Şimdi Ara

Kızlar Tuvaletindeki Esrarengiz Maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarımı almış, rutin işlerimi yaparken bir yandan da sigaramı tüttürüyordum. Ben geldiğimde sessiz olan cafe, şuan dolu gibi görünüyordü. Lakin kafamı ekrana o kadar uzun süre odaklamıştım ki azcık çevirsem kıt ediyordu.

4 kişilik masada tek başıma oturup harıl harıl makale hazırlarken sigaramdan son bir nefes alıp küllüğe söndürdüm. Acayip çişim geldiği için bilgisayarı kucağımdan masaya koydum, lavaboya gittim.
    Allah allah!
    Sanki bir tane daha işeme yeri eklenmişti k*ç kadar lavaboya. Ayna da sanki biraz daha büyüktü. Bilgisayara o kadar uzun süre bakmaktandır deyip 2 saniyede atmıştım bu endişeyi kafamdan. Ta ki tuvalet boş mu diyene tıklayana kadar;

-Tık tık, dolu mu?
    - (kendini zorlayan ve şaşırmış bir sesle) dolu

kız olduğunu anladığımda ne yapacağımı şaşırdım. kendimi amerkan pastasındaki karışık banyoda gibi hissettim. lakin öyle değildi. kızın abileri gelse ağzıma ederlerdi. o yüzden bi an önce karar vermeliydim. ne yapacağım?

koşarak çıkıp gitmek aklıma geldi, ama bilgisayar oradaydı. oyalardı beni bayağı. çıkışta bekleyip kusura bakma mı desem diye düşünürken, kendimi bilgisayarımı toparlarken buldum. etraf sanki bana "o kızı ellediysen bittin!" bakışını atıyordu. çantamı sırtıma takmış girişteki kasaya hesabı ödemek için cüzdanımı çıkardığım sırada ben çıktığımdan beri çıkan ilk kızı gördüm. benim kapısını çaldığım kızı.

"ulan bu kız da mı sı*ıyor!" diye düşünürken büyük ihtimal kız da bana karşı "sı*arım böyle işe!" diye düşünüyordu. ama kız hiçbir şey olmamış gibi yerine geçti. hatta kızda hani cinsel ilişki yaşanıp bitti zaman ki bi hava olurya, he işte o vardı sanki.

hesabı ödeyip çıktıntan sonra, cafenin hemen biraz üstesindeki banklarda kendime gelmeye çalışırken, onların da cafeden çıktığını gördüm.

bir şey yapmalıydım. artık utanmıyordum. aksine ona karşı, daha doğrusu sı*ışına karşı bir şeyler hissetmiştim.doğaldı, evet gerçekten de çok doğaldı..

• Merhaba bağyan tanışalım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sadece son cümleyi okudum ve diyorum ki CSB

"bir şey yapmalıydım. artık utanmıyordum. aksine ona karşı, daha doğrusu sı*ışına karşı bir şeyler hissetmiştim.doğaldı, evet gerçekten de çok doğaldı.."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.