Şimdi Ara

Kızların iyi çocuk sevmedigi gerçeği ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir sey elde etmek icin kanunları çiğneyebiliyorsan ve sana bir sey olmuyorsa

Azicik cesaret sayesinde yazili kurallari hiçe sayiyorsan yine de toplumca güçlü kabul edilirsin

Türkiye'de asayis yok kanun kitap uygulanmiyor dolayisiyla zorbalik prim yapar bu yüzden

Zorba elinde can verenlere gram üzülmüyorum bunu da belirteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

kaslı,fit vücüda sahip,yakışıklı erkekleri kızların tercih etmesini anlarım. Ama

çoğu kız fırlama denilen ,dolandırıcı tipli,ağzı çok laf yapan erkeklerle sevgili oluyorlar. sonra o fırlama erkekler kızı başkasıyla aldatınca '' Sosyal medya hesaplarından tüm erkekler aynısınız,erkeklerin hepsi şerefsiz derler.

sen şerefsizle çık,gez dolaş,yiyiş sonra benim gibi evde televizyonunu seyreden,çayını yudumlayan,dh forumunda takılan masum erkekleri de işin içine dahil ederek genelleme yap.

Hocam kusursuz bir şekilde anlatmışsınız. Ne eksik ne fazla. Sen bunları yazınca kadın düşmanı ilan ediliyorsun işte. Her ne kadar kadınların ölmesini istemesen de

• her şeyde özür dileyen adamın sorunları olabilir
    sürekli yardım etmek isteyen biri altında çıkar arıyor olabilir.
    iyi çocuk deyince benim aklıma bunlar geliyor.

takmayın istediğinizi alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 17 Eylül 2020; 10:0:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coobain kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar hiçbir şiddeti bu şekilde meşrulaştırmayın. Stockholm psikolojisinde olan kadınlar var, erkekler de var. Erkekler de düz ve suskun bir tipi sevmez, fırlama olsun ister biraz. Günümüzde şiddet eğiliminde olan erkekler çoğunlukta, bu tiplerle de flört eden kadın arkadaşlarımız da bu süreçlerde eminim dikkat ederek adımlarını atıyorlardır. Herkesin hayat tercihi kendinin, herkes istediğiyle sevgili veya flört olabilir. Kader ve kısmet işleri bunlar, kendinizi iyi çocuk veya kötü çocuk olarak kategorilendirerek hayatını çekilmez hale getirmeyiniz, sevgiler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.