Şimdi Ara

Kızlar neden sadece yakışıklı erkeklerin peşinden koşar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evrimsel mekanizmayla alakalı. Genleri en güçlü adamla birlikte olmak istiyor çünkü çocuklarının da genlerinin güçlü olmasını istiyor. İster istemez bilinçaltında olan bir şey bu.

• Sana da günde yüzlerce mesaj istek gelse sende aralarından en iyisini seçmeye bakarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa boylu zarganaysanız hiç şansınız yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen niye güzel bir kızı seviyorsan aynı neden işte, iki tarafta genlerini iyi bir genle birleştirip soyunu güvene almak istiyor. Tabii bu eğilim kızlarda erkeklere göre daha fazla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen çirkin kızların peşinde koşuyorsan sende sorun var. Her erkek nasıl güzel bir kadınla birlikte olmak istiyorsa kadın da yakışıklı bir erkek ister. İyi genlere sahip yavrular doğurabilme içgüdüsüyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Aslında sebep tam olarak tip değil. Bu ülkede bu vaziyetin nedeni, ülkede abaza erkek sayısının bir hayli fazla olması. Bu tip erkekler kadınlara adeta kul, köle oldukları için kadınları birer ego makinesi haline getiriyorlar.

Yine aynı şekilde, kadınların önemli bir kısmının Instagram takipçisi kasmaya çalışmasının sebebi de bu abaza erkeklerin, kadınların egosunu okşaması.

Bu forumun üyelerinin geneli de klasik abaza erkek profiline uyuyor zaten. Tek düşündükleri bir an önce zamazingo yapmak. İşte bu kafa yapısından çıkılmadığı için kızlar bu hale geldi.

Yahu, akıl var, mantık var; sizi tanımayan kız, neden sizle zamazingo yapsın ki?

Halbuki abazaların bir an önce zamazingo yapmayı akıllarından bir çıkarsalar, onun yerine ilk önce bir kız arkadaş edinmeyi hedefleseler, bu süreç bu kadar stresli olmayacak.

Mesela ben bazen forumda "Hayatıma girecek kadından cinsellik beklemiyorum." diyorum, millet garip karşılıyor.

İnsanların ısrarla anlamak istemediği şey şu: "Kadın = cinsellik" demek değil. Bazı insanların kadınlardan beklentisi farklı olabilir.

Mesela ben istiyorum ki beni beğenen biri olsun, duygusal bir arkadaşım olsun, akşam eve geldiğimde onunla dertleşeyim, muhabbet edeyim, hepsi bu.

Alıntı

metni:
    Konu sahibi bu devirdeki kızların düzgün olmadığından bahsetmiş. Kardeşim, ben düzgün olmayanını bile bulsam, ona da razıyım.

diyene bak hele, daha bir hafta önce yazdığın yoruma bak.

sen hem abaza diye millete laf at hem de kız olsunda çamurdan olsun kafasında takıl, az tutarlı ol.

• Freakk F kullanıcısına yanıt

Senin niyetin bozuksa ben ne yapayım?

Bu forumda onlarca sefer söyledim, tekrar söylüyorum:

Benim istediğim tek şey, bir kız arkadaşımın olması, sevilmek, beğenilmek. Yani el ele tutuşup, yürüyüş yapabileceğim, bir çay/kahve içebileceğim, dertleşebileceğim, sohbet edebileceğim birisini arıyorum ben.

O şekilde mesaj yazmamın sebebi, hiç arkadaşımın olmamasından mütevellit kriterlerimi düşürmüş olmamdan kaynaklıdır.

Her şey cinsellik değildir, her şey fap değildir, şunu bir kafanıza sokun artık.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

Senin ilacın asyalı kızlarda. Bul şöyle güzel bir hatun getir buraya. Hanım hanımcık olur mis gibi. Yok benim zehre ihtiyacım var diyorsan sen bilirsin

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

niyet derken? sevmek sevişmek bunlar ayıp şeyler değil doğal şeyler.

bu başlıktaki mesajının çoğuna katılıyorum ama millete abaza diyip sonra iyi kötü fark etmez kız olsun çamurdan olsun yazan da sensin.

cinsellik beklentin olsun olmasın çamurdan demek sadece dışı çirkin demek değil, karakteri beş para etmezler asıl çamur olan, o başlıkta düzgünden

kasıt zaten salt güzel demek değil karakterli ve yüzüne bakılır demekti...

• quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

Senin ilacın asyalı kızlarda. Bul şöyle güzel bir hatun getir buraya. Hanım hanımcık olur mis gibi. Yok benim zehre ihtiyacım var diyorsan sen bilirsin

hocam tinderda konumu nereyi seçicez asyamı ben seçtim asyayı eşleşme alamadım

•  

ülke olarak hangi tip sana uyuyorsa orası

güzel kız illaki bulursun ama ahlaklı biri denk gelir mi oralardan bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Battlefield Maşuku

ülke olarak hangi tip sana uyuyorsa orası

güzel kız illaki bulursun ama ahlaklı biri denk gelir mi oralardan bilmiyorum

hocam asyalı kız türkiyeden birine niye yazsaın

• Yakışıklı biriysen yazar niye yazmasın. Benim boy 183 yeşil gözlü vs bir fiziğim var. Oralarda ne boy var ne renkli göz genelde. İyi iş yapar. Gerçi tr hariç her yerde iş yapıyor  Tr için para ya da pij olmak şazım

• Abi iyide bir kadini veya bir erkegide birini begenmedi diye niye sucluyorsunuz ki? Yani cinsel cekim bir hoslanma sevgi icinden gelmiyorsa gelmiyordur. Dava mi acalim ne yapalim :)

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 11 Temmuz 2021; 15:9:16 >
  • Sen nasıl Sümeyye ve rabiaları beğenmiyorsan onlarda Mehmet ve ahmetleri beğenmiyor kısaca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt
    Evlendiklerine baksan böyle düşünmezsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tip önemli değil yw

• Genlerinde yatar kadınların. O yüzden.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.