Şimdi Ara

kızlar niye herşeyi erkeklerden bekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kör sağır dilsiz değiller niye hep biz bişeyler yapmak zorundayız başlarım böyle işe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çünkü toplum seni namussuzlukla suçlamayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vücudundan başka sunacak bişeyi olmadığını onlar da biliyor çünkü.

bir kadının "ilk adımı erkek atmalı" demesi bile kendini aşağılıyor metalaştırıyor aslında. yani diyor ki " evet, erkek benim yalnızca bedenimden etkilenip ona göre davranmalı, beynim çekici değil nasıl olsa" bu acınası bir durum.
  • kesinlike haklisin kız dediğin güçlü olacak o ne ya öyle bebekler gibi utanmasalar gel benim altımı değiştir diyecekler çok itici yaw

• Çünkü kızlar 2. Sınıf canlılardır. Ve bu kadar beklentisi olan kızın ağzına ederim. Bulunduğum ortama giremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

vücudundan başka sunacak bişeyi olmadığını onlar da biliyor çünkü.

bir kadının "ilk adımı erkek atmalı" demesi bile kendini aşağılıyor metalaştırıyor aslında. yani diyor ki " evet, erkek benim yalnızca bedenimden etkilenip ona göre davranmalı, beynim çekici değil nasıl olsa" bu acınası bir durum.

A:SDASD olm harika yorum lan

o küçük beyinleriyle ilk adımı atmaları sence de zor olmaz mı ?
    Yanlız yukarda ki nedenlerden başka pek bir şey bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b00mbastic -- 21 Nisan 2016; 1:58:19 >

• b00mbastic kullanıcısına yanıt
    üzgünüm ama olay bu hacılar.

ben eskiden iç güzelliğe önem veren bir insandım, baktım ki olay öyle işlemiyor, artık kadınlar konusunda kasmıyorum illa olacaksa da salak olsun taş gibi olsun, onların da istediği bu zaten. boşversenize hepsi vakit kaybı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Kızlar gülümsemiyor mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü kızlar erkeklere göre az gelişmiştir. Bu nedenle tarih boyunca kadınlar hep erkeklerden çok daha az hakka sahip olmuştur, erkekler tarafından yönetilmişlerdir. Tarihteki neredeyse bütün topluluklar ataerkildir.
  • guitarist999 kullanıcısına yanıt
    şimdi de acısını çıkarıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.