Şimdi Ara

Kızlara 'artık' değer vermeyeceğim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben giderim onunla görüşebilmek için webcam alırım. Gider onla en güzel cümleleri ederim.. O çok güzel olmasa da sadece sözlerindeki olgunluğu beni ona bağlamıştı. Ama derdim çok güzel olmayan kızlar, değer anlar bilir.. Değeri benimser ,diğer güzel olup havalı olanlara göre.. Yokmuş öyle bir şey. En güzelde olsa en çirkinide olsa bu kızların hepsi değer verdiğinde , onu peşinden koşturan çocuklara aşık oluyor.. Ben hiç peşimden koşturmadım. Ne varsa ne düşündüysem söyledim. Burada belki hata yaptım. Ama lanet olsun ki onu çok sevmesemde beni böyle afedersiniz ama mal gibi ortada bırakması bana çok dokundu. kim olsa dokunur.. Ya ben kime aşık olayım artık? çok güzel olupta havalı olana mı? çok çirkin olana mı? e bu sefer orta güzellikte bir insana yakın davrandım 2 gün sonra bir yerleri havalandı. Yok artık değer meğer . Bıraktım bu işleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoşokk -- 23 Mart 2012; 23:43:53 >

• arkandayım
  • Kızların da umrundaydı . Tavşan dağa küsmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

arkandayım

Eyvallah
  • insan olana
  • quote:

Orijinalden alıntı: yok kişi

Kızların da umrundaydı . Tavşan dağa küsmüş

Biz de seni bekliyorduk.
  • Bende arkandayım hocam. Artık değer bilen kız az kalmış veya benim karşıma çıkmadı. Altında araban olsun , cebinde paran olsun sırf bu 2si için bile sahte yüzle gelip takılıyorlar. Tamam bu 2si güzel şey ama para ve araba için geleceklerse hiç gelmesinler arkadaş. Zaten o araba kullanılmak için alındı. Gerçek yüzünle gel yine geç otur araba içine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slayerious

quote:

Biz de seni bekliyorduk.

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Bende arkandayım hocam. Artık değer bilen kız az kalmış veya benim karşıma çıkmadı. Altında araban olsun , cebinde paran olsun sırf bu 2si için bile sahte yüzle gelip takılıyorlar. Tamam bu 2si güzel şey ama para ve araba için geleceklerse hiç gelmesinler arkadaş. Zaten o araba kullanılmak için alındı. Gerçek yüzünle gel yine geç otur araba içine.

+1
  • quote:

Kaç senedir bu forumdayım her zaman bi er gelir konuya saçma bi mesaj atar konuyu sabote eder , sizi foruma sayılı olarakmı alıyolar anlamadım örgütmüsünüz siz kardeşim bu nedir ya her konu da aynı şey.
  • Arada böyle çürük elmalar çıkar.Sen aramaya devam et gönlüne göre birisini bulursun elbet.
  • Beynin bunları söylüyor ama kalbinin söyledikleri bunlar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

Kaç senedir bu forumdayım her zaman bi er gelir konuya saçma bi mesaj atar konuyu sabote eder , sizi foruma sayılı olarakmı alıyolar anlamadım örgütmüsünüz siz kardeşim bu nedir ya her konu da aynı şey.

Evet tek hobim size laf yetiştirmek . Sana ne ayrıca , ters cevap vermeyeyim diyorum ama yok illa olacak . Ne yazacağımı sana mı soracağım ? Küfretmiyorum , kurallara aykırı birşey yok sana ne oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Ben giderim onunla görüşebilmek için webcam alırım. Gider onla en güzel cümleleri ederim.. O çok güzel olmasa da sadece sözlerindeki olgunluğu beni ona bağlamıştı. Ama derdim çok güzel olmayan kızlar, değer anlar bilir.. Değeri benimser ,diğer güzel olup havalı olanlara göre.. Yokmuş öyle bir şey. En güzelde olsa en çirkinide olsa bu kızların hepsi değer verdiğinde , onu peşinden koşturan çocuklara aşık oluyor.. Ben hiç peşimden koşturmadım. Ne varsa ne düşündüysem söyledim. Burada belki hata yaptım. Ama lanet olsun ki onu çok sevmesemde beni böyle afedersiniz ama mal gibi ortada bırakması bana çok dokundu. kim olsa dokunur.. Ya ben kime aşık olayım artık? çok güzel olupta havalı olana mı? çok çirkin olana mı? e bu sefer orta güzellikte bir insana yakın davrandım 2 gün sonra bir yerleri havalandı. Yok artık değer meğer . Bıraktım bu işleri..

hocam bu güzel kız çirkin normal kız muhabbeti de çok doğru.yaşını bilmiyorum ama doğru tespitler.en iyisi ilgini belli edip çekileceksin.belli edip çekileceksin.yoksa bu kızların harbi bi tarafları tavan yapıyor ve seni ego pompası olarak görüyor.demekki bende iş var daha iyilerinide elde ederim kafasındalar.

• Eyvah borsada paranız varsa çekin enflasyon tavan yapar, borsa düşer şimdi adam kızlara değer vermiyor.

• kızların degeri yok ki veresin.

kızlara farklı gozle bakma, onlar da insan.
    sen ben gibi sıradan canılar. cinsel farklılık yüzünden bazıları onları farklı görüyo, kaybedenler hep bu insanlar işte
  • 1 ay sonra kız meselesi acil diye konu açarsın buraya
  • İlgiyi verdikten sonra keseceksiniz lan kaç kere diyeceğiz? Torbacı taktiği, kaliteli malı beleşe vereceksin başta, sonradan bağımlı olunca dandik malı kakalayacaksın. Mecazları çakamayanlar için kaliteli mal fazla ilgi, dandik mal da az ilgi o şekil düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Motion*

Çirkin kızdan çektiğimi hiç bir güzel kızdan çekmedim güzel birşeyine güveniyor tamamda bu çirkin kızlar neyine güvenerek böyle davranıyor anlamıyorum bence güzel kızlar daha merhametli çirkin kızlar ise ne kendilerini ne başkasını seviyorlar içleri kötülük dolu ne kadar çirkin kızla muhattap olduysam hepsi öyle bi laflar bi laflar insanı delirtiyorlar resmen.

Evet aynen öyle.. En iyisi artık hiçbir kıza değer vermemek cidden böyle bir karar aldım..
  • "Her erkek bir gün bu duyguyu tadacaktır." Kadın-Erkek ilşikleri, cilt: 2, kısım: ortada bırakılmak.

Ulan şu son kısmı kutsal kitabımızdaki isimlendirmelre göre yapasım vardı ama akşam akşam başımıza iş almayalım şimdi.

Ha bu arada 2 ay sonra başka bir kız yanaşmaya başlayınca yine eskisi gibi olursun merak etme..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.