evet ya ne bu haksızlık kızlara orkid var bize nie yok
Bizde pişik yapar da ondan
quote:
Orjinalden alıntı: achfighter
quote:
Orjinalden alıntı: celcin
quote:
u lan ne adamsınız yaa .. akşam akşam yine güldürdünüz
"evet ya ne bu haksızlık kızlara orkid var bize nie yok "
quote:
ööğğğğğ irenç isteyecek başka bir şey bulamadınmı
BABA okul istiyorum ben
Orkid'in yanında pişik için pudra verirlerse kullanılabilir. Aksi takdirde fena olur!
Hem artık Orkid kalmadı şimdi kızlar Evy Lady kullanılıyor sonra İlhan Mansız'a bir çalım bir de omuz atıyorlar!
Bi de delikanlı kızlar var onların da başında Hülya Avşar ablaları var uçakta mim sanatını icra eden hostes sayesinde "Molped" temin ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: CıkCık_MaDRoX
quote:
quote:
quote:
Orkid'in yanında pişik için pudra verirlerse kullanılabilir. Aksi takdirde fena olur!
Hem artık Orkid kalmadı şimdi kızlar Evy Lady kullanılıyor sonra İlhan Mansız'a bir çalım bir de omuz atıyorlar!
Bi de delikanlı kızlar var onların da başında Hülya Avşar ablaları var uçakta mim sanatını icra eden hostes sayesinde "Molped" temin ediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: CıkCık_MaDRoX
quote:
quote:
bzm erkek arklardan biri aklı sıra bize orkid yapıştırıp şaka yapıcaktı biz olayı çakınca yapacağına pişman oldı çocuk bütün okula rezil oldu..snf ped kaynıodu sınıfa giren gözünü kapatıp çıkıodu...fazla ayrıntıya girmeyelim,ban fln yeriz mazallah
Neden abartı bişey olduğunda "Anasının gözü" diyoruz ? "Babasının gözü" denmiyor ama
quote:
Orjinalden alıntı: potential
biz de doğurmak istiyoruz
çok şey istemeyelim en iyisi
quote:
Orjinalden alıntı: potential
biz de doğurmak istiyoruz
çok şey istemeyelim en iyisi
NAPTIN YAW SEN
Valla sizi bilmemde ben KIZ ve KOKU kelimlerini bir arada duyunca bi acaip oluyorum yaa.
Bu konu açılınca çok gülmüştüm şimdi bile okurken yazılanlar çok komik geliyo
Kızların ayakları neden kokmaz ???
kim demiş.....
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
Valla sizi bilmemde ben KIZ ve KOKU kelimlerini bir arada duyunca bi acaip oluyorum yaa.
Gel gelelim kızların ayakları niye kokmazmış öylede bir kokarki abicim apokrin bezleriyle alakalı ve giydiğin ayakkabı ile spor ayakkabıdan çık mış bir kız ayağı düşünün (terbiyesizlik yapmadan tabiki) nasıl koktuğunu hayal edin (hala terbiyesizlik yapıyorsunuz) işte ben o ayak yüzünden kız arkadaşımdan ayrıldım. KOKUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hemde iğrenç
quote:
Orjinalden alıntı: Enclosure
Gel gelelim kızların ayakları niye kokmazmış öylede bir kokarki abicim apokrin bezleriyle alakalı ve giydiğin ayakkabı ile spor ayakkabıdan çık mış bir kız ayağı düşünün (terbiyesizlik yapmadan tabiki) nasıl koktuğunu hayal edin (hala terbiyesizlik yapıyorsunuz) işte ben o ayak yüzünden kız arkadaşımdan ayrıldım. KOKUYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO hemde iğrenç
Arkadaşlar çok oncelerde bi yazı okumustum kadınlarla ılgılı bulabılırsem koyucam mukemmel bi yazıydı(fıkra gibi bişeydi daha dogrusu)
quote:
Orjinalden alıntı: Lims_Kragma
Arkadaşlar çok oncelerde bi yazı okumustum kadınlarla ılgılı bulabılırsem koyucam mukemmel bi yazıydı(fıkra gibi bişeydi daha dogrusu)
bunu yazmak için zamanmı harcadın bulsaydın da öle yazsaydın be hocam
quote:
Orjinalden alıntı: Enclosure
quote:
Orjinalden alıntı: Lims_Kragma
bunu yazmak için zamanmı harcadın bulsaydın da öle yazsaydın be hocam
Nolcak bea bırader ne osla post artmıo post kasıo demez kımse hem o cumleyı yazmam 2 sn mı almadı.Bulamazsam bıraz anlatıcam belkı bılenler wardır onlar koyar