Şimdi Ara

Kızların bilim,sanattan uzak dedikodu ve boş işlerle ilgileniyor olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Moving On

Çok haklısın hocam, ben de gözlemledim bunu, çevremdeki kızların hepsi böyle, maalesef bunun sebebi şudur; hepsi biliyor ki abazanlar bunların peşinden hep koşacak, bunlar 10 a kadar sayamasın, kitap okumasın fark etmiyor, milyon liraları olan abazanlar bile o kadar mantıksız hareket ediyor ki şaşırırsın, bu kız cahil olsa bile sırf kadın olduğu için bunlardan biriyle evlenebilir ve hiç uğraşmadan rahat yaşayabilir, serserileri çok ilgi gösteriyorlar maalesef, örneğin ben hep kendi halimde takılırım, kavgayı sevmem, kibar davranırım bu yüzden benimle hiç konuşan kız olmadı, ama önüne gelene dalan, insanlarla dalga geçen, 5 kitap adı bilmeyip bununla övünen tiplere hastaydılar, bu arada kadına şiddete tepki olayı da tamamen yalan, çoğu sosyal medyada duyarlı görünmek için kadına şiddeti kötüler, ama tekme tokat döven erkeklerden hoşlanırlar, bunun çok örneği var mesela sokakta sevgilisini döven bir adamı görsen yardım etsen kız neden yardım ettin diye bağırır sana, inanmayan ekşi'deki veya forumlardaki benzer yazıları okusun, ekşide bir adam sırf bunun yüzünden karakolluk olmuş hatta.

Özetle hocam zaten sen ve ben gibi insanları hak etmiyor bunlar, çoğu böyle maalesef, yapmamız gereken azınlıkta olanları bulmak, sosyal medya ve videolar herkesin beynini yıkıyor hiç sevmem mesela, eskiden youtuber izlerdim izlediğim tek kanal da PewDiePie'dı, ona da 1-2 haftada bir bakıyorum vakit geçsin diye o kadar, onun dışında artık zamanımın çoğunu araştırma yapmaya, ders çalışmaya ayırıyorum.
    Bir de yok feminizim yok niye eşit değiliz erkekler ölsün derler. Geçtiğimiz gün derste son 5dk boştu hoca kızından bahsediyordu. Ben de "Kızını dövmeyen dizini döver" atasözünü söyledim. Bana ordan bir kız "ASIL ERKEKLERI DÖVMEK LAZIM" diye bağırdı. Bunu diyen arkadaş serseri tipli erkeklere kendine ilgi göstermeyen erkeklere bayılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu sıkıntı aslında Dünya genelinde var, ülkemizde iyice beter. Lisans eğitimini tamamlamış kadınların bile çok küçük bir oranı iş hayatına karışıyor. Erkeklerin kadınlardan tek beklentisi de ev işi yapsın, çocuk doğursun olunca da sonuç bu maalesef. Hemcinslerimiz azıcık seçici olsa, kadınlar kendini geliştirmek zorunda kalacak. Ama nerde...
  • Her alanda erkek kadından üstündür,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schopenhauer'dan

Kızların bilim,sanattan uzak dedikodu ve boş işlerle ilgileniyor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Good_Library -- 24 Ekim 2018; 22:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehvet on kısımdır; dokuzu kadında, biri erkektedir.
  • Mesele kızların çok pohpohlanıyor oluşu.Son zamanlarda medyanın "vajinam olduğu için bana saygı duy" dayatması.Kadınlar ne yapsa "güldür çiçektir" oluyor.Ama erkeklerin her yanlışı ayrı eleştiriliyor.Ayriyeten sorumluluk her zaman erkeklere yüklendiği için erkekler kendini geliştirmek mecburiyetinde hissediyor.Kadınlarınsa öyle bir durumu olmadığından rahat rahat takılıyorlar.

• He bizim Türkler 'in spordan anladığı şu aahahaah beşiktaş nasıl yenildi bu hafta ahaahh Fener küme düşecek ahaahah Gs 'ye bak berabere kaldı bitik takım gibi gibi işte spor anlayışımız.. :) :)
  • Haklısın. Tam böyle şeyleri düşünecek oluyorum sonra " maaan bana ne aiku" diyerek bırakıyorum.
  • Herkes kendi gibisini ister ya banane ala ala
  • duyan da ülkede erkekler bilim sanat kültür manyağı sanır
    kitap bile okuyan insan yok ülkede ne bilimi ne sanatı
  • Eskiden yine ev işleri falan öğreniyorlardı şimdi sosyal medyada beğeni alma hırsı , dedikodu takip etme ve nette makyaj videoları izleme olayı.
    Böyle bomboş yaşayıp sonra kendini birilerine yamamaya çalışıyor.

Ek:Erkekleri başka konuda konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 26 Ekim 2018; 11:47:43 >
  • 31 yaşında iyi eğitimli, 4 ila 7 aylık periyotlarda Avrupa ülkelerinde ve Amerika'da bulunmuş ve yaşamış, davranışsal ekonomiden jeolojiye, eğitim bilimlerinden mühendisliğe kadar farklı alanlarda ve konularda bir nebze kendini geliştirmiş biri olarak iyi eğitimli diyebileceğimiz kendimden 6 yaş küçük bir bayan ile kısa bir arkadaşlık dönemi yaşadım.

özet verecek olursam konuşabildiğimiz konular başlıca;
    dedikodu dedikodu ve dedikodu, onun iş yerindeki insanlar ile olan ilişkileri, iş yerindeki ondan mevki olarak yüksek kişilerden sürekli olarak nefret etmesi, saçma sapan pop şarkıları ve şarkıcılar (edis denen herifi ilk defa ve yüzlerce kez ondan duydum), fal, kader kısmet vs., instagramda sürekli "komikli" videolar, capsler, vs. vs.

Mesela ekonomi hakkında bir kere konuşmaya çalıştım, ben 2 dakika konuştuktan sonra gözlerinin ve ruhunun o instagramdaki kahve ve tarot falı yorumcusuna gittiğini gördükten sonra elimdeki bardağı kafasında kırmak istedim.

Ha bakın 3 sene sonra bu bayanın ünvanının başına "yüksek" kelimesi eklenecek. şu anki parayla 10.000-12.000 TL kazanacağı pozisyona ulaşacak ama ne fayda.

Genelleme yapmıyorum ama bu örnek 1 değil 2 değil. 2 senedir gerçek anlamda benimle uyuşabilecek birini bulabilmek için çok flört ettim ama sorun bende sanırım, beklentiler yüksek ama gerçekler Türkiye

• echonia kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi anlayabiliyorum.Yararlı ve mantıklı birşey hakkında konuşunca o gözlerindeki boş bakışlar insanı deli ediyor.Asıl insanı sinir eden kendi ilgilendikleri boş şeylerin yararlı, sizin ilgilendiklerinizi saçma ve boş görüyor olmaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede okuyorum burdaki iyi bir anadolu lisesi. Okulda müzik grubumuz var 2 erkek 3 kızız. Çogu resim ve diğer müzikle uğraşanlar kız (kız veya erkekleri savunmuyorum)

Krolarla takılan kız yüzdesi %10u geçmez. Fazla kro tipler yok okulda da.

En başarılı kişiler genelde kız oluyor okula 484le girdim okulda kızların sayısı daha çok.

• Türkiyenin geleceğini artık bayanlar inşaa ediyorlar..

kim demiş uzaklar bilimden sanattan artık kadınlar okuyor erkekler okumuyor işin esası.. ee nedir fazla bilen karıdan hayır gelmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 26 Ekim 2018; 16:32:8 >
  • Çalışırken işyerindeki bayanlardan duyduğum bir kaç muhabbet ve 20 'li yaşlarda bunlar, orta yaşlı insanlar konuşsa anlardım belki;

bir tanesinin elinde çıban çıkmış; yaktırmış, dondurmuş bir daha çıkmış sonra okutmuş bir daha çıkmamış

bir de türbede dua eden tanıdığımın çocuğu oldu yok bilmem neredeki dilek ağcına mendil bağladım oraya gidip dileği kabul olan çok olmuş falan

göbek adını bilmezlerse büyü yapamıyorlar....

fal bakmayla ilgili muhabbetler

cafe, restoran muhabbetleri

selülit muhabbeti

evlilik ve çocukla ilgili muhabbetler

elbise, ayakkabı muhabbetleri

adını bile bilmediğim ünlüler ile ilgili muhabbetler bir seda sayanı biliyorum konuştuklarından genel olarak bu tarz şeyler konuşuyorlar

• National geographic de adam uzay zaman bükülmesini anlatıyor bizimkisi kiralık askı açsana diyor. Hayat ne garip.

• Çünkü kadının tek vasfı güzel olabilmek niye bilim sanatla ilgilensin ki. Dünyada son 100 yılda olan kadınların her alanda yükselmesinin tek sebebi dünyada yükselen liberalism akımıdır. Aynı yükselme LGBT 'den tutun ateist kesme kadar var. Kadınlarının yükselmesi ise tamamen balondur aynı bunlarda olduğu gibi. 100 yıl önce ateist insan yoktu şimdi dünyanın yarısı ateist LGBT yoktu 100 sene öncesine kadar. 100 sene öncesine kadar kadın bilim sanat müzik hiçbir alanda yoktu. Ortada bir kapasite yok.
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Hocam, ne Türkiye'nin en iyi ortaokullarından birindeydim ne de şimdi lisesindeyim. Ha çok yerlerde sürünen bir okul değil. Orta-Yüksek puanlı bir Anadolu lisesine gidiyorum. Aynı konuları konuşmaya çalışıyorum. Öyle garip bakıyorlar ki anlatamam. Verdikleri cevaplar, oflamalar, "ne saçma şeyler" demeleri aklıma geldi de hışım ile yazıyorum bunları. Kürekle vurmak deriz ya içimde uyanan tek istek o. Her neyse hocam.Neden yazdığımı bilmiyorum. Biraz dökeyim dedim içimdekileri

• Bak dostum dedikodu kadınların oksijenidir . Bir erkeğin değeri kadın ortamlarında ne derece dedikodu malzemesi ortaya koyabildiğiyle doğru orantılıdır. Yani sen bir kişiyle münasebete girmek istediğinde, bir kişiyle özelini paylaşmak istediğinde aslında farkında olmadan 50 kadın ile münasebete girmiş olursun. Aslında toplasan belki en fazla 5 kişiye senden bahsetmiştir ancak kadınlar arasında bir dedikodu ağı bulunur. Zincirleme olarak 5 kişinin bildiği 50 kişinin bildiğine dönüşür. Burada iki seçenek kalıyor. Eğer başka kadınların mezesi olmak istemiyorsan hiç başlamazsın ya da o dediğin kaba saba erkeklerden olmayı tercih edersin. Çok görüyorum erkek tarafından sözlü baskıya alınan kızları. Sesleri de çıkmıyor gariplerimin. Bu kızın gidip kız arkadaşlarına bana şöyle dedi böyle yaptı diyecek hali yok. Arkadaşlarına mutlu çift tablosu çizecek ve pek ayrıntıya girmeyecek. İşte bu erkeklerden olamıyorsan sessiz sedasız gideceksin. Aksi taktirde psikolojin yıpranır. Kadın gruplaşmalarını tolere etmek kolay değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.