Şimdi Ara

Kizlarla mesajlasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Connected2.me uygulamasinda kizlarla nasil konusucaz arkadaslar kizlarla konusacak konu bulamiyorum genelde kizlarla su sekilde konusuyorum merhaba, nasilsiniz, ilgi alanlariniz nedir kizlar bunlari cevapliyor ilgi alanlarina gore konusacam ama o ilgi alanlari genelde muzik dinlemek oluyor bende sevdikleri sarkiyi soruyorum bu kadar konu daha da fazla ilerlemiyor bide kizlarla konusurken surekli soru soruyorum bazilari da cevap vermiyor ne yapmam lazim nasil konusabilirim konu nasil bulabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar efendim,nasılsınız,kaç yaşındasınız acaba,ilgi alanlarınız nedir,çok güzelsiniz...

Abi napıyosun sen karşında sabancı holdingin patronu yok çok kasma bu kadar
  • yazık
  • Merhaba yoksa selamın aleyküm mü demeliydim ehe dersen günde 50 konuşman olur

Neyse kardeş o uygulama instagram takipçi kasma uygulaması tavsiyem tinder kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıste bunlar hep abazanlıktan
  • kızı işe alcan gıbı konusuyorsun
  • buraya getir konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiza acilicam Sarki Onerisi
    10 yıl önce açıldı
    Kiz boyle yazdi ?
    4 yıl önce açıldı
    Hic kiz tavlayamiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nükerbüker

Merhaba yoksa selamın aleyküm mü demeliydim ehe dersen günde 50 konuşman olur

Neyse kardeş o uygulama instagram takipçi kasma uygulaması tavsiyem tinder kullan

0 eşleşme hocam ya

• Hocam ne bileyim arkadas bana boyle konusmami soyledi

• hiç güleceğim yoktu ya ilgi alanlarınız nedir

• cv falan da istiyo musun kızlardan

kasma o kadar ya muhabbet yürümüyosa da çok uğraşma aslında c2 ile fazla uğraşma twitter ve tinder'ı tavsiye ederim
  • İşe girerken mülakatta bana bunlar sorulmuştu

• Hocam nasil konusuyum kizlarla ilk mesaj ne olsun bide kizlarla konusmakta konu bulmakta zorlaniyorum konusmayi nasil ilerletebilirim

• Hocam kizlarla bir turlu konusmayi beceremedim konu bulmakta zorlaniyorum ne yapmam lazim

• Ne alaka abazaliktan ben sadece konusacagim, muhabbet edecegim kiz arkadaslar istiyorum ne var bunda

• quote:

Orijinalden alıntı: john20

Hocam nasil konusuyum kizlarla ilk mesaj ne olsun bide kizlarla konusmakta konu bulmakta zorlaniyorum konusmayi nasil ilerletebilirim

kız erkek aynı kendine ne sorusu sormak istiyosan kıza sor kasma bu kadar mesela ben kendime soruyorum ulan şu hayata bir daha gelsem efsane şeyler yapardım hep hata dolu hayatım diyorum sende kıza de mesela hayatında yaptığın en büyük hata ne de kız anlatır peki niye şöyle oldu böyle oldu diyerek uzatabilirsin

• Guzel konu ama hocam cok soru sorunca da cevap vermiyorlar o zaman be yapayim

• john20 J kullanıcısına yanıt
    Cok kitap oku acilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john20

Guzel konu ama hocam cok soru sorunca da cevap vermiyorlar o zaman be yapayim

iş görüşmesinde gibi sorma biraz serbest ol ilgisini çekmeyi dene ortaya bişiler atarak

• çevresindeki en yakın kitabın 23. sayfasındaki ilk cümleyi sor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.