Şimdi Ara

KIZLARIN BİRBİRLERİNE SARILIP FOTOĞRAF ÇEKMELERİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
8.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu bu kadar yapmacık kareler, bu kadar yapmacık hareketler başka yerde görmedim. Her fotoğrafta sarmaş dolaş iki kız ya da el ele tutuşmalar falan böyle, şapır şupur birbirlerini öpmeler ama en ufak mevzuda da kanlı bıçaklı düşman olmalar.

Kızların bu hareketleri bir tek bana mı yapmacık geliyor siz rahatsız olmuyor musunuz? Ben çevremdeki çoğu arkadaşıma böyle sivri dille yaklaşmışımdır yani "ulan yarın çok sevdiğin kalemini kaybetse gidersin kırtasiyeden bi faber alır gözünü çıkartırsın ama" gibisinden laflar söylerim çoğu zaman (anlayana)

Daraldım ha...
  • Tuvalette aynanın önünde çektikleri saçma fotoğraflara uyuz oluyorum. Sanki başka yer yokta gidip orda fotoğraf çekiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noteb00k -- 17 Nisan 2010; 1:54:33 >
  • "Burcucum çok güzel çıkmışsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn"

"Abdurrahman 10 numarasın yakıyosun hacı" aha buda erkek karşılığı.
  • Bu konuyu bende geçende düşündüm otobüste giderken aklıma geldi birden İşin şu yüzüde var 2 erkek öyle foto çektirse direk yaftalanır gay diye ama kızlarda gayet normal karşılanıyo normal karşılanıyo derken cinsel tercihler gündeme gelmiyo yani yoksa saçma bişey öyle bi poz bencede
  • böyle kızları gördüm mü ilk tepkim şu oluyor = affedersiniz siz lezbiyenmisiniz ?
    alınan cevap ise = evet lezbiyeniz
    ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 17 Nisan 2010; 1:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abolama

böyle kızları gördüm mü ilk tepkim şu oluyor = affedersiniz siz lezbiyenmisiniz ?
    alınan cevap ise = evet lezbiyeniz
    ilginç...

• quote:

Orijinalden alıntı: L.J

"Burcucum çok güzel çıkmışsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn"

Gerçek bir şey olmasına rağmen güldüm yarın 3 tane vizem var ya onun etkisidir herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenten-

quote:

Gerçek bir şey olmasına rağmen güldüm yarın 3 tane vizem var ya onun etkisidir herhalde

Sabah olana hazırlan ve gir. Öğlen ve sonrasındakilere girme. Şöyle yap...
    Sabahki vizeye gir vizeden çıkarken fenalaşırmış gibi yap görsün arkadaşların kankaların... Sonra git doktora rapor al kan şekerim düştü ellerim titriyor gözüm kararıyor bla bla saydır fenalardayım eğer halden anlamıyorsa... Neyse işte raporu al 2 tane doktora da imzalattır mazeret sınavıyla gir diğer 2 sine. Aynı durum perşembe günü benim içinde geçerli aynı dediğim şeyi yapıcam.
  • quote:

Bide birbirlerine isim takarlar. burcucum değilde meleğiimmmmmmm bitaneemmmm bebeğiimmmmm mona lisammm . gibi
  • ego tatmin meselesi arkadaş..
  • quote:

Gece gece 10 dakikadır gülüyorum. Allah senden razı olsun
  • Erkeklere bak sana aslında ihtiyacım yok havası
  • kızların birbirlerine aşkım falan demelerine kıl oluyorum

bu tür resimlerin yorumlarına bakın kesin bi tane aşkım yorumu görürsün ya noluyo lezmisin kızım nası konuşuyosun sen öyle
  • lan kopardınız beni allah kahretmesin sizi
  • birde bunların erkek gördüğünde birbirlerini öpen modelleride var. unutmamak lazım.
  • "aşşşşşşşşşkk muhteşemsin ya kalp kalp kalp" nedir lan bu böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

ego tatmin meselesi arkadaş..

Heyt beklediğim cevap işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Erkeklere bak sana aslında ihtiyacım yok havası

eninde sonunda .. neyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noteb00k

Tuvalette aynanın önünde çektikleri saçma fotoğraflara uyuz oluyorum. Sanki başka yer yokta gidip orda fotoğraf çekiliyorlar

azcık baksan anlarsın mantığı..ayna nerde var ? tuvalette.e insan kendini aynada daha iyi gördüğü için orda çekilecek , başka yerde ayna olsa orda çekilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEKNIGHT -- 17 Nisan 2010; 5:11:39 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.