Şimdi Ara

Kızlara karşı daha anlayışlı olun. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: brcubrcu

Cevrenize hic baktiniz mi hani kizlar birakip gidiyor yada erkekler birakip gidiyor falan.
    Guzel bir hayat guzel insanlar tanimamiz icin cevremizi guzel secmemiz gerekiyor.
    Bok attigimiz o erkekler o kizlar hep bizim cevremizde olanlar. O zaman burada tek bir yanlis var biz o cevrenin adami degiliz. O zaman yapicaginiz tek sey de arkadas cevresini degistirmektir.
    Hala karakteri tam kendini para icin satmayan paraya guce tapmayan insanlar var arkadaslar.

işte yazmak istediğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav kardeş ne diyon sen Allah aşkına... Bir şey yazdın diye sonuna kadar okudum bide...

Buradakilerin yaş ortalaması 15-20 arası, yaşça büyükler de var ama pek yazmazlar 5-10 sene önce beraber yazıştığım adamlar var hala tek tük. 15-20 arası yaştakilerin işle, parayla ne ilgisi olur. O yaşlarda kızların beklentisi ortamlarda g.tümü kaldırsın 'dır. Para varsa tabi daha iyi olur, tipe bakar şekil'e bakar.

Senin yazdığını ben uyarlayayım. Yukarıda yazdım, çıktığınız kızın g.tünü kaldıracak, millete nispet yaptıracak herhangi bir durumunuz yoksa kaybetmeye devam edersiniz ya da geçici durumlar yaşarsınız. Kızlara karşı anlayışlı olmayın, anlayın ama anlayışlı olmayın. Onlar biat etmek ve sadakat için yaratılmıştır. Hoş bu özelliklerinden eser kalmadı kimse beğenmiyor fellik fellik koca arıyor çoğu, haliyle gelen çakıyor giden çakıyor. Genç yaşlarda, üniversitede takılın sonuna kadar kullanın, her açıdan suistimal edin. Aklı başında bir kız buna müsaade etmez, çoğu yarım akıllı olduğu için siz etmezseniz başkası edecek bari boşa gitmesin diye siz hakkını verin. Üniv. bittikten sonra zaten 2-3 sene kendinize zor gelirsiniz askerlikti, iş bulmaydı düzen oturtmaydı derken.

Konu sahibinin değindiği nokta her zaman aklınızın köşesinde olsun. Erkek, evlilikte koca olarak eşine ve çocuklarına bakmakla yükümlüdür. Maddi açıdan demiyorum sadece, her açıdan. Evleneceğiniz insanı iyi seçin, evliliğiniz, eşiniz ve çocuğunuz için en iyi geleceği sağlayacak şekilde çalışın aynı şey kızlar için de geçerli... Burada erkek yoğunlukta olduğumuz için hiç değinmiyorum o noktaya... Gelecek çabalarınızdan arta kalan zamanlarda elinizden geleni ardınıza koymayın kız konusunda. Önce kendiniz için yapın ne yapıyorsanız, Lise-Üniversite zamanında takıldığınız kızlar gelip geçicidir, asla sizden geleceğinizi çalmasına izin vermeyin. Ne kadar çok para, kariyer=O kadar iyi bir yaşam, evlilik ve mutluluk.

Sık sık yazarım, evleneceğiniz kızı arasın gözünüz her zaman bir yandan da... Saf olmayın çoğu fitne, fesat, tek ayak üstünde kırk yalan söyleyen varlıklar. Bu tarz kızlara asla kanıp da aptal aşık rolüne girmeyin sonra üzülürsünüz. Bu kızları sömürün, hak ettikleri bir tık fazlası değil çünkü. Eğer gözünüze karakterli, evlenilecek bir kız çarparsa da olumlu manada onun hakkını verin ileride çok faydasını görürsünüz. Evlenen arkadaşlarımın çoğu liseden tanışma, mezun olup iş buldular ve evlendiler. Bu iki tip kızın ayrımına varacak olgunluğa erişmek zaman alır ama bunu başarırsanız çok iyi olur sizin için. Bu cümlenin arkasında çok sebepler yatıyor ama çok dağılacak konu uzatmaya gerek yok.

Bunları mezun olmuş, hayat mücadelesine başlamış bir abiniz olarak yazıyorum. Ben ufaktan beri biraz olgun yetiştim, sadece şu anın şartlarına uymayan bir zaafım vardı orada yanlış yaptım. Önce kendime yatırım yaptım, kendi çapımda başarılı oldum iyi bir işte iyi bir maaşla çalışıyorum. Eğer bunu yapmasaydım çok üzüleceğimi fark ettim, bu zamana kadar yapamadığımı hiç yapamayacağımı anladım. İş işten geçtiği için geri dönüşü de yok. Siz siz olun önce kariyeri koyun önünüze... Yanıldığım nokta iyi niyet idi ufaktan beri... Yani ben biraz saftım, iyi niyetliydim kimseyi üzmek istemezdim. Herkesi kendim gibi düşündüğüm için, bana kızlar hakkında bir şeyler anlatan olmadığı için çok tongaya düştüm. Kızları iyiden iyiye anladığımda üniversite ikinci sınıf bitmişti. Anlayın ama anlayışlı olmayın yazmamın sebebini anlamışsınızdır.. Evlenecek birini bulamadım, insan hayat mücadelesine atılınca yalnızlığın hoş bir şey olmadığını fark ediyor. Yaşım çok değil ama eskiden beri çıktığım, huyunu suyunu başkasının koynuna girmediğini, dudaklarını öpmediğini bildiğim biriyle evlenmek isterdim. Şimdi denk gelenlerin hepsi hoşaf, içinden seçmeye çalışıyoruz.. Seçme şansınız da elinizde ekmeğiniz, iyi bir işiniz varsa olur. Zamanında iyi niyetinizi kötüye kullanan kızlar şimdi ortalık malı kıvamında dolaşıyor emin olun.

Birisiyle görüşmeye başladığımda yeri gelince ilk sorum kaç kişiyle çıktın? Ne kadar sürdü? Nasıl tanıştın? Neden, nasıl ayrıldın? Bu dört soru kızın profilini çıkartmaya yetiyor. Kısaca önce kariyeriniz için it gibi çalışın, mümkün olduğunca erken temiz bir kız bulmaya bakın rahat, mutlu bir geleceğin temellerini atın. Sizi üzenlere de takılmayın, kızlar para istermiş, anlayışlı davranacakmışız çıkmaya başlamadan önce aklı neredeydi?

Cebiniz dolu olursa her zaman kral olursunuz, evlenip boşansanız da yine kral sizsiniz...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.