Şimdi Ara

Kızların İçlerinden Kurduğu Cümleler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen ne düşündüklerini anlamak için konuşmaları gerekmiyor.

1) "Ay Ayakkabısına bak şunun kesin fakirdir". "Veya Akm fakiri..

2) Şunun giydiği şeye bak. İğrenç.. Bunun penisi de yoktur.

3)Alttan alıyor demek ki korkağın teki. Karı gibi aynı.. Sadece konuşuyor.

4)Uf şunun gte bak. İyi sex yapar bu...

5)Tipe bak bir de benle tanışmaya çalışıyor. İğrenç. Sen kimsin be..

6) Oooo Arabaya bak. Biraz yanaşayım da belki tanışırız. Gezeriz. Arabada fantezilerimizi yaşarız.

7)Ay bu çocuk çok peach. Hiç canım sıkılmaz. Herkese kazık atıyor. Tam bir sahtekar.. Erkek dediğin böyle olur..

Bundan çocuk yapayım.

8)Bu bana bakmıyor. Keşke geberse..

9)Geçen ay bana teklifi etmişti. Reddettim. Şimdi başka kıza yürüyor. Bunla çıkarsa ve mutlu olurlarsa gebersem daha iyi. Yok yok çocuk ya da kız gebersin daha iyi.. En iyisi bu çocuk hakkında laf çıkarayım. Ezik olduğu anlaşılsın. Bir daha buraya gelemesin.

10). Bunu da hemen elde ettim. Basit bir erkekmiş. Geçeyim gitsin. Benim erkeğim zor olmalı..

11) Kafası çalışıyor. Ama parası yok.

12) Ben herşeyin en iyisine layığım. Bilhassa erkeğin.

13) Ya bunda herşey var ama kızlar bunla ilgilenmiyor. Kesin bir pislik var. Ya da penisi yoktur bunun.

14)Benle hiç ilgilenmiyor. Ona sataşıp dedikodu çıkarayım da belki aramızda bir bağ oluşur.

15)Geçen 10 yıl kaşarlık yaptım. Çok güzel geçti aslında. Ama şimdi evlenecek erkek yok. Anlamadım neden böyle oldu. Hayat çok zalim.. Keşke ben de zamanında çoluk çocuğa kavuşsaydım. Şimdi nerden bulacağım kocayı. Evde kaldık galiba. Düşünmesi bile korkunç.

16) Yakışıklı ve boyu uzun diye bunla evlendik. Hiçbir book yok bunda. Ah kafam ah..

17) Bunla evlendik ama kalbim Berkecan da kaldı. Acaba Berkecanı arasam mı? Arada eski kaçamaklardan birini yaparız. Keşke sexi onla yapsam. Kocam yerinde o olsaydı. Ben bu betayı istemiyorum. Sex esnasında o yapıyormuş gibi hayal edeyim.

18) Aslında yakışıklı ama işi güzel değil. Ne yapayım ben orta sınıf batağındaki mavi yakalıyı... Zenginin veya peach in 2. 3. eşi olurum daha iyi..

19) Hiçbir erkeği bağlanamıyorum. Bunların hepsi sıradan moloz..

20)Bütün erkekler aynı.. Hayvan gibiler. (Kaşar atasözü)

21) Şu dizide oynayan yakışıklının yanına gidiyorum. Minimi giyeyim de belki bana aşık olur..

22) Arkadaşımın lafına inandım. Hasan'ı bıraktım. Şimdi arkadaşım Hasan la çıkıyor. Arkadaşım Şeytan mış. Ben nasıl yaşarım şimdi.

23)Bütan kızlar bu çocuktan nefret ediyor. Hmm demek ki kalitesiz biri.. ElAlemin diline düşmeyelim.

24) Ay ezik bana aşık olmuş. Beni takip ediyor köpek gibi.. Buna arada sırada güleyim de tam olarak beni bırakmasın. Etrafımda uydu gibi dolaşsın.

25) Bir çocuk arkamdan geliyorsa çook eziktir. Ben buna herşeyi yaptırabilirim . İt gibi dolaşsın arkamdan hoşuma gidiyor arada. Ben Berkecan ı istiyorum.

26) Berkecan Merve den ayrılsa keşke.. Yanından kız hiç eksik olmuyor. Bende onu istiyorum. Bir elime geçse kimseye bırakmam onu. Cadıların da icabına bakarım. Ben en iyisi olduğum için benden zaten vazgeçemez.

27) Çetelede en yüksek puanı bu aldı. Ama aslında bu da çok iyi. Kararsızım. Önce bunla çıkayım. Sonda diğerini tanıyalım. Uffff kararsızım. En iyisi ikisini de idare edeyim. Kavgada kim galip gelirse onla çıkarım. Ayy bu harika fikir. Benim için iki yakışıklı kavga edecek. Ne hava etmiş olurum ama kızlara. Ortalığa.. Mehmet Cengiz gibi hissettim şimdi..

28) 1 yıl sonra mesaj attım. Hemen cevap verdi. Ayy ezik.. Keşke yazmasaydım. Ben selam vermesem hiç bir kız bunla konuşmaz. Erkek değil bu.. Penisi de yoktur bence..

29) üfff omuzlara bak şunun. Baktığım belli olmasın yinede..

30)Reddetmiştim.Araba almış. Üstelik terfi de etmiş. Kimse kapmadan yanaşayım.. Zilliler rahat bırakmaz.

31) Şunun ses tonuna bak. Benden utanıyor. Ben bunu istediğim gibi maymun edebilirim. Ne biçim erkek...

32) Ay herkes benim peşimde. Bana çiçek, hediye alıyor salaklar. Ama ben bunlardan daha iyisine layığım.

33)O ezik sana da mı teklif etti? İğrenç.. Kaçalım ondan.

34) Aylin in erkek arkadaşı çok süper. Ben buna dayanamam. Ayrılması için Ayline tavsiye gibi fikirler vereyim. Nasıl olsa benim sözümü dinler.

35) Ben bu adamdan daha fazla kazanıyorum. Benden üstün hiçbir yanı yok. Ne yapayım bu erkeği.. Aynı karı gibi çocuklara da bakıyor. Ya da "bunun işleri kötüye gidiyor.. Yakında askere veya hapse girecek." Boşanacağım bundan.

36) Benim kocam en iyisi. Herkesi döver, ezer. Birine takayım da hayranlığım artsın. Şöyle ateşli bir sex yapsak.

37) Ben istediğim kötülüğü yapabilirim. Herkesi ezebilirim. Çünkü dağ gibi sevgilim var. Siz ezikler kim oluyorsunuz?

38) Ay canım sıkıldı. Şu benim sevgilime benziyor. Buna mavi boncuk dağıtayım da güzel bir kavga seyretsek. Hayat çok sıkıcı çünkü.

39) Benim çocuğum en üstünü.. Normalde ona sadece "Berke gel" deriz.Ama millet içinde " Kaan Berke Can gel "diyelim de bütün güzel isimleri duyulsun.

40) Ben terfi aldım. Benimki yerinde sayıyor. Daha iyi bir sevgilim olmalı. Bunu siliyorum.

41) Bana aşık olmuş. Peşimden geliyor. Ayyy yazık! Bu şimdi sex te yapamaz. Şunu biraz süründüreyim.

Ne evet ne hayır. Bana sürekli ilgi duysun. Perhaps, Perhaps Perhaps!

42) Çantam, ayakkabım sağlam. Ama sıkıldım bunlardan çöpe atayım.. Sevgilim çalışıp sana yenisini alır. Eşşek değil ya..

43) Aylin in pardesü ünü bana vermiş. Ne yani ben ikinci el insan mıyım onun giyeceklerini giyecekmişim. Ölürüm daha iyi.

44) Aylinin ne mal olduğunu herkes öğrensin. Bak size anlatıyorum. Bu kız var ya.bu kız G. Tü yere yakından korkacaksın. Oooo Aylin hoşgeldin. Nasılsın canım. Gel ince belli bardaktan çay içelim .

45) Kocam işe gitti. Hayat çok sıkıcı bu gecekonduda. İrfan Bey çok yakışıklı. Memelerimi göstereyim de onla ateşli bir aşk yaşasak burda..

46)Enayinin parasını cukkaladım. Anladı pxzvng . Şimdi bana çatacak. Tartışıp üste çıkmam lazım. Ben her zaman haklıyım.

47) Özelime girme.(Sakladıklarım öğrenilmesin).

48)Berkecan ı Mertcan ile poz vererek kıskandırayım. Beni böyle daha çok arzular.

Berke Can: Bizimki tam bir kaşarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 21 Aralık 2022; 19:1:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir kıza bakmayın, konuşmayın, selam vermeyin, hepsini görmezden gelin. Alışveriş ve işyerinde, işle ilgili olan konularda konuşmak gibi yani zaruret miktarı kadar görüşüp konuşun, onun dışında dünyada sadece erkekler varmış gibi davranın. Kesinlikle ego yok, gururlanma, kibirlenme, böbürlenme, havalanma olmamalı.. Bir süre sonra inanılmaz bir şekilde rahatlama ve hayatınızda muazzam bir iyileşme göreceksiniz.. Bizzat tecrübe edildi. Kalb gözlere tabidir. Gözlerinizi kızlardan korursanız, kalbiniz başka şeylerle meşgul olacak ve azmanıza, psikolojinizi allak bullak olmasına yol açan sebeplerden kurtulmuş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 20 Aralık 2022; 23:36:34 >
  • kızları bu kadar düşüneceğinize kendinizi düşünseniz kızlar meseleniz olmaktan çıkmıştı.

bu kurduğum cümleyi anlayabilecek olsanız bu foruma böyle bir konu açmazdınız bence.

işin özüne gelirsek tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama diyerek aşkı memnuya bağlamayı unutmam

• Ne alakası var evladım. Buraya gelip anlatılmak istenen olaya cevap verdiğini sanıyorsun ama; ben şu an tam bir davar gördüğümü düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApsinteX -- 21 Aralık 2022; 0:25:29 >
  • Konuyu açan kişinin yanlışı kızlar için bu kadar düşünmek ve bunu yazıya dökmek. Yani şu anki düşünce ve ilişkiler hep moktan zaten.. Boşverin Musa'dan beri yarılan bir suyun habercisi değilsiniz.

Denizin suyu kuruyana kadar koşamazsınız.

• Evet haklisin.. Kendi bildigin yanlis ile aynayi bana ceviriesen dogru resme bekiyor olursun. Bu sayede hayatinin geri kalaninda hic bulamayacagin beynindeki eksik puzzle tamamlanmis olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eklemek isteyen var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birçoğu doğru olabilir ancak ben zaten kadınları önemsemiyorum. çakıp geçmelik tipler hepsi. başka işe yaramazlar. vermezse de boşverirsin. başka karıya yürürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadman0000 -- 21 Aralık 2022; 23:21:1 >
  • mikail13 kullanıcısına yanıt
    Şu boya bak çocuk gibi bu erkek falan değildir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.