Şimdi Ara

Kızlara kötü davranmak hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Jajajaja nın soyledigi gibi bende söylüyorum kızları umursamayacaksın umursarsan kolay elde edilecegini anlar ve senden vazgecer. Bence hic kız isiyle ugrasma ama unideysen bi kiz bul sevgilj ol derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: webbie

quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Ben şu anda Guantanamo Yarı Açık Cezaevinden yazıyorum. Kız da hergün ziyaretime geliyor. Gönül isterdi ki başka yolu olsun, fakat diğer yöntemler işe yaramıyor, çünkü hepsini denedim.

Hangisi hocam şu Mustafa Kemal mahallesindekii koğuşlar mı?

Hayır. Cezaevinin eski adı Çarşamba. İstanbul Fatih'te.

Hani Guantanamo demiştin hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlinEdirneLEE

Forumda kızlara kötü davranırsak bizi daha çok isteyecekleri söyleniyor ben de bir tavsiye almak istedim.

İki yıl önce bir kızın arkadaşı gelip 'xx' senden hoşlanıyor demişti hiç iplememiştim sevgilim olmasına pek de ihtimal vermiyordum o zamanlar. Her neyse bu kızla hala aynı ortamlara denk geliyoruz ara sıra bana bakarken yakalıyorum. Mecburen aynı yoldan gitmemiz gerektiğinde hızlanarak yanımdan geçiyor gözlerini kaçırıyor vs. Eğer DH mantığı doğruysa bu kızın hala bende gözü olması lazım. Onu kölem yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim yoksa bırakayım mı artık ?DH'nin playboyları lütfen yardım edin hayatımda bir değişiklik arıyorum yoksa kızı sevdiğim falan yok.

Deli divane kızın birine aşık olsaydın ve kız sırf platonik sevenim var demek için seni halden hale getirseydi ne hissederdin ? Bence kalbini yikasinlar isterdin. Sen niye kıza eziyet ediyorsun? Kim bilir o da belki bu,belki de başka forumlara seni yazıp insanlardan olup olmayacağı için fikir aliyodur. Allah akıl fikir versin ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

Ya bi git işine sen de.

/>

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

quote:

Orijinalden alıntı: OlinEdirneLEE

quote:

Orijinalden alıntı: Megurine Luka

Böyle kazanamazsın.

Nasıl kazanırım ?

Severek.

playboyum sevmiyorsan hiç uğraşma yapamazsın yazar doğdu demiş burada severek diye. bak azizim ben ne kadar playboy olsam da ilk önce seviyorum. fark bu.
  • Bu biraz kızına göre değişiyor popi nidalarıyla dolaşan bir kız vardı arkadaştık sonra biraz artislendi bişey oldu malum gündeydi galiba aramız açıldı.Sonra ben alttan almaya çalıştım falan iyice aramız açıldı sonra bir şey oldu yine muhabbet açıldı ben buna hakaret ettim.Sonra kız tuhaf bir şekilde tam tersi tavır takınmaya başladı oldukça sıcak davranmaya falan başladı.Sonra hak verdim forumda yazılanlara hala anlamıyorum psikolojilerini.
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • hoşlanıp elde etmek istediğin bi kıza soğuk veya cool davranmak her zaman işe yaramaz.bi kız sadece hoşlandığına tolerans gösterir.

yani bi kız sizden ilk görüşte sebepsiz dış görünüşünüzden hoşlanmıştır ve size izin verebilir.onun dışındaki tipler ne yaparsa yapsın kız bu tiplerin niyetini zaten anlayıp sevgili olmamak için önlem alır.sevgili olmak istemiyosa siz istediğiniz gibi davransanız da bi işe yaramaz.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.