Şimdi Ara

KIZLAR NEDEN BU KADAR ZOR? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
5.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dediğim şey hakaret olmamasına rağmen bunu hakaret olarak algılamanız dediğim şeyi haklı çıkarıyor  iyi forumlar  

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

TCK 125. araştırmanı öneririm..

yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

dediğim şeyle bir ilgisi yok iyi forumlar  

hey! studybuddy olalım mı!?

• konudan bağımsız birisi yukarıda spor demiş ve çok haklı, sadece tiple bitmesi için aşırı yakışıklı olmak gerekiyor ama ortalam+ bir tiple başarısız bir erkeğin anahtarı spordur çünkü kızlar kendilerini yanında güvende hissedeceği erkeği ister ve tipi de dediğim gibi ort+ ise olur bu iş

''Merhaba '' yazan arkadaş gibi.  

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • kızlar zor değil sen fakirsin .

This is just what i have been going Thru, the reasson i make this video/Channel is cause i feel sad over not finding any genuine channels of unatractive people creating content that i could relate to. Hope you can relate to me. Wish you all luck. -- My Patreon: https://www.patreon.com/NeverGiveUp -- One Time Donations: https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=ZE83H4D49R6TA&source=url -- Join my Discord community: https://discord.gg/4Szs969 -- Follow my twitter: https://mobile.twitter.com/NGU_Destru -- Wish you all a wonderful day!
    https://www.youtube.com/watch?v=1n5nOEJtrYA&t=1201s

• Türk kızları inan ki böyle. Bu sorunu hepimiz yaşıyoruz. Moralini bozma. Türk kızları biraz arızalı. Böyle dış görünüşe ve paraya bakarlar hep. Senle alakası yok. Ben de senin durumundayım. Tipim çirkin değil. Orta tipliyim ama Türk kızları ile pek bir şey yaşayamadım. Ama yabancı kızlarla felaket şeyler yaşadım. Özgüvenim arttı. Boş yere ingilizce öğrenin diye bas bas bağırmıyoruz. Pandemi öncesi tonlarca yabancı kızla bir şeyler yaşadım. İlk bakirliğimi de böyle bozdum.

Yabancı kızlar da önüne gelen her erkeğe atlamazlar. Hemen gaza gelmeyin. Yine sizi sevmeyecek, red edecek kızlar olacaktır. Ama bir şekilde sohbetinizin uyuştuğu kızlar da olacaktır. Benim birlikte olduğum, sevgili olduğum Fransız kız bana çok komik biri olduğumu söylemişti. Gerçekten birlikte yaptığımız şakalarla baya gülüyorduk. İnanın ki simitçiye gittik ucuz olduğu için ama baya gülmüştük içerde. Çünkü komiktik, eğleniyorduk. Kızı defalarca evime geldi. Xbox oynadık. Neler yapmadık ki. Aşkı o kızla yaşadım ben. Her erkeğin yaşaması gereken, hak ettiği şey aslında mutluluk. Ama malesef hiçbir işe yaramayan Türk kızlarının kriterleri çok yüksek.

Yakışıklı olsun, kaslı olsun, esmer olsun, geniş omuzlu olsun, sakallı olsun, parası olsun, olsun da olsun. Senin neyin var peki? Ehmmmmm şey, şeyim var, dur neydi ya. Şimdi unuttum da, hehalde vardır benim bir özelliğim. (Bkz Türk kızı, hiçbir özelliği olmayan kız)

Ulan güzel bile değiller. Aşırı çirkinler. En güzel denilen model Türk kızları dahi çirkin ya da orta tipli. Bir vasıfları da yok.

Ben buna rağmen isterdim fiziği düzgün olan, komik olan, mizahtan anlayan bir Türk kızı ama malesef ki çoğu bakire. Bakireliğini bozmak istemiyorlar kolay kolay. Bozacaklarsa da aşırı yüksek kriterlere sahip bir erkekle yapmak istiyorlar. Bu kafada oldukları için kendileri de hep yalnız zaten. Türk Kızları erkeklerle gezmiyor. Çoğu bakire emin olun. Onlar erkeklerden daha da yoklukta, simp, abaza vs.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.