kadınlar forumunda böyle bi konu gördüm biraz okuyayım dedim ailemin evi, park, bahçe araba yazanlar dolu hatta mezarlık diyen bile vardı bi vay bee çektim.. ben malum işi yapmak için bile ailem gitsin diye bekliyorum hatta gittiklerinden sonra 5dk falan bekliyorum ki bişeyi unutup dönerlerse basılmıyım. burda seviştiğiniz en ilginç yer diye konu açılsa herkes yanıtları okumaya girer heralde |
Kızların seviştiği en ilginç yerler

-
-
dh forumda mast. yaptığınız en ilginç yer diye konu açılır
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bişey farkettim cevpların yarısından fazlası arabada yeni aldığımız evin x odasında/bodrumunda/bahçesinde/balkonunda gibi kısaca evi ve arabası olmayan erkekler sevişemez denebilir mi?
-
ZOOOARRTTT
-
mezarlık nedir arkadaş ruhlarla grup mu yapmak istediniz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chernikovskaya hata
Bu mesaj silindi.Aynısını eski sapık sınıf arkadaşım yapmıştı. Romandı kendisi ama hiç kız arakadaş eksik olmazdı. Hep birileriyle gezerdi.
-
yazık lan kadınları mı stolkluyon
-
quote:
Orijinalden alıntı: fairtuneyazık lan kadınları mı stolkluyon
nabiyim konu ilgimi çekti
-
İlk seks deneyimimi amerikada bir türk kızla tuvalette yaşadım ikimizin de kafa trilyondu üstelik kız adetliydi alet ve boxerım kan içinde kalmıştı :(
-
Site adi kadinlar kulubu
Kullanicilar %99.9 erkek.
Lan o sitede kadin kiliginda erkek adminler bile var. 10 sene once oyleydi simdi ne haldedir yazik kafaniza.
Sahtelikle doldurmayin kafanizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: notguest
Site adi kadinlar kulubu
Kullanicilar %99.9 erkek.
Lan o sitede kadin kiliginda erkek adminler bile var. 10 sene once oyleydi simdi ne haldedir yazik kafaniza.
Sahtelikle doldurmayin kafanizinerden çıktı hocam neden öyle olsun az bi göz gezdirdim konulara çoğu eşleriyle ilgili kayınvalide falan estetik güzellik konuları da varmış onlara bakmadım ama neden bi erkek bu konularda yazsın ki
-
Insanlargirip okusun sayfa tık alsın diye.
Sex cinsellik topikleri uydurma hep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: chernikovskaya hata
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterCSB !!
Burası ezikler diyarı evlat, unuttun mu
-
yalnız o malum site harun abi dolu....herhangi bir kadın profiline pm at bak sana nasıl yürüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Untertailyalnız o malum site harun abi dolu....herhangi bir kadın profiline pm at bak sana nasıl yürüyor.
normal forumda yoktur ya olsa da çok belli eder kendini makyaj falan konuşuluyomuş cinsellik kısmında harun abi olabilir şimdi baktım 9cm yeterli mi diye konu vardı
kendininkinden bahsediyo heralde ama yine de bana çoğu gerçek gibi geldi ben mi safım anlamadım bari burda salın kadınları erkekler
-
yok dostum onların hepsi kurmaca ve çoğu erkek emin olabilirsin.. Bir tanesine pm den kendini kız olarak tanıt arkası gelecektir :-)
-
Benim en ilginci bodrumdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Site adi kadinlar kulubu
Kullanicilar %99.9 erkek. Lan o sitede kadin kiliginda erkek adminler bile var. 10 sene once oyleydi simdi ne haldedir yazik kafaniza. Sahtelikle doldurmayin kafanizi |
dh forumda mast. yaptığınız en ilginç yer diye konu açılır
![]() |
Benzer içerikler
- kızla ilk tanışma cümleleri
- köpek ısırdı ama kanamadı
- mr, mrs, miss nasıl okunur
- votka sek içilir mi
- torrent eşlere bağlanıyor
- prompt mühendisliği nedir
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- 5g nedir zararları
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X