Şimdi Ara

Kızları Ateşleyen Parfümler ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
11
Favori
23.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kızları Ateşleyen Parfümler ?

Kızlarda ise bu beni deli ediyor

Kızları Ateşleyen Parfümler ?
  • hugo boss kullanıyorum gayet hastalar kokuma :D
  • Yatak odasında 125 ml. Lacoste Red varmışta haberim yokmuş içindeki parfüm kırmızı diye ben onu annemin parfümü sanıyodum neyse fiyatına baktım bayada tuzluymuş ben şunu bi süre kendi odama götüreyim
  • Ben de Lacoste Red ve Giorgio Armani Acqua di Gio kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Rochas Man

1 ay önce almıştım bu parfümü ama hiç kalıcı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: little_demon

ARMANİ BLACK CODE

• Başka parfüm kullandığımda bi fark olmuyodu şu an Rebull kullanıyorum insanların ilgisini çekiyo vaay ne güzel kokuyosun gibilerinden özellikle kızlar
  • kenzo nasıl bir koku??? kenzo pour homme mi yoksa tokio demiş bir arkadaş nasıl bir kokudur ne tavsiye edersiniz?
  • Givenchy Pi
    Givenchy Play Intense
    Calvin Klein Be
    Issey Mıyake L Bleue

Sağlamdır. Tuzlulardır bi de
  • Calvin klein be

Armani Black Kode

Hugo Boss Dark Blue

Bunlar harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

ben 2 yıldır str8 mavi şişe kullanıyorum.
    Sizce bu parfüm nasıldır ?

• Valla adını bilmiyorum babamın bi parfümünü sıkmıştım geçen gün derste kız dedi "parfümün çok güzelmiş." Biraz da samimiydik rahat bi kızdı. "Tahrik edicidir." dedim. Güldü "evet öyle oldu" dedi

Ayrıca : O parfümü bi sıkıyorum ertesi gün aynı gömleği giyiyorum hala kokusu geliyor. Yerleşince daha bi güzel oluyor. Gerçi kesin 10 liralık bişeydir ama çok isterseniz bi bakarım ismine. Varsa tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßλ®1$ -- 9 Mart 2010; 16:12:38 >
  • Hugo Boss la 212 man kullanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßλ®1$

Valla adını bilmiyorum babamın bi parfümünü sıkmıştım geçen gün derste kız dedi "parfümün çok güzelmiş." Biraz da samimiydik rahat bi kızdı. "Tahrik edicidir." dedim. Güldü "evet öyle oldu" dedi

Ayrıca : O parfümü bi sıkıyorum ertesi gün aynı gömleği giyiyorum hala kokusu geliyor. Yerleşince daha bi güzel oluyor. Gerçi kesin 10 liralık bişeydir ama çok isterseniz bi bakarım ismine. Varsa tabi

ben merak ettim
  • Full speed kullanıyorum kızlar geliyor kokluyolar şimdi ısırcam yalıcam diye tahrik edici sözler kullanıyorlar. Bu arada pacoyuda denemek lazım herkez önermiş.
  • Ucuz ve etkileyici bir koku için Axe Afrika veya Dark Temptation öneririm. Fakat 15 dk parfümü üzerine bocalaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murd3R

Ucuz ve etkileyici bir koku için Axe Afrika veya Dark Temptation öneririm. Fakat 15 dk parfümü üzerine bocalaman lazım.

15 Dk'da şişe biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murd3R

Ucuz ve etkileyici bir koku için Axe Afrika veya Dark Temptation öneririm. Fakat 15 dk parfümü üzerine bocalaman lazım.

ikisi de var bende ama kokuları çok az kalıyor üzerimde ikisini 15 e almıştım boşuna para vermişim
  • quote:

Valla adını bilmiyorum babamın bi parfümünü sıkmıştım geçen gün derste kız dedi "parfümün çok güzelmiş." Biraz da samimiydik rahat bi kızdı. "Tahrik edicidir." dedim. Güldü "evet öyle oldu" dedi

Aynı etki bana da Privacy kullanırken oluyordu. Kız geldi parfümün adını sordu. Söylediğimde alıp sürekli koklayacağını söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

quote:

ben merak ettim

Baktım Viva Rose Eau de" toilette " yazıyodu birden tiksindim ne kullanıyorum lan ben Kadın parfümü falan değildir dimi bu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.