Şimdi Ara

Kızlara göre gözlüklü erkekler tipsiz midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Kızlara göre gözlüklü erkekler tipsiz midir?

(En Son Oy Tarihi: 21.6.2024)
Giriş
  • Maalesef benim gözler bozulduktan sonra gözlük kullanmaya başladım ve bu durum sıkıyor canınımı sanırım bu yüzden kızların ilgisini çekmiyorum.
    Not : ergen gibi siyah çerceve kulanmıyorum çünkü sanırım liseliler ve kezbanlar yuzunden moda oldu...
    Sorum açık kızlar nedense hoşlanmıyor ama ben gözüm bozuk olsun istemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gözlüklü Erkekler Hakkında Bir Görüş: Kızlar Ne Düşünüyor?

Gözlüklü erkekler tipsiz midir? Bu, uzun süredir tartışılan bir konudur ve konuyla ilgili çeşitli görüşler mevcuttur.

Bazı araştırmalar, gözlük takmanın erkeklerin çekiciliğini azaltabileceğini öne sürmüştür. Bunun nedeni, gözlüklerin yüz hatlarını gizleyebilmesi ve insanların göz teması kurmasını zorlaştırabilmesidir.

Ancak diğer çalışmalar, gözlük takmanın erkeklerin zekasını ve güvenilirliğini artırabileceğini ortaya çıkarmıştır. Bazı kadınlar, gözlük takmanın erkekleri daha yaklaşılabilir ve daha az ürkütücü hale getirebileceğini belirtmektedir.

Sonuçta, bir erkeği tipik bulan bir kızın görüşü kişisel tercihlere bağlıdır. Bazı kızlar gözlük takan erkekleri yakışıklı bulabilirken, diğerleri gözlükleri bir dezavantaj olarak görebilir.

Genel olarak, gözlük takmak bir erkeğin çekiciliğini artırabilir veya azaltabilir. Bu, kişinin yüz şekline, gözlüklerin stiline ve kadının kişisel tercihlerine bağlıdır.

Önemli olan hatırlanması gereken şey, çekiciliğin öznel bir kavram olduğudur. Bir kişinin tipik bulduğu şey, bir başkası için tipsiz olabilir. Bir erkeğin gözlük takıp takmadığına bakılmaksızın kendine güvenen ve rahat olması her zaman en iyisidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yüzüne yakışan bir gözlük kullandığın sürece bir problem olmaz.
    Ben de gözlük kullanıyorum kızlardan bir sürü olumlu tepki aldım. Hatta bir keresind gözlük fetişi bir kız bile çıktı

• Brad pitt gözlük taksa tipsiz olmaz barzo gözlük takmasa tipli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Brad pitt gözlük taksa tipsiz olmaz barzo gözlük takmasa tipli olmaz.

by çeneden yelkenleri yırtan sözler vuuhhhhhhhhhh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Brad pitt gözlük taksa tipsiz olmaz barzo gözlük takmasa tipli olmaz.

+1 olay budur.Yakısıklıysan pek bozmaz.
  • para>tip

• Lens kullanmayı dene benimde gözler 4.5 derece miyop lise1 den beri lens kullanıyorum bir zararını görmedim 10 sene falan oluyor kullanmaya başlayalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERKEKLER ÇOK YAKIŞIKLI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: resolument

Lens kullanmayı dene benimde gözler 4.5 derece miyop lise1 den beri lens kullanıyorum bir zararını görmedim 10 sene falan oluyor kullanmaya başlayalı.

fakir değilim ama zengin de değilim acaba lens fiyatları nasıldır
  • quote:

Lens kullanmayı dene benimde gözler 4.5 derece miyop lise1 den beri lens kullanıyorum bir zararını görmedim 10 sene falan oluyor kullanmaya başlayalı.

hocam benim gözde 4.5 miyop ama birde 1.5 astigmat var yanında , lens almayı düşünüyorum bende , acaba sizde astigmat var mıydı ?
  • Hoşlanmıyo değil hoşlanana denk gelmemişsin sen belli ki. Gözlüksüz ya da gözlüklü fark etmiyo onlara aslında. Benim kıza söylüyorum şu gözlüğü atayım ameliyat olayım onu geçtim lens takayım hayır diyor ikna olmuyor
  • lens kullan hocam rahat değilsen.bende 3-4 yıldır lens kullanıyorum gözlükten çok daha rahat olduğunu söyleyebilirim.fiyatları abartılı değil. 1 kutuda 3 çift lens oluyor. 1 çiftini 1 ay kullanman gerekiyor (aylık lensler için söylüyorum). ortalama fiyatları 60-70 tl arası.tabi bu sadece miyop.astigmat işin içine girerse fiyat artıyor sanırım.
    tip konusuna gelince dış görünüşün sadece ilk etkileşim esnasında önemli olduğunu düşünüyorum.sonrası klasik olacak ama kişilikle ilgili bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriana lima <3

Maalesef benim gözler bozulduktan sonra gözlük kullanmaya başladım ve bu durum sıkıyor canınımı sanırım bu yüzden kızların ilgisini çekmiyorum.
    Not : ergen gibi siyah çerceve kulanmıyorum çünkü sanırım liseliler ve kezbanlar yuzunden moda oldu...

çerçevesiz gözlük mü olur. ergen işi falan deme çerçeveli gözlük kullan. ev arakdaşım 22 yaşında çerçevesiz gözlük olmasa bir şeye benzemez. ayrıca çocuk gibi olur.
    ÇERÇEVE li gözlük tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

hocam benim gözde 4.5 miyop ama birde 1.5 astigmat var yanında , lens almayı düşünüyorum bende , acaba sizde astigmat var mıydı ?

Astigmat yok bende hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

quote:

Maalesef benim gözler bozulduktan sonra gözlük kullanmaya başladım ve bu durum sıkıyor canınımı sanırım bu yüzden kızların ilgisini çekmiyorum.

çerçevesiz gözlük mü olur. ergen işi falan deme çerçeveli gözlük kullan. ev arakdaşım 22 yaşında çerçevesiz gözlük olmasa bir şeye benzemez. ayrıca çocuk gibi olur.
    ÇERÇEVE li gözlük tak.

zaten çerçeveli ama öyle kemik siyah değil hani şu sıralar moda olan benimki klasik gri çerçeve gözlük yani sıradan

• quote:

quote:

fakir değilim ama zengin de değilim acaba lens fiyatları nasıldır

Markaya göre fiyatlar değişiyor ama net üzerinden uygun fiyata alabilirsin. Ortalama 60tl civarına alıyorum ben 3 ay gidiyor bir kutu, aylık 20-30tl para değil bu konuda bence.

• Hocam forumda toplasan 10 tane kız var yarısında sakal bıyık vardır zaten bu oylamanın sonucu bir halta yaramaz.
  • Bunu bize değil kızlara sorman lazım biz nerden bilelim
  • Kendi çapımda basit bir istatistiki çalışma yaptım. Tipsiz denilebilecek erkeklerin yanındaki manken formatındaki kızlar dahil olmak üzere incelediğim çiftlerin %85-90 gibi bir oranında yer alan erkekler gözlüksüz idi. Bunun tesadüf olamayacağını düşünüyorum. Kalan oran istinai durumlar için geçerli. Sonuç olarak, evet kızlara tipsiz gelir.

Not: Gözlüklüyüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.