Şimdi Ara

Kızlar neden düşünmeden davranır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç espiri yapmaya gelmiyor. Hiç düşünmeden anında atar yapıyorlar. Çok basit bir ironiyi bile anlayamıyorlar.

Översin anında sizi severler, en ufak bir uyarmada anında küserler. Bu aslında çok büyük bir güvenlik açığı. Kandırılmaları çok kolay.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Anlatıyorum dinlemiyorlar bile anında atara başlıyorlar.

Bu bir süre sonra kendi kendine düzelir mi yoksa hayatlarının kazığını yediklerinde akılları başlarına gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 29 Aralık 2011; 21:33:59 >

• kimin kızları ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomxx18

kimin kızları ?

Düzelttim.
  • sen çok düşünüyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Hiç espiri yapmaya gelmiyor. Hiç düşünmeden anında atar yapıyorlar. Çok basit bir ironiyi bile anlayamıyorlar.

Översin anında sizi severler, en ufak bir uyarmada anında küserler. Bu aslında çok büyük bir güvenlik açığı. Kandırılmaları çok kolay.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Anlatıyorum dinlemiyorlar bile anında atara başlıyorlar.

Bu bir süre sonra kendi kendine düzelir mi yoksahayatlarının kazığını yediklerinde akılları başlarına gelir mi?

evet düzelirler bence

• yetiştiriliş biçimlerinden kaynaklanıyor. Türk kızlarının geneli böyle.
  • Bu arada bu bende hastalık.

Çevremde yanlış giden birşey varsa huzursuz oluyorum. Bu herşey olabilir. Çalışmayan bir elektronik eşya, yanlış giden düzenler, sonu kötü bitecek olaylar vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Kızlar gülümsemiyor mu?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir de cunku essegin .. dolayi var.

Lanet olsun mobil surum eklemiyorum resim falan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadu -- 29 Aralık 2011; 21:51:34 >
  • quote:

Hiç espiri yapmaya gelmiyor. Hiç düşünmeden anında atar yapıyorlar. Çok basit bir ironiyi bile anlayamıyorlar.

Bu bir süre sonra kendi kendine düzelir mi yoksa hayatlarının kazığını yediklerinde akılları başlarına gelir mi?

Son cümle herşeyi anlatıyor.
  • uff snnane be slk .s. s

İstediğimiz gibi düşünürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

uff snnane be slk .s. s

Hocam sen bari yapma be
  • Çünkü hepsi salak , senin düşündüğün kadarını düşünemiyorlar
    Onlara çok üstünmüş gibi davranma hakettikleri gibi
    yani tam bir gerizekalı , aptala nasıl davranırsın aynen öyle davran
  • quote:

quote:

uff snnane be slk .s. s

Hocam sen bari yapma be

aynı olayı bende çok yaşıyorum çok yüzelsel basit ve düz düşünüyorlar. bişey yapacaksam en az 20 ihtimal düşünürüm ihtimallere karşı hazırlıklı olurum.ama kızlar böyle değil tamamen düz ve basit düşünüyorlar.zaten hep böyledir bir erkek başı boş kaldığı zaman çalışır eder bir şekilde yaşar.ama kızlar başı boş kalırsa kötü yola düşer bu yüzden bir kızın sorumluluğunu almak çok zordur.

Kızların tek kapalı kapısı malum yerleridir kolay kolay elletmezler.ama bu evin kapasını kilitleyip camları açık bırakmak gibi birşeydir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kızları ezmişsiniz baya ama kızsız da yapamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gast35 -- 29 Aralık 2011; 22:18:47 >
  • quote:

İroni ne demek?

• quote:

quote:

quote:

uff snnane be slk .s. s

Hocam sen bari yapma be

aynı olayı bende çok yaşıyorum çok yüzelsel basit ve düz düşünüyorlar. bişey yapacaksam en az 20 ihtimal düşünürüm ihtimallere karşı hazırlıklı olurum.ama kızlar böyle değil tamamen düz ve basit düşünüyorlar.zaten hep böyledir bir erkek başı boş kaldığı zaman çalışır eder bir şekilde yaşar.ama kızlar başı boş kalırsa kötü yola düşer bu yüzden bir kızın sorumluluğunu almak çok zordur.

Kızların tek kapalı kapısı malum yerleridir kolay kolay elletmezler.ama bu evin kapasını kilitleyip camları açık bırakmak gibi birşeydir bu

Ne biçim konuşuyorsun sen öyle? Kızlar başı boş kalırsa kötü yola düşermiş. Terbiyeni takın.

• Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gast35

kızları ezmişsiniz baya ama kızsız da yapamıyorsunuz.

Öyledir ama her kız için değil.
  • Nasıl kızlarla takılıyosunuz siz gardaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Nasıl kızlarla takılıyosunuz siz gardaş?

Kızlar dört kişi gardaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.