Şimdi Ara

Kızlar konusunda Tecrübe sabit... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
7.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mamarink


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yirikalische

    Kadın erkek eşitliğine inanıyorsanız ve kendiniz gibi düşünen bir kadın bulursanız (burada ben feministim xd diye dolaşanlardan bahsetmiyorum) bu yukarıdaki sorunların hiçbiri kalmaz, aranızdaki tek gerçek fark fiziksel farklılıklar olur. Dediklerinde objektif sayılabilecek tek şey adet dönemlerinde değişebildikleri, o da tamamen biyolojik bir şey, nasıl insan açken ya da hastayken daha sinirli olabiliyorsa aynı şekilde, hormonlar beynin düşünce yapısını etkiliyor. Sevgili seçerken daha dikkatli olmalısın.

    Kadın-erkek eşitliği yoktur,bu iş düşüncelerle yada eğitimle alakalı değil,bilinçaltı düzeyinde bir mesele.

    Anlat bakalım neymiş o mesele, her türlü tartışmaya açığım.




  • Evet konu sahibi haklı. Kızlara fazla değer vermeyin sonra çok pişman olursunuz. Kimse vazgeçilmez değildir. Hele sakın vazgeçilmez yapmayın onları vazgeçilen olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danGerfuLL

    Ayrilirken 'beni yuceltmiyorsun' diyen eski sevgilim aklima geldi. Anlam verememistim hala da anlam veremiyorum. Aklima takilansa; ben 1.92'yim hatun 1.55'ti yuceltsem 15 cm uzar miydi acaba?

    1.55 kızlardan uzak dur hocam hepsi içten pazarlıklı ve tehlikeli oluyo




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Niklaus Mikaelson

    Kendinle karıstırıyorsun galiba , yarası olan gocunur üstüne alındığına göre

    Lafı çarpıtma asıl sen gocunuyorsun lafı bana vurduğuna göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7

    Evet konu sahibi haklı. Kızlara fazla değer vermeyin sonra çok pişman olursunuz. Kimse vazgeçilmez değildir. Hele sakın vazgeçilmez yapmayın onları vazgeçilen olursunuz

    vazgeçilmez yapmayın derken hocam mesela kıza bana değer vermiyosun sevmiyosun demek vazgeçilmez olduğunu hissettirirmi
  • Kız bana değer vermiyorsun diyerek benim bi egomu tatmin etmiyorsun bi taraflarımı kaldırmıyorsun diyor. Kızın tabiriyle değer verdiğinde de konu sahibinin dediklerini yaşamaya başlıyorsun :D
  • Hayatında maksimum ilişki kuracağın kadın sayısı 15 hadi 20 olsun, 15 20 kadınla bütün ilişkileri ve kadınları çözdüğünü iddia ediyorsan sen daha hiç bir halt yaşamamışsın demektir.

    Ergenlik dönemi yada lise üniversite dönemindeki, çoğu kız birbirine yapı olarak benzer veya benziyormuş gibi durur. Senin yapın ve bu yapının kadınlar üstündeki etkisinden dolayı oluşan davranışlar, kişiden kişiye değişir.

    Ergenlik yada lise üniversite dönemi diye ayırmamın sebebi şu, o dönemlerde kızlar okul çevresi yada sosyal çevresinden dolayı fazlaca ilgi alaka görür, doğrudan yada dolaylı yoldan gördükleri bu ilgi onlarda beğenmediğimiz davranışlar doğmasına sebep olur. Bir noktadan sonra genelde iş hayatına yada evlilik çağına girdiklerinde, daha gerçekçi ve olgun düşünmeye başlarlar ve biz erkekler o yaşlar iyice tav olup evleniriz :)

    Genele vurduğumuz zaman kızlar ilişki konusunda daha tecrübelidir bu tecrübe olumlu olumsuz çoğu konuda geçerli, tabi tecrübelerini genel olarak bizlerle paylaşmazlar :) Küçüklükten bu yana, gelin olmakla hayatının erkeğini bulmakla yetiştiriliyorlar, erkekler ise daha geniş yelpazeyle yetiştiriliyor. Ömrü boyunca bu işe odaklanan biriyle hayatının belli kısmında odaklanan, aynı şekilde yaşayamaz :)

    Bu konu çok derin ve uzun, yüzeysel ve basit konuşmak çok zor...Her insan farklı dünyaları yaşıyor, farklı zamanlarda saçma düşünceler içinde oluyor. Farklı kesitlerde tanıştığınız zaman bambaşka sonuçlar olabilir. O yüzden olumlu olumsuz net yargıya varmayın derim




  • bir kız sana bana değer vermiyorsun beni sevmiyorsun diyorsa ayrıl hocam. Eğer sen yeterince değer verip sevdiğine inanıyorsan ve bu kıza yetmiyorsa sorun var demektir kendini boşuna yorup yıpratma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semavi7

    bir kız sana bana değer vermiyorsun beni sevmiyorsun diyorsa ayrıl hocam. Eğer sen yeterince değer verip sevdiğine inanıyorsan ve bu kıza yetmiyorsa sorun var demektir kendini boşuna yorup yıpratma.

    hocam anlamadınız ben kıza diyorum bana değer vermiyosun ilgi göstermiyosun diye ona bunları demek ne düşünürür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Luken Drew

    Kız bana değer vermiyorsun diyerek benim bi egomu tatmin etmiyorsun bi taraflarımı kaldırmıyorsun diyor. Kızın tabiriyle değer verdiğinde de konu sahibinin dediklerini yaşamaya başlıyorsun :D

    hocam anlamadınız ben kıza diyorum bana değer vermiyosun ilgi göstermiyosun diye ona bunları demek ne düşünürür
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.