.Bu şaka yapılan kişiler zaten ajansdan geliyor.Ajansdan yarışmaya katılacak olarak alıyorlar.Bunu kendileride diyor zaten.+ olarak genel olarak düşünürsek direk yarışmacı bulamazlar zaten tv de yarışmanın reklamı çıkmadan o yüzden de ajansdan seçmek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iddaameydani

Sen yarışmayı yanlış anlamışşın zaten.Bu şaka yapılan kişiler zaten ajansdan geliyor.Ajansdan yarışmaya katılacak olarak alıyorlar.Bunu kendileride diyor zaten.+ olarak genel olarak düşünürsek direk yarışmacı bulamazlar zaten tv de yarışmanın reklamı çıkmadan o yüzden de ajansdan seçmek zorundalar.

Alıntıları Göster
    Belli zaten.
  • 02'ye doğru linke bakarım..

..EDİTLERİM..

• 02'ye doğru linke bakarım..

..EDİTLERİM..

• quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

+1. Sadece ilk bölümünü izledim ama orada da zaten adamın oyuncu olduğunu söylemişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bastille

quote:

Orijinalden alıntı: Edin Dzeko

+1. Sadece ilk bölümünü izledim ama orada da zaten adamın oyuncu olduğunu söylemişlerdi.

Alıntıları Göster
    İlk bölümdeki resmini koyduğunuz adam cast ajansından seyirci olarak çağrılmış ve adama şaka yapılıyor.Bunu belki adam Kurtlar Vadisinde oynadığı için söylemiş olabilirler , her yarışmacının facebook ve twitter adreslerine baktım isimlerini yazarak hiçbiri çıkmadı , Soley dışında.
    Yarışma kurmaca olsada , güldürüyorsa izleyip geçeceksin , dizi izlermiş gibi.

Program yayından kalktı galiba , bugün yerine başka birşey var ve siteden yeni bölüm fragmanını kaldırmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 2 Eylül 2013; 20:53:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

İlk bölümdeki resmini koyduğunuz adam cast ajansından seyirci olarak çağrılmış ve adama şaka yapılıyor.Bunu belki adam Kurtlar Vadisinde oynadığı için söylemiş olabilirler , her yarışmacının facebook ve twitter adreslerine baktım isimlerini yazarak hiçbiri çıkmadı , Soley dışında.
    Yarışma kurmaca olsada , güldürüyorsa izleyip geçeceksin , dizi izlermiş gibi.

Program yayından kalktı galiba , bugün yerine başka birşey var ve siteden yeni bölüm fragmanını kaldırmışlar.

Alıntıları Göster
    Böyle bir yarışma mı vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Böyle bir yarışma mı vardı

Alıntıları Göster
    Çok belli oluyordu zaten cast ajans oldukları .
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.