Şimdi Ara

Kızları Hiç ama hiç anlamıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm beyler bayanlar bugün bir kıza cıkma teklifi ettim kız kabul etmedi hayal kırıklıgına ugradım acıkcası niye etmedi hiç anlamadım valla şimdi ben bu kızı geçen seneden görmeye başladıştım okulun son günlerinde filan işte ozmn söylemek istedim söyleyemedim zaten şimdikisindede ben söylemedim iki tane bizim arkadaşları gönderdim ben bir yerde durdum işte beni filan gösterdiler kız kabul etmedi kızı ben kestim öncelikle kızda bana bakıyordu etmiceksen niye bakıyosun lan! demek isterdim ama neyse boşverdim o degilde benim yandıgım bir şey var ben okdar hayal kurdum kızla üstüne birde staj maaşımla telefon aldım note 2 kızla filan konuşur hava atarım diye üstüne birde arkadaşlara rezil olduk arkadaşlarım bile şaşırdı nasıl kabul etmez diye o kız sana nasıl bakmaz diye filan teselli filan ettiler işte tabi benim umrumda degil kızın edip etmemesi niye bakıyon la ozmn bakıpta umut verde arkadaşım kız bana bakıp arkadaşlara demişki yok sagolun ben almim demiş :/ ben fıttırdım tabi la bu neyine güveniyor benim tipimde düzgün yani okuldan ben 5 6 kere cıkma teklifi aldım hiçbirini kabul etmedim sırf bu kızla cıkacam diye kız öyle aman aman degil ama işte gönül bu otada konuyu .... konuyor yani yapack bişey yok şimdi ben napmalayım beyler bayanlar direk ben mi söylim arkadaş filan katmadan yoksa boşver gitsin diyerekten önümüzdeki maçlara bakalım benim üzüldügüm kızın kabul edip etmemesi degildi acıkcası o kadar hayal kurduk onun üzerine ama olmadı napmalıyım beyler bayanlar?

• As

• Olmuyorsa zorlamamak gerek

Ayrıca sana bakıyor olması teklif edince kabul edecek anlamına gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumaya çalışsam beynim yanacak büyük ihtimal
    Sapphire Pulse AMD Radeon RX6700XT 12GB / AMD RYZEN 5 5500 @4.5 Ghz + Snowman X200 Tower / Kingston HyperX Fury 2x8GB 3200MHz / Asus B450 MKII DDR4 4400Mhz / Xigmatek X-Calibre 600W 80+ / Aerocool CS-107 V2 Mini-ITX
  • Belki sana bakıp,haline şükrediyordu.

ÖZET

Özet kız bunu reddetmiş bende eksik bir şey yok beni hangi kafayla reddetti bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 21 Ekim 2013; 17:43:45 >
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 teklif mi aldın 6 mı
    yalan gonusma

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu Dünyanın Hesabı Ahirete Kalmaz!
  • Nokta kullanmayı dene.

Orijinalden alıntı: Cspawn

Selamün aleyküm beyler bayanlar bugün bir kıza cıkma teklifi ettim kız kabul etmedi hayal kırıklıgına ugradım acıkcası niye etmedi hiç anlamadım valla şimdi ben bu kızı geçen seneden görmeye başladıştım okulun son günlerinde filan işte ozmn söylemek istedim söyleyemedim zaten şimdikisindede ben söylemedim iki tane bizim arkadaşları gönderdim ben bir yerde durdum işte beni filan gösterdiler kız kabul etmedi kızı ben kestim öncelikle kızda bana bakıyordu etmiceksen niye bakıyosun lan! demek isterdim ama neyse boşverdim o degilde benim yandıgım bir şey var ben okdar hayal kurdum kızla üstüne birde staj maaşımla telefon aldım note 2 kızla filan konuşur hava atarım diye üstüne birde arkadaşlara rezil olduk arkadaşlarım bile şaşırdı nasıl kabul etmez diye o kız sana nasıl bakmaz diye filan teselli filan ettiler işte tabi benim umrumda degil kızın edip etmemesi niye bakıyon la ozmn bakıpta umut verde arkadaşım kız bana bakıp arkadaşlara demişki yok sagolun ben almim demiş :/ ben fıttırdım tabi la bu neyine güveniyor benim tipimde düzgün yani okuldan ben 5 6 kere cıkma teklifi aldım hiçbirini kabul etmedim sırf bu kızla cıkacam diye kız öyle aman aman degil ama işte gönül bu otada konuyu .... konuyor yani yapack bişey yok şimdi ben napmalayım beyler bayanlar direk ben mi söylim arkadaş filan katmadan yoksa boşver gitsin diyerekten önümüzdeki maçlara bakalım benim üzüldügüm kızın kabul edip etmemesi degildi acıkcası o kadar hayal kurduk onun üzerine ama olmadı napmalıyım beyler bayanlar?

bak kardeşim anlatıyorum ;
    1)seni tanımayan kıza dan diye teklif edilmez muhabbet kuracaksın , mesela sabahları günaydın diyeceksin
    2)zaten konuştukca verdiği tepkilere göre kabul edip etmeyeceğini anlarsın
    3)fazla özgüven var
    4)yabanisin biraz tecrübe edinmen lazım

• sende yoluna bak salla ne sakın kasma kendini..

People are born free
    life chained forever NBC
  •  Kızları Hiç ama hiç anlamıyorum!
    Bu Dünyanın Hesabı Ahirete Kalmaz!
  • Kardesim ne kadar bos bi hareket yaptiginin farkindamisin iki bakisip cikmami teklif edilir hani ne vekliosun kabul etmesinimi sonrada askim canim diye okuldami dolancaktiniz git kiza meraba ben ahmet tanisabilirmiyizde biyerden yaz faceten yaz daha konusmadan cikma tekligi nedir

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.