Ne kadar çirkin olursa olsun kızların istediği kadar sevgilisi oluyor. Elbet bir gün bu devran dönecek. :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kızların istediği kadar sevgilisi olması

-
-
nasıl ?
-
tüm kızlar bakireliğini kaybedip saf çirkin tipsizlerle evleneceği zaman sanırım yine biz erkekler zarardayız yaniquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679nasıl ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızların etrafında çok fazla erkek olmasının nedeni yine bizim hemcinslerimizden kaynaklanır.En çirkin kıza bile yürüyen erkekler varken elbette kızlar yalnız kalmaz.Bu nedenle önce erkeklerin 'abazalığı' bir kenara bırakması lazım lakin bunun olmayacağı açık.Boşuna mı 'Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır' demişler.
-
Düşünsene evleneceğin kişiyi duvardan duvara vurmuşlar ne kadar tiksindrici bir durum hayattan nefret ediyorum anladın mı nefret. İçtiğim su bile harareti, içimin yangınını kesmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679nasıl ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 19 Haziran 2020; 23:49:31 >
Eskide kaldı o cinselliğin afrikası hikayesi şimdi azcık ağzı olan götürüyor kızları bizde iş yokquote:
Orijinalden alıntı: Long NighttKızların etrafında çok fazla erkek olmasının nedeni yine bizim hemcinslerimizden kaynaklanır.En çirkin kıza bile yürüyen erkekler varken elbette kızlar yalnız kalmaz.Bu nedenle önce erkeklerin 'abazalığı' bir kenara bırakması lazım lakin bunun olmayacağı açık.Boşuna mı 'Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır' demişler.
quote:
Orijinalden alıntı: Long NighttKızların etrafında çok fazla erkek olmasının nedeni yine bizim hemcinslerimizden kaynaklanır.En çirkin kıza bile yürüyen erkekler varken elbette kızlar yalnız kalmaz.Bu nedenle önce erkeklerin 'abazalığı' bir kenara bırakması lazım lakin bunun olmayacağı açık.Boşuna mı 'Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır' demişler.
hocam rekabet çok ya ciddende biz nasıl bulucaz bu sistemde kız ?
-
Elbette medeni cesareti olan kızları rahat götürüyor.Dikkat edersen 'abaza' dedim.Abazalar neden abaza olur?Kızlarla doğru dürüst teması olmayan, çekingen olan,hayatında sevgiliyi geçtim bir kere bile kız arkadaşı olmayan tipler abaza olur.Bunlar en çirkin kızlara bile sulanır zira daha önce kadın namına birşey görmemiş.O nedenle facebook,instagram vs bilimum sosyal medyada kızlara yazar dururlar.Yüz yüze gelseler kem küm ederler fakat sanal alemde döktürürler.Bir kız gider instagram hesabı açar dm'sinde yüzlerce 'Slm','Çok güzelsin','Tanışalım mı?' tarzında mesajlar bulur.Kız bundan haz alır.Üniversitelerde bir de kızlara not taşıyıp,her dediklerini yapan tipler vardır.Kızlar bunları köle gibi kullanır,iki yüzüne güler garibim 'Ha beni sevdi.Seviyor' diyerek dört yıl peşinde dolanır.Şimdi bunlar abaza değil de nedir?
Tekrar diyorum Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır.Şu sokaklarda bir kere bile olsun bir kız arkadaşı (arkadaş anlamında sevgili değil) olmayan milyonlarca adam var.Bunlar varken elbette kızların etrafı erkek dolu olur.
-
Medeni cesaretin olacak.Kızları ne sanıyorsunuz ki?Alayı emin ol erkeklerden daha abaza.Ağzı biraz laf yapan herkes,cesareti olan herkes kız götürür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Long NighttElbette medeni cesareti olan kızları rahat götürüyor.Dikkat edersen 'abaza' dedim.Abazalar neden abaza olur?Kızlarla doğru dürüst teması olmayan, çekingen olan,hayatında sevgiliyi geçtim bir kere bile kız arkadaşı olmayan tipler abaza olur.Bunlar en çirkin kızlara bile sulanır zira daha önce kadın namına birşey görmemiş.O nedenle facebook,instagram vs bilimum sosyal medyada kızlara yazar dururlar.Yüz yüze gelseler kem küm ederler fakat sanal alemde döktürürler.Bir kız gider instagram hesabı açar dm'sinde yüzlerce 'Slm','Çok güzelsin','Tanışalım mı?' tarzında mesajlar bulur.Kız bundan haz alır.Üniversitelerde bir de kızlara not taşıyıp,her dediklerini yapan tipler vardır.Kızlar bunları köle gibi kullanır,iki yüzüne güler garibim 'Ha beni sevdi.Seviyor' diyerek dört yıl peşinde dolanır.Şimdi bunlar abaza değil de nedir?
Tekrar diyorum Türkiye cinsel açlığın afrikasıdır.Şu sokaklarda bir kere bile olsun bir kız arkadaşı (arkadaş anlamında sevgili değil) olmayan milyonlarca adam var.Bunlar varken elbette kızların etrafı erkek dolu olur.
Kafamı omzuna koyup ağlamak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Long NighttMedeni cesaretin olacak.Kızları ne sanıyorsunuz ki?Alayı emin ol erkeklerden daha abaza.Ağzı biraz laf yapan herkes,cesareti olan herkes kız götürür.
Medeni cesaret... :) tip düzgün olacak. Ben 10 kıza çıkma teklif etmiş biriyim. Sonuç sıfır! Sebep: Fiziksel kusurum var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erkeğinde oluyor bu işler biraz sosyal beceri sandığınız gibi tamamen tipe bakmaz leş atmıyorsanız rahat bulursunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X