Şimdi Ara

!!!!!!!!!!KIZLARI GÜLDÜREBİLEN ESPRİLER!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kalıplaşmış espriler yapmak kızları hiç güldürmezki. O an sohbet konusu ne ise yeri gelince o konuyla ilgili komik bir laf edip patlatacaksın espriyi nasıl gülüyorlar bak. Espri yapıcam diye kendini zorlarsan zaten hiç komik olmazsın. Yani yeri gelince oluyor bu olay. Tutup ta çocuğun biri varmış ikinci dönem düzeltmiş vs. denilirse olmaz yani üşüdük falan derler. Taklit yapmakta kızları güldürür ben hep taklit yaparım Kemal Sunal ın, Recep İvedik in.. iyi gülerler yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 18 Ekim 2013; 7:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • em onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vettel

Kalıplaşmış espriler yapmak kızları hiç güldürmezki. O an sohbet konusu ne ise yeri gelince o konuyla ilgili komik bir laf edip patlatacaksın espriyi nasıl gülüyorlar bak. Espri yapıcam diye kendini zorlarsan zaten hiç komik olmazsın. Yani yeri gelince oluyor bu olay. Tutup ta çocuğun biri varmış ikinci dönem düzeltmiş vs. denilirse olmaz yani üşüdük falan derler. Taklit yapmakta kızları güldürür ben hep taklit yaparım Kemal Sunal ın, Recep İvedik in.. iyi gülerler yani :D

Katılıyorum. Ve ayrıca yerine göre yapılan iyi espriler zeki olduğunuzu da gösterecektir.
  • Soğuk ama çok zeka gerektirmeyen espriler yapın,kafaları basmaz :P

• Kiz milletine yaranmak istiyorsan laf sokacaksin hafif mizahlada susledin mi senden iyisi yok, hos pek benim tarzim degil ama gozlemlerim bu yonde

• quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Kiz milletine yaranmak istiyorsan laf sokacaksin hafif mizahlada susledin mi senden iyisi yok, hos pek benim tarzim degil ama gozlemlerim bu yonde

Kesinlikle katılıyorum. Bizim bir arkadaşın arkadaşı vardı kızlarla konuşurken şakayla karışık demediğini bırakmazdı ama her nedense kızlar hayrandı çocuğa :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLER ÇOK YAKIŞIKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlki benden gelsin

Matematiğim o kadar kötü ki cesaretimi bile toplayamıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.