Şimdi Ara

Kızların seviştiği en ilginç yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadınlar forumunda böyle bi konu gördüm biraz okuyayım dedim ailemin evi, park, bahçe araba yazanlar dolu hatta mezarlık diyen bile vardı bi vay bee çektim.. ben malum işi yapmak için bile ailem gitsin diye bekliyorum hatta gittiklerinden sonra 5dk falan bekliyorum ki bişeyi unutup dönerlerse basılmıyım. burda seviştiğiniz en ilginç yer diye konu açılsa herkes yanıtları okumaya girer heralde

• dh forumda mast. yaptığınız en ilginç yer diye konu açılır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bişey farkettim cevpların yarısından fazlası arabada yeni aldığımız evin x odasında/bodrumunda/bahçesinde/balkonunda gibi kısaca evi ve arabası olmayan erkekler sevişemez denebilir mi?

• ZOOOARRTTT

• mezarlık nedir arkadaş ruhlarla grup mu yapmak istediniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chernikovskaya hata

Bu mesaj silindi.

Aynısını eski sapık sınıf arkadaşım yapmıştı. Romandı kendisi ama hiç kız arakadaş eksik olmazdı. Hep birileriyle gezerdi.

• yazık lan kadınları mı stolkluyon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairtune

yazık lan kadınları mı stolkluyon

nabiyim konu ilgimi çekti

• İlk seks deneyimimi amerikada bir türk kızla tuvalette yaşadım ikimizin de kafa trilyondu üstelik kız adetliydi alet ve boxerım kan içinde kalmıştı :(

• Site adi kadinlar kulubu

Kullanicilar %99.9 erkek.

Lan o sitede kadin kiliginda erkek adminler bile var. 10 sene once oyleydi simdi ne haldedir yazik kafaniza.
    Sahtelikle doldurmayin kafanizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notguest

Site adi kadinlar kulubu

Kullanicilar %99.9 erkek.

Lan o sitede kadin kiliginda erkek adminler bile var. 10 sene once oyleydi simdi ne haldedir yazik kafaniza.
    Sahtelikle doldurmayin kafanizi

nerden çıktı hocam neden öyle olsun az bi göz gezdirdim konulara çoğu eşleriyle ilgili kayınvalide falan estetik güzellik konuları da varmış onlara bakmadım ama neden bi erkek bu konularda yazsın ki

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Insanlargirip okusun sayfa tık alsın diye.

Sex cinsellik topikleri uydurma hep

• quote:

Orijinalden alıntı: chernikovskaya hata

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

CSB !!

Burası ezikler diyarı evlat, unuttun mu 

• yalnız o malum site harun abi dolu....herhangi bir kadın profiline pm at bak sana nasıl yürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Untertail

yalnız o malum site harun abi dolu....herhangi bir kadın profiline pm at bak sana nasıl yürüyor.

normal forumda yoktur ya olsa da çok belli eder kendini makyaj falan konuşuluyomuş cinsellik kısmında harun abi olabilir şimdi baktım 9cm yeterli mi diye konu vardı   kendininkinden bahsediyo heralde ama yine de bana çoğu gerçek gibi geldi ben mi safım anlamadım bari burda salın kadınları erkekler  

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

yok dostum onların hepsi kurmaca ve çoğu erkek emin olabilirsin.. Bir tanesine pm den kendini kız olarak tanıt arkası gelecektir :-)

• Benim en ilginci bodrumdu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.