Şimdi Ara

Kızlar neden abuk subuk resimler koyar?Özentilik den başka birşey değil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilirsiniz msn'de orda burda net aleminde çoğu yere abuk subuk resimler koyar..mesela karanlık biyer orda oturan bi velet..tamam yalnızlığı simgeleyebilir ama çok garip resimler var..hele bazı kızlar var şarkıcı sanatçı oyuncu vsvs resimleri koyuyolar uyuz oluyorum.birde msn de yazmazlarmı işte xxx seni seviyorum türünden böyle ünlülere karşı aşırı bi sevgi var.heralde sevgilerini öyle (Egolarını) tatmin ediyolar.bu yüzden çoğu kızdan soğudum.adam akıllı 3-5 kız arkadaşım var..bu durumada özentilik katılıyor birazda..Allahtan bizim işimiz yok öyleleriyle..

• Saçma bir konuya değinmişsin .

Bu dediklerinin çoğunu erkeklerde yapıyor o zaman sorun olmuyor sanırım ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Saçma bir konuya değinmişsin .

Bu dediklerinin çoğunu erkeklerde yapıyor o zaman sorun olmuyor sanırım ?

Evet saçma olabilir

Zaten olayın konu dışı olduğu için açtım.saçmalığı..

Benim arkadaşlarım arasında öyle yapan biri yok onun için böyle dedim.ama genellemede doğru.

@Supportez

link güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 25 Temmuz 2008; 14:03:37 >

• Tabi ki olabilir yani kızlara özgü birşey değil sırf laf atmak için açıyorsunuz saçma derken amaçsız olduğunu söylemek istemiştim .

Neyse devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Tabi ki olabilir yani kızlara özgü birşey değil sırf laf atmak için açıyorsunuz saçma derken amaçsız olduğunu söylemek istemiştim .

Neyse devam.

Maksat, sohbet muhabbet
  • sana helal olsun iyiki işin yok öyleleriyle aynen devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

sana helal olsun iyiki işin yok öyleleriyle aynen devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    facebook ne kadar saçma ya
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar saçma bir genelleme.etrafında gördüğün birkaç kişiden dolayı bir genelleme yaparsan böyle saçma olur.
    ben kendi fotoğrafım ya da o an ki ruh halimi anlatan resimlerden başka avatar kullanmam.gidipte bir ünlünün fotoğrafını asla koymam.ne kendimde ne de arkadaşlarımda görmüşümdür senin bu dediklerini..
    eğer bir genelleme yapacaksan bence bundan sonra etrafını iyi bir gözden geçir ondan sonra neye varacaksan var.daha mantıklı olur düşüncelerin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sude_

ne kadar saçma bir genelleme.etrafında gördüğün birkaç kişiden dolayı bir genelleme yaparsan böyle saçma olur.
    ben kendi fotoğrafım ya da o an ki ruh halimi anlatan resimlerden başka avatar kullanmam.gidipte bir ünlünün fotoğrafını asla koymam.ne kendimde ne de arkadaşlarımda görmüşümdür senin bu dediklerini..
    eğer bir genelleme yapacaksan bence bundan sonra etrafını iyi bir gözden geçir ondan sonra neye varacaksan var.daha mantıklı olur düşüncelerin..

konuya açan arkadaşın vardı kanı doğru. etrafta birçok insan var böyle yapan. sırf dikkat çekmek ve özentilik

• ne alakası var özentilik ile.siz erkeklerinde koyduğu resimleri görüyoruz.ama biz demiyoruz ki özentilik..yani her insan tek tip yaşayacak diye bir kaide yok.neyi isterse onu koyar.bu ister ünlü fotoğrafı olur ister kendi fotoğrafı ister de herhangi bir resim..
    anlayamadığım ve sizlerin çok iyi anladığı bi konuda aydınlatırmısınız beni?bu ünlü fotoğrafları koyan arkadaşlar neyin kimin özentisi oluyor?:)böyle bir akım mı var da biz bilmiyoruz:)
  • kızlar da değil sadece bu olay
    insanoğlu kendini böyle ifade ettiğini sanıyor internette,forumlarda bloglarda orda burda roman şeklinde hayat hikayelerini yazıyorlar
    maalesef kimse okumuyor,takılsınlar.
  • quote:

ne alakası var özentilik ile.siz erkeklerinde koyduğu resimleri görüyoruz.ama biz demiyoruz ki özentilik..yani her insan tek tip yaşayacak diye bir kaide yok.neyi isterse onu koyar.bu ister ünlü fotoğrafı olur ister kendi fotoğrafı ister de herhangi bir resim..
    anlayamadığım ve sizlerin çok iyi anladığı bi konuda aydınlatırmısınız beni?bu ünlü fotoğrafları koyan arkadaşlar neyin kimin özentisi oluyor?:)böyle bir akım mı var da biz bilmiyoruz:)

Tamam bu olayı geçtik..

Çarşıya çıkıyorum 10 tane kız görüyorum ve bu kızların 8 inde Convers türü ayakkabı var.peki buna ne demeli?

Yada o 10 kızın 8 i siyah giyniyor

Bu olay erkeklerde de var..ama çoğu erkek böyle değil.10 erkekten 4 tanesi ancak convers türü giyor.

Özentilikten başka birşey değil.

Convers türü ayakkabı giymedim giymemde çaput gibi bişe zaten.

• Kızlar daha çok yapıyo... kolunda kesik olan tipler yada kolunda çizikle yazılmış yazı resmi olan kızlar... siyah koyu saçlı gözlerinden kan akan tipler... bu ne lan böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 25 Temmuz 2008; 15:04:31 >
  • manken resimlerini bende koyarım bakınca gözümüz gönlümüz açılıyor. ama kızlar gökhan özen vb.... embriyo tipli herifleri koyuyorlar ona sinir oluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kızlar daha çok yapıyo... kolunda kesik olan tipler yada kolunda çizikle yazılmış yazı resmi olan kızlar... siyah koyu saçlı gözlerinden kan akan tipler... bu ne lan böyle

Katılıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

ne alakası var özentilik ile.siz erkeklerinde koyduğu resimleri görüyoruz.ama biz demiyoruz ki özentilik..yani her insan tek tip yaşayacak diye bir kaide yok.neyi isterse onu koyar.bu ister ünlü fotoğrafı olur ister kendi fotoğrafı ister de herhangi bir resim..

Tamam bu olayı geçtik..

Çarşıya çıkıyorum 10 tane kız görüyorum ve bu kızların 8 inde Convers türü ayakkabı var.peki buna ne demeli?

Yada o 10 kızın 8 i siyah giyniyor

Bu olay erkeklerde de var..ama çoğu erkek böyle değil.10 erkekten 4 tanesi ancak convers türü giyor.

Özentilikten başka birşey değil.

Convers türü ayakkabı giymedim giymemde çaput gibi bişe zaten.

bak bunda sonuna kadar haklısın.benim bile midem bulandı artık sokaklarda dar paça pant. ve converseli kızlar görmekten.işin suyunun çıktığı nokta bu olsa gerek.onlar yüzünden artık ben kendi converselerimi giymiyorum..

• quote:

Kızlar daha çok yapıyo... kolunda kesik olan tipler yada kolunda çizikle yazılmış yazı resmi olan kızlar... siyah koyu saçlı gözlerinden kan akan tipler... bu ne lan böyle

fetiş onlar hacı fetişşşşş

• quote:

katılıyorum haklısın abidik gubidik olaylar işte , dikkat çekme,
  • Benim kardeşimin koyduğu resim bu (( galiba )). Pffff

Kızlar neden abuk subuk resimler koyar?Özentilik den başka birşey değil!

Msn'inde bu resim + PC'nin heryerinde bu çocuğun resimleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

quote:

fetiş onlar hacı fetişşşşş

Mazo(şist) demek istedin heralde

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.