Şimdi Ara

Kızları anlamıyorum yeter ya.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi c2 den kız ayarladım konuşuyoruz falan ben iltifat sevmem dedi be de hiç etmem zaten işime gelir sonra bu fotoğraf attı bende hıı güzelmişsin dedim iltifat edeydin iyidi dedi sustu bende hani sevmezdin dedim falan arada sırada de bare dedi haftaya göztepe maçına gidicektim görüşücektik vazmıgeçsem napsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c2'den ilginçççççççççç
  • İltifat edersen kaybedersin.
  • Kızları anlaman için daha çok yemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: #TheNightMare#

Kızları anlaman için daha çok yemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Drug Free

İltifat edersen kaybedersin.

Abi ya hepsinin canı cehenneme

• C2'den değil de ben 1 aydır falan bir kızla konuşuyorum. Kız kendi yazdı bana. Neyse ne var ne yok konuştuk, ben tabi açılmayı sevmem. Kız da beni ekleyip ilk yazan o olunca dedim şunu süründüreyim, bişey diyecekse o desin bana. Neyse bugün bir mesaj gelmez mi "Şans dile bana" diye. Hayırdır dedim. "Evlenme teklifini konuşmaya gidicem" dedi. Senin Allah belanı versin dedim. 1 aydır benimle ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyor, ilgiler alakalar... Bugün yaptığı şey bu, görün işte iğrenç karakterlerini. Onun için felsefemden asla vazgeçmiyorum, asla kızlara teklif veya iltifat etmiyorum. Bir kızın peşinden koşmak mı? Allah yazdıysa bozsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • #TheNightMare# # kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Madara.

C2'den değil de ben 1 aydır falan bir kızla konuşuyorum. Kız kendi yazdı bana. Neyse ne var ne yok konuştuk, ben tabi açılmayı sevmem. Kız da beni ekleyip ilk yazan o olunca dedim şunu süründüreyim, bişey diyecekse o desin bana. Neyse bugün bir mesaj gelmez mi "Şans dile bana" diye. Hayırdır dedim. "Evlenme teklifini konuşmaya gidicem" dedi. Senin Allah belanı versin dedim. 1 aydır benimle ilgili her şeyi öğrenmeye çalışıyor, ilgiler alakalar... Bugün yaptığı şey bu, görün işte iğrenç karakterlerini. Onun için felsefemden asla vazgeçmiyorum, asla kızlara teklif veya iltifat etmiyorum. Bir kızın peşinden koşmak mı? Allah yazdıysa bozsun.

Bana öyle bir şey yapsın mezar yeri ayırır kendine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.