Şimdi Ara

Kızlarla hic ama hic konusamiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlarla kucuklukten beri iletisim 0 erkeklerle gene bi derece ama bayan kasiyer gorunce bile vucut kendini kilitliyor.Beni begenen bi kız kız oldu konustugum bi kac kizda oldu beni begenen halbu ki bana göre tipim aşırı kötüdür neyse kızlarla konusamadigim icin kizlar kacti haliyle.Konusmanın tiple alakasının pek oldugunu sanmiyorum cevremde bakıyorum tipsizlerde var konusan dedigim gibi bayan kasiyer, bayan hoca hani beni cinsel manada etkilemeyen karsi cins bile rahatsiz olmama sebep oluyor.Okulda ki sınıfta ki hicbir kizla konusamiyorum birakin arkadas olmayi samimi olmayi.Belki konusabilsem beni begenen kizlarla cikardim kizlarda guzel kizlar baya beni nasil begendiklerini bende anlamadım makara yapıyolar dedimde makara falanda degilmis cok saskinim.Karsi cinsle en azindan bir iki kelime bile konsmak kadar eziyet ve zor bisey yok benim icin.bu durumu nasıl asicam ozguvenle alakalı bir sorun sanirim.Rahat olamiyorum, aklina ne gelirse soyle diyolar o kadar cok rahatsız oluyorum ki aklima hicbirsey gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamamda biz napalım?
  • Kızlarla konuşmaya başlamadan önce besmele çekiyor musun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaçın beyler techr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Hele tipini atsana sen.

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz bir garip anliyamadim
    11 yıl önce açıldı
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede aynıları var

• Up

• Up

• up
  • Up

• Yazık.
  • Ben konuşuyorum da ne oluyor yarın %90 ayrılıcaz

• TechR'ı ciddiye alıp cevap vermek de ne kadar doğru ama aynı durumda olan arkadaşlar varsa diye tavsiye vereyim. Şu an ekranına baktığınız aletin başında hayatınızı geçirmeniz kızlarla konuşmanızı sağlamayacak. Hadi konuşmak normal bir şey, bunu nasıl yapamıyorsunuz bilmem, ama sevgiliniz olsun, kızlarla sıkı fıkı olayım diyorsanız bu cesaret, harekete geçme işi. Oturup kıç büyüttüğünüz yerde kızlar size gelmeyecek. Fareden çirkin bir tipiniz bile olsa gidip konuşacaksınız, hata yapacaksınız, hata yapmadan doğruyu öğrenmek yok bu dünyada. Sen git hayal kurup yapamadığın şeyi dene, olmazsa da haline gülüp geçer, özgüven kazanırsın.

Ben şunu yapamıyorum, bunu yapamıyorum, acıyın tavsiye verin bana mantığıyla işler yürümüyor. Hata yapın, bir daha hata yapın, hata yaptıkça geçmişteki hatalarınıza gülün. Sizi kendinizden daha iyi kimse tanıyamaz nihayetinde, önce kendinizi tanıyacaksınız hata yaparak.

• Up

• Sanki konuşabilsen konuşucak kız bulabiliceksin. Boşuna dert etme

• Up

• up
  • La o değil bimdeki kasiyer aklıma geldi. Bir iki parça bisey almıştım kız kendi muhabbet açmıştı konuşmuştuk biraz. Aklimdaydi bir daha ugrayim konusuruz diye kaç gundur unutuyorum yarın bi gideyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.