Bildirim
Kızlar Sevilmeyi Hakederler Mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Kızlar Sevilmeyi Hakederler Mi?
(En Son Oy Tarihi: 4.5.2011)
Giriş
-
Yine genelleme yine genelleme arkadaş ya -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
Yine genelleme yine genelleme arkadaş ya
Cevap verilmiş -
Kızları seviyoruz çünkü buna ihtiyacımız var. -
Kızlar basit yaratıklardır, bende genelleme yapmaktan yana değildim düne kadar ama anladım ki özelleştirmek gereksiz hepsinin kafası aynı çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Away From Me
Kızlar basit yaratıklardır, bende genelleme yapmaktan yana değildim düne kadar ama anladım ki özelleştirmek gereksiz hepsinin kafası aynı çalışıyor.
Yarın, öbür gün geleceksin şöyle aşığım, böyle aşığım yapmayın böyle şeyler -
Çoğu sevilmeyi hak etmez, istisnalar hariç -
Aşk... Ben aşka da inanmazdım düne kadar ama sevilmek kadar kudretli birşeyi değil, en fazla aşık olunmayı hakedebilirler belki oda 3 günlük bişeydi zaten yoksa 2miydi? -
kıza göre değişir -
Mesela Kaybedenler Kulübü'nü nerdeyse hayet felsefesi olarak kabullenmiş bir kız hakkında düşünceleriniz ne olurdu? -
Çoğu sevilmeyi hak etmez, istisnalar hariç -
Konu dışı baya aktif şu saatler saniyesinde altlara düşüyor konu, yukarı. -
quote:
Mesela Kaybedenler Kulübü'nü nerdeyse hayet felsefesi olarak kabullenmiş bir kız hakkında düşünceleriniz ne olurdu?
pompaya devam? -
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Kızlar basit yaratıklardır, bende genelleme yapmaktan yana değildim düne kadar ama anladım ki özelleştirmek gereksiz hepsinin kafası aynı çalışıyor.
Yarın, öbür gün geleceksin şöyle aşığım, böyle aşığım yapmayın böyle şeyler
kız bunu kapının önüne koyuyo sonra kızlar basit yaratıklardır bilmemne. Senin annende bi bayan hatırlatırım. -
4S -
İstisnalar kaideyi bozar bence.
Bir ajdarla Brad pitti bir tutarsan taşlarlar adamı -
quote:
Orijinalden alıntı: scrafea
quote:
Mesela Kaybedenler Kulübü'nü nerdeyse hayet felsefesi olarak kabullenmiş bir kız hakkında düşünceleriniz ne olurdu?
pompaya devam?
Genel olarak yorumlarsanız daha güzel olur. Filmin gözüken yüzü +18 olabilir ama altında mecazlar var bende pek anlamadım o mecazları ama hayat felsefesi durumuna getirdiğine böyle bir filmi, haddinden fazla anlamış olmalı bu mecazları.
@Skywalke®: Üye profilini göremiyorsunuz. Yaşına bakıcaktım, şimdi adresini falan verirsin, yok yere germiyim seni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 3 Mayıs 2011; 22:29:12 >
-
Yok mu arttıran? -
Kızlar gereğinden fazla pohpohlanıyor..Lakin baktığımızda dünyada kadın nüfusu daha fazla..hormonlarımıza yenik düşmesek -
quote:
Orijinalden alıntı: del piyero
Kızlar gereğinden fazla pohpohlanıyor..Lakin baktığımızda dünyada kadın nüfusu daha fazla..hormonlarımıza yenik düşmesek
Buda işin bilimsel açıklaması, burdan nefes alsın yetercilere selamlar.
Benzer içerikler
- sevgiliye güzel sözler
- bir kızın hikayesine nasıl cevap verilir
- eczanede testosteron ilacı satılır mı
- antepsin şurup kullanıcı yorumları
- kibarca izin istemek
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X