Şimdi Ara

kizlarsoruyor.com kız ayarlama bug i [ANA KONU!] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
3.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu okudumda yok o kız üni okuyor yok ben mühendislik okuyorum ne bu kardeşim? İlk defamı kız arkadaşın oluyor ? Üniversiteli olunca çok elit çok cool oluyor demi oo üniversiteli kız düşürmüş beyler ( İNTERNETTEN ) hadi şampiyonun kupasını getirin.

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Konuyu okudumda yok o kız üni okuyor yok ben mühendislik okuyorum ne bu kardeşim? İlk defamı kız arkadaşın oluyor ? Üniversiteli olunca çok elit çok cool oluyor demi oo üniversiteli kız düşürmüş beyler ( İNTERNETTEN ) hadi şampiyonun kupasını getirin.

ne alaka bana madalya mı verin dedim size mühendislik okuyo musun ? mühendislik fakültelerindeki kızlardan haberin var mı kız cool falan demedim sadece iyi biri dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutek -- 1 Temmuz 2013; 18:24:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

13 arkadaşlık isteği alındı

Tanıdığım kızlar var ama hepsinin işi gücü ve sevgilisi var üstelik stres atmaya giren ağırbaşlı tipler. Eğer bi kız aranıyorsa zaten burdan bile sevgilin yapabilirsin. Bütün sosyal paylaşım sitelerinde öyle, tanımadığın birinin yorumunu beğen sonra onu takibe al bir iki derken zaten iyice yakınlaşıyorsunuz. Benim tavsiyem net ortamından kız arkadaş olayına pek sıcak bakmayın. Burda kızlar vakit öldürüyorlar kimse tanımadığı netten tanıştığı birine tam anlamıyla güvenmez, güvenirse zaten sorunludur demektir ondan hayır gelmez. Biraz ağır oldu ama konuyu açan arkadaşın zaten umurunda değil o mühendislik fakültesinde okuyorsa zaten kız konusunda yokları oynuyordur biraz dilini kullanıp manita yapmış burdaki sevgilim yok diyenlere de gidin o siteye girin şunları bunları yapın ciddi anlamda olmasa bile flörtünüz olsun diyor, evlenin demiyor.

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

%100 denendi onaylandı

13 arkadaşlık isteği alındı

bug çalışır demiştim ben

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Kız deyince aklınıza hep güzel kızlar mı geliyo anlamadım ki..

vala şansımdan benim sevgilim güzel yani
    Tel:Nokia 3310 - GSM 900-1800/GPRS/84X84 Grayscale LCD/Vibration/Monotone/Calculator/Calender PC:Celeron 300 MMX / 32MB Synchronous Dynamic RAM/1048576KB Quantum HDD/1MB Onboard Intel Super VGA 24Bit Colour/14" Vestel Crt 220v60hz Plug & Play Energy Star (R)/Connexant 14400 Full Dublex Modem with Audio in-out jacks
  • taktik maktik yok özelden yazdığım çoğu kız bana dönüş yaptı hayatınızda göremeyeceğiniz kızlar o sitede takılıyor çıktığımda oldu iyi kız çok o sitede
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.