ikili ilişkiler çok önemli.aseksüel zihin setine sahip olmak en büyük eksikliklerden biri bence fakat bu karşı cinsimiz ile iletişim kuracak ortam bulmak çok sıkıntı.instagramdan yazıyorsun 3/10luk bir kız bile kendini çok yüksek değer olarak görüyor.en çirkin kıza bile yazılan onlarca meriç vardır dışarıda yürürken veya parkta vs yanına gidip tanışmak için açılış yapınca potansiyel taciz adayıymışsın gibi geri dönüş alıyorsun.ben sadece 2 kere olumlu dönüş aldım onlarda da yanında arkadaşları olduğu içindi. tavsiyem dışarıda bir kız beğendiyseniz yalnız olmamasına dikkat edin.yanında arkadaşları varsa şansınız daha yüksek oluyor kısacası daygame denen tanışma şekli de görüldüğü üzere çoğu zaman patlak veriyor. kızlar bu sosyal medyada çok aktif olmasından dolayı çıtayı çok yükseğe çıkarmaya başladı.yüzüne bakılmayacak kızlar kendinden 2-3 gömlek üstü partner arayışına giriyor evlilik zamanı gelince "yumurtalar omlet olmaya başlayınca" işte o zaman kendiyle eşit veya daha düşük değer erkeklerle ilişki kurmaya başlıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kızlarla tanışacak düzgün bir ortam olmaması

-
-
Daygame de olay düşük başarı ama sınırsız kaynak. Başka hangi alanda saysızı kız bulabilirsin. Tabi ki başarı oranı düşük olacak.
Benim tavsiyem kafelerde kesişip gitmeniz. Ancak çoğu kişinin maçası yemez buna. Eğer ki kız gözünü aşağıya kaçırdıysa bu gel davetidir. Hele gülümsediyse artık kesinlikle o da tanışmak istiyor demektir.
Onun dışında life game ile iyi ekmek çıkar. Kahve sırası, otobüs durağı vb vb.
Gece oyunu direkt av sahasıdır ama masraflı olur.
İnstada iyi bir profilin yoksa ağzın çok iyi laf yapsa bile zor
-
ben daygame yaptım da ne oldu efes pilsen zengin oldu tipiniz iyi değilse girmeyin o toplara başarı düşük olayı palavra yok neymiş 800 kişiye yaz 1 tane başarırsın yok öyle bir şey her şey tiple ilgili
-
saçım olmadığı için baştan kaybediyorum bıraktım bu işleri kumandayı tutarken tek elim meşgul
-
Kizla tanisma ortami Allah vergisi bir ozellik degil zaten kendimiz kuruyoruz her turlu ortamimizi. Zaten ortam kuramadigin sosyal iliskilerinde kotu oldugu icin karsi cinsle durum kotu oluyor genelde ikisi cok farkli seyler degil.
-
Tip önemli bir şey edğil. Kadınlar gibi bakmayın şu konuya. Erkekler için kadının tipi önemlidir ama kadınlar için önemli olan vücudun ve özgüvenindir ve parandır. Tip yüzde 10 bile etki etmiyor
-
Knk şu profilin iyi değilse olayını çözemedim profesyonel resimler koyuyoruz 0 fotolu tek ppli kızdan ret yiyoruz mantığı ne bu sosyal medyanın kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şöyle diyelim eğlenceli bir karakter yansıtıyor mu? Mesela geziyor musun? At biniyor musun? Ne bileyim kayak yapıyor musun? Konserlerde misin? İŞte motorcu musun? Gibi yani.
Şöyle diyelim Sadece kadınların değil Türk insanının hayatı aşırı sıkıcı. Maddi şeyler çok büyük eken tabi ki. Senin profilin sosyal ve eğlenceli biri olduğunu göstermeli. Çünkü kadın beğenisi buna çalışır. Bir erkeğin hayatına dahil olup eğlenceye kapılmak ister. İnanın kızların alayı haftalarca evde oturup pinekliyor. Mesele ben hiçbir flörtüme kolay kolay günün nasıl geçti veya ne yapıyorsun demem. Çünkü verecek cevabı yok evde yatıyorum demeye utanıyorlar. Veya utanmadı söyledi buradan muhabbet uzar mı?
Bir de kızların çoğu flört etmeyi bilmiyor. O tek ppli beğenmeyen kızlar muhtemelen yalnızlıktan kafayı yemişlerdir ve bunun sebebi flört etmeyi bilmeyen asabi tipler olmalarıdır. Sizi her reddedende sorunu kendinizde aramayın. Cidden kızların büyük çoğunluğu salaklığından kendilerine gelen erkeklere böyle yaptıklarından yalnızlar.
-
Kanka ben bu ülkede hiç bir kadının yalnız olduğuna inanmıyorum hepsi 24 saat instada aktif sokağa çıkıyorum tüm kızların yanında kıllı bi eleman yalnız olan kim ki ? Biz erkekler yalnızız bro at fotom yok ama kafe tarzı yerlerde fotolarım var 0 fotolusuda reddediyor 30 fotolusuda
Çok kadınla tanışıyorum ve inan bana çoğu yalnız. İnstadan çok ilgi alıyorlar ama gerçekte yürüyen yok. Bir çoğu en iyi erkeği hak ettiğini sanıyor. Aptal bir egoları var. Yalnızlar ama egolular. Çoğunun psikolojisi bozuk. İnan tuhaf hareketleri var diye görüşmeyi kestiğim çok kız oldu
-
Student communities in universities are actually very safe space to make a girlfriend.
-
Hocam ne yazıyorsun da cevap alıorsun asla cevap vermiyılar cevap verenlerde kısa ve tek kelime cevaplar atıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64Çok kadınla tanışıyorum ve inan bana çoğu yalnız. İnstadan çok ilgi alıyorlar ama gerçekte yürüyen yok. Bir çoğu en iyi erkeği hak ettiğini sanıyor. Aptal bir egoları var. Yalnızlar ama egolular. Çoğunun psikolojisi bozuk. İnan tuhaf hareketleri var diye görüşmeyi kestiğim çok kız oldu
çoğu kadın erkeklerden daha yıkık bir hayat sürüyor.sadece dışarı vurmuyorlar.cidden dışarıda bir tane yüzyüze muhhabet açacak erkek yok.hepsi bakıştığıyla kalıyor
sosyal medyada rahat takılan tipler kızı karşısında görünce cümle bile kuramıyor
daygame içinde reddeden kadınların birçoğu sonrasında pişmanlık bile duyuyordur.(teklif eden kişiye göre değişir tabi)
erkekte tip tabii ki önemli sana katılmıyorum fakat her şey değil.fiziksel görünüş tek başına sadece kadınlar için yeterlidir.çünkü onların dış görünüşten başka sunacağı hiçbir şey yok
-
Hocam kadınlara uzak olduğun için yaşadıkları hayattan en ufak haberin yok hepsinin peşinde 10 larca erkek koşuyor sosyal medya dediğin yerden tonla arabalı erkekle gezip bişeyler yaşıyolar hiç biri sefil veya yıkık değil
ben genelde yüz yüzeyi daha çok kullanıyorum. Ancak instadaki son örneklerim şöyle diyebilirim Bir sokağın fotoğrafını atmış denize çıkarmış gibi yapan sokak yazdım.
İşte bir tanesi köpeğini paylaşmış pijaması var. Köpek dişiydi bilerek bu küçük beyefendinin pijamasının linki var mı yazdım.
İşte dizi paylaşmış bir tanesi ona nasıl bir dizi önerir misin yazdım.
Böyle böyle muhabbet başlatıp. Sorular sorular anllattırıyorum evet hayırlı sorular sormam
En güzeli aklıma geldi. Kazancakis adlı yazarın günaha son çağrı diye bir kitabı var. Kitap incildeki hikayeleri romanlaştırmış. Kızın biri o kitabı paylaşmıştı. Sence Telif hakkı ödemiş midir? Kime Tanrıya mı? Evet sonuçta best sellere 4 tane kitap soktu. En beğendiğim bu olmuştu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 31 Mart 2022; 17:41:56 > -
Kanka belliki profilin çok iyi yoksa dönüş alman çok zor benim fotolar prof olduğu için çok fakemisin güven vermiyosun gibi sorular alıyorum ama hocam kızların yalnız olduğuna inanmıyofhm yalnızız diyorlar bilerek
Vaay millet bu yüzden instadan takip etsene müdür diyor ne kadar takipçi o kadar RP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dostum asıl sen kadınların durumundan bihabersin.sosyal medyada paylaştıkları seni aldatmasın sadece yalandan süslüyorlar hayatlarını
-
Paran yoksa öl.
ne yazacağın kişiden kişiye göre değişir fakat duygusal bağ kurana kadar asla iltifat etme onları hep duyuyorlar
Benzer içerikler
- fullfresh göz damlası yorumlar
- sansar salvo ne kanseri
- geçmişe dönük dekont alma
- göz ölçüm cihazı yanlış ölçer mi
- yaraya kolonya sürmek orucu bozar mı
- samsung projeksiyonlu telefon
- ets2 türkiye haritası
- bim para sayma makinesi markası
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X