Şimdi Ara

Kızlarla tanışma bahaneleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
43
Favori
16.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler çok lazım. Hiç ortak arkadaşınızın olmadığı bi kızla tanışmak icin bahane arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konulu belgesel izle. Bahaneleri görünce aklın hayalin durur

• Çarpışmak en etkilisidir.

Tabi bir keresinde bizim sınıfta bi kız vardı.Arka sıradaki kızla konuşuyolardı.Sonra gittim sırama oturdum arkası dönük geldi üstüme oturdu kız.Sonra eneeem tipiylen ayağa kalktı özür falan diledi bide kahve ısmarladı.Ama tek sorun kız güzel değildi yoksa işini oracıkta bitirirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Çarpışmak en etkilisidir.

Tabi bir keresinde bizim sınıfta bi kız vardı.Arka sıradaki kızla konuşuyolardı.Sonra gittim sırama oturdum arkası dönük geldi üstüme oturdu kız.Sonra eneeem tipiylen ayağa kalktı özür falan diledi bide kahve ısmarladı.Ama tek sorun kız güzel değildi yoksa işini oracıkta bitirirdim.

Kızın kafa yarilirsa beddua okur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Severusnape -- 10 Mayıs 2012; 22:46:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Severusnape

quote:

Şöyle düşün park ederken yavaştan geri geri geldin ve arkadaki arabaya dokundurtturtun azcık.Aynen öyle yapacan.Bir köşeden falan çık.Öyle git omuz atmı diyoruz olm

• quote:

Beyler çok lazım. Hiç ortak arkadaşınızın olmadığı bi kızla tanışmak icin bahane arıyorum.

ROLE PLAYING
  • quote:

quote:

quote:

Şöyle düşün park ederken yavaştan geri geri geldin ve arkadaki arabaya dokundurtturtun azcık.Aynen öyle yapacan.Bir köşeden falan çık.Öyle git omuz atmı diyoruz olm

Ne olursa olsun. Biraz dikkat etsene gerizekali deme riski var. :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leyla İle Mecnun'daki Olay Güzeldi Leyla Kafede Oturuyor Mecnun Leylanın Oturduğu Masanın Etrafında Dolanıyor 360 Derece Leyla Soruyor Ne Arıyorsunuz Mecnun Eee Şeyy Ya Tanışmak İçin Bahane Okul Ortamında Falansan Sınıftaki Sırada Oturan Kıza Yapabilirsin Bunu Bence Hem Etkili Hemde Hafif Espirili Bir Yöntem Kızın Hoşuna Gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Leyla İle Mecnun'daki Olay Güzeldi Leyla Kafede Oturuyor Mecnun Leylanın Oturduğu Masanın Etrafında Dolanıyor 360 Derece Leyla Soruyor Ne Arıyorsunuz Mecnun Eee Şeyy Ya Tanışmak İçin Bahane Okul Ortamında Falansan Sınıftaki Sırada Oturan Kıza Yapabilirsin Bunu Bence Hem Etkili Hemde Hafif Espirili Bir Yöntem Kızın Hoşuna Gider.

Bunu ciddi ciddi düşündüm. Favorilerim arasında. Çok sağol.
  • Direk olaya gir.Çok güzelsin , tanışabilirmiyiz ? Olmadı bedava dondurma ver.
  • takip lazım olucak banada ama ben gidip direkt suratını söylemeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Leyla İle Mecnun'daki Olay Güzeldi Leyla Kafede Oturuyor Mecnun Leylanın Oturduğu Masanın Etrafında Dolanıyor 360 Derece Leyla Soruyor Ne Arıyorsunuz Mecnun Eee Şeyy Ya Tanışmak İçin Bahane Okul Ortamında Falansan Sınıftaki Sırada Oturan Kıza Yapabilirsin Bunu Bence Hem Etkili Hemde Hafif Espirili Bir Yöntem Kızın Hoşuna Gider.

Sonra kız desin "Sen eteğimin altına mı bakıyorsun .s"
  • direk konuya girsek abes kaçmaz mi? Tanisak mi deyince de amacı belki ediyon
  • takipteyiz yararlı olabilir :D
  • Takip.
  • Erkek : Pardon,merhaba,severusnape'yi tanıyormusunuz ?
    Kız :
    ? hmmm, hayır tanımıyorum.
    Erkek :
    O zaman tanışalım ben severusnape.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gammeryo

Erkek : Pardon,merhaba,severusnape'yi tanıyormusunuz ?
    Kız :
    Erkek :

fena değil sanki.
  • Direk yanına gidip "seninle tanışmak için bahaneye ihtiyacım var bana yardım eder misin?" de ve oradan uzaklas.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gammeryo

Erkek : Pardon,merhaba,severusnape'yi tanıyormusunuz ?
    Kız :
    Erkek :

bu iyiydi işte. Bir ara denemem lazım
  • up beyler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.